1, 2 ve resimde gözükmeyen soldaki kutular emir girmek için kullanılır. 1'e GHs miktarı, 2'ye de 1 GHs için ödenecek bitcoin miktarı yazılır. Bu yöntemle piyasa fiyatından bağımsız olarak alış veya satış emri verebilirsin. Piyasa hareketlerini oluşturan şey insanların girdikleri emirlerdir. Sen alış emrini girersin. Başka biri de senin alış emirindeki kur ile aynı satış emiri girerse coinleri alırsın ya da tam tersi. İşlemlerin hemen gerçekleşebileceği gibi piyasa şartlarına göre günler aylar hatta yıllar içinde gerçekleşebilir. Hatta ve hatta piyasa takip edilmiyorsa hiç gerçekleşmeyebilir bile (örneğin tanesi 1 dolardan bitcoin emri verirsen sittin sene tamamlanmaz)
3, 4 ve 5. kutucuklar ile yine resimde gözükmeyen onun sol sırası da anlık alış satış fiyatını gösterir. Acelen varsa ya da derinliği düşük işlem yapıyorsan bu kısımdan faydalanabilirsin. Sen sadece satın alacağın GHs miktarı ya da ödeyebileceğin bitcoin miktarını yazarsın, sistem derinlik tablosuna göre onu fiyatlandırır ve işlemi gerçekleştirir. Avantajı anında alım satımın gerçekleşmesidir. Dezavantajı kurun başkası tarafından belirlenmesidir. Piyasa analizi yapamayan, borsa işine yeni başlamış kişiler ile acil alım satım yapan kişiler bunu kullanır. Derinlik tablosu yeterli değilse değerinin altında satış ile değerin üstünden alış olur. Yani zarara girilir. BTCTurk'ün SSS sayfasındaki Gelişmiş Alım Satım kısmından görsellere ve ddaha detaylı anlatıma erişebilirsin
Ben cok farklı dusunmusum birazda olsa anladım sagol
mesela koyduk dıyelım fıyatları belırleyıp tekrar geri çekebiliyomuyuz ?
ben az önce bütün ghsleri koydum
edit : şimdi gördüm balance kısmında çıkıyormus