Bitcoin Forum
December 06, 2016, 10:27:37 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: moved wallet to new computer- ooops!  (Read 955 times)
tiptopgemdotcom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204


fine gemstones and jewelry directly to you


View Profile
January 25, 2012, 10:34:11 PM
 #1

I moved my wallet to a new machine, and even though all of the transactions went with it they are showing up with question marks.  I thought it was just a matter of letting it "catch up" with the blockchain, but after several days it is the same.  Any ideas?
1481020057
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481020057

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481020057
Reply with quote  #2

1481020057
Report to moderator
1481020057
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481020057

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481020057
Reply with quote  #2

1481020057
Report to moderator
1481020057
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481020057

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481020057
Reply with quote  #2

1481020057
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481020057
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481020057

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481020057
Reply with quote  #2

1481020057
Report to moderator
Stephen Gornick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
January 25, 2012, 10:42:08 PM
 #2

they are showing up with question marks.  I thought it was just a matter of letting it "catch up" with the blockchain

It most likely is a matter of letting it catch up with the blockchain.

- http://en.bitcoin.it/wiki/FAQ#I_was_sent_some_bitcoins_and_they_haven.27t_arrived_yet.21_Where_are_they.3F

tiptopgemdotcom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204


fine gemstones and jewelry directly to you


View Profile
January 25, 2012, 10:59:22 PM
 #3

Thank you Stephen.  Is there any way I can confirm that it is actually communicating?  In the future will there be a little data flow indicator in the client?
paraipan
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


Firstbits: 1pirata


View Profile WWW
January 25, 2012, 11:07:12 PM
 #4

Thank you Stephen.  Is there any way I can confirm that it is actually communicating?  In the future will there be a little data flow indicator in the client?

if you're running latest version it already has a download progress bar, dunno what you mean by data flow indicator

BTCitcoin: An Idea Worth Saving - Q&A with bitcoins on rugatu.com - Check my rep
tiptopgemdotcom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204


fine gemstones and jewelry directly to you


View Profile
January 26, 2012, 11:27:31 AM
 #5

Thank you Paraipan.  I am running it on a netbook and the progress bar was out of view- I see now that it is 27% complete.
Mushoz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Bitbuy


View Profile WWW
January 26, 2012, 04:18:49 PM
 #6

Thank you Paraipan.  I am running it on a netbook and the progress bar was out of view- I see now that it is 27% complete.

Make sure you are running the 0.5.2 client. Older clients had a bug which slowed down the initial blockchain download by a LOT!

www.bitbuy.nl - Koop eenvoudig, snel en goedkoop bitcoins bij Bitbuy!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!