receptanilcengiz (OP)
Newbie
Activity: 5
Merit: 0
|
|
May 13, 2014, 06:08:53 PM |
|
Başlıkta da belirtdiğim üzere 1.28 TH/s miner satılıktır ürün sıfırdır fiyat 4000$ dır Kurulum konusunda yardımcı olunacaktır.
|
|
|
|
testerman
|
|
May 13, 2014, 06:37:49 PM |
|
su an cex.io da fiyat 3 dolardir ghs basina, ayrica 10 gun sonra devreye girecek future ghs ler var , onlarda ghs basina 2 dolardir,
kurulum, elektrik , cihazin bozulmasi, bakim cart curt yok, tek tikla al, istersen de tek tikla sat gitsin..
bu fiyat neyin kafasidir
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
May 13, 2014, 07:36:41 PM |
|
Bizim bölümü bırakıp giden recep değil misin sen Napıyon, ne ediyon hacı? Bu arada kolay gelsin, iyi satışlar
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
|
|
May 14, 2014, 06:46:38 PM |
|
Fiyat çok yüksek. Laf olsun diye konu açıyorsunuz. Forumda enayi çok ama bu kadarını yiyen olmaz.
|
|
|
|
receptanilcengiz (OP)
Newbie
|
|
May 16, 2014, 02:39:09 PM |
|
arkadaşlar aliexpress te 3500 dolar a satılıyor siz neyin kafasını yaşıyosunuz
|
|
|
|
azadbitcoin
Member
Activity: 69
Merit: 10
|
|
May 16, 2014, 05:26:47 PM |
|
arkadaşlar aliexpress te 3500 dolar a satılıyor siz neyin kafasını yaşıyosunuz
Katılıyorum ve o siteden aldığım ürünlerin 7 side gelmedi. Ücretler kesintiye uğrayarak tarafıma ödendi. Elden satılan ürünlerin alımı yapmanız gümrük ve aksi durumlarla karşılaşmamanız konusunda yarar sağlayacağını düşünüyorum. (Şahsi fikrim.) İyi satışlar.
|
|
|
|
receptanilcengiz (OP)
Newbie
|
|
May 16, 2014, 08:18:43 PM |
|
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
May 16, 2014, 08:21:29 PM |
|
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
May 16, 2014, 08:23:41 PM |
|
Acilmiyor verdigin link edit: gecte olsa acildi .
|
|
|
|
receptanilcengiz (OP)
Newbie
|
|
May 17, 2014, 05:57:37 AM |
|
onu al türkiyeye sok ondan sonra konuşalım
|
|
|
|
testerman
|
|
May 18, 2014, 09:47:00 AM |
|
https://cex.ioGHS 3.2 $ 8 gun sonra devreye girecek ghs (FHM) 2.8 $ millet zaten fhm yi kapisiyor gumruk, elektrik, bakim, kurulum, pool ucreti, gurultu, sicaklik derdi de yok, ben bu kafayi yasiyorum, ve iyiki de hardware satanlar tarafindan kaziklanmiyorum, sonra da elimde patlayan urunu baskalarina itelemeye calismiyorum. satmak istersem piyasa fiyatindan aldiklarimi aninda satiyorum.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
May 18, 2014, 10:06:29 AM |
|
https://cex.ioGHS 3.2 $ 8 gun sonra devreye girecek ghs (FHM) 2.8 $ millet zaten fhm yi kapisiyor gumruk, elektrik, bakim, kurulum, pool ucreti, gurultu, sicaklik derdi de yok, ben bu kafayi yasiyorum, ve iyiki de hardware satanlar tarafindan kaziklanmiyorum, sonra da elimde patlayan urunu baskalarina itelemeye calismiyorum. satmak istersem piyasa fiyatindan aldiklarimi aninda satiyorum. Demekki o kadar arastirmaci degilsin sen. Ornek, dun yeni bir coin cikti, acilir acilmaz betarigste kiralik rig kalmadi, ilk saat icinde ilk bloklari bulanlar 1 coni 6 btc den sattilar. Hadi onu bosver millet cilgin gibi bu coine yuklenince bazilari 3 5misli fazla fiyata kiraya verdi riglerini ve onlarda kiralandi. adam bir gecede sadece 3 gpu lu makinesi ile bir kac btc kazandi. Bence arastirma yapin biraz oyle cevap yazin buraya.
|
|
|
|
receptanilcengiz (OP)
Newbie
|
|
May 25, 2014, 07:42:46 PM |
|