cakir1
|
|
February 10, 2015, 04:27:28 PM |
|
Coin işinden anlayan arkadaşlar KOBOCOIN i tekrar inceleyebilir mi? Fee ücretlerini saymazsak şu anda 20 bin satoshi harcayarak 3700 kobocoin kazdım nicehash'te. Coin şu an yobit ve c-cex' te işlem görmeye başladı. https://yobit.net/en/trade/KOBO/BTC (0.27 btc vol.) https://c-cex.com/?p=kobo-btc (1,23 btc vol.) Ortalama fiyat şu anda 200 sat. civarında. Kazım devam ediyor. Ben biraz hissi davranarak girdim kobocoine . iyi bir kar bırakacağına inanıyorum. Amacım sizinde kazanmanız. Eğer coinin gerçekten iyi kazandırabileceği değerlendiriliyorsa (bu konuda üstadlarımızdan yorum bekliyorum ) az bir miktarla sizde girin. nicehash'teki my orders kısmının capsini atsana, bi bakayım.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
February 10, 2015, 04:32:49 PM |
|
|
|
|
|
cakir1
|
|
February 10, 2015, 04:49:25 PM |
|
1 tane sıfır eksik girmişsin ve çok şanslı bir biçimde bir miktar kazı yaptırmışsın. eğer ghs fiyatını artırırsan muhtemelen zarar edecek şekilde çalıştırmış olursun rigi.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
February 10, 2015, 04:58:36 PM |
|
Bilerek o fiyattan yazdım. Üst taraflar bitince minerlar bana kadar düşüyor. O arada bir miktar kazıyorum yavaş yavaş. Acele etmiyorum yani 0.39 dan kazanlar var onlar neyin kafasında anlamış değilim.
|
|
|
|
|
cakir1
|
|
February 19, 2015, 09:21:23 PM |
|
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
February 19, 2015, 09:30:45 PM |
|
bu DogeCoreCoin hakkında bigi verebilecek biri var mı?
Ben kazıyorum bir miktar, fakat pek bir özelliği olduğunu/olacağını sanmıyorum. Klasik pump/dump coini.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
February 19, 2015, 09:55:45 PM |
|
cpuminer ile çalıştıramadım kazı başlamadımı yoksa bendemi bir hata var?
|
|
|
|
cakir1
|
|
February 19, 2015, 09:58:38 PM |
|
testnet'te henüz. denemeler yapılıyor. twitter'dan ocminer'ı takip edip launch'ı yakalayabilirsin: https://twitter.com/SuprnovaPoolscpuminer ile çalıştıramadım kazı başlamadımı yoksa bendemi bir hata var?
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
February 19, 2015, 10:28:00 PM |
|
testnet'te henüz. denemeler yapılıyor. twitter'dan ocminer'ı takip edip launch'ı yakalayabilirsin: https://twitter.com/SuprnovaPoolscpuminer ile çalıştıramadım kazı başlamadımı yoksa bendemi bir hata var? cudaminer ile kazmaya başladım ama sürekli yarıda kesiliyor sonra tekrar bağlanıyor. Daha stabil nasıl kazabilirim bunu.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1543
|
|
February 20, 2015, 04:04:54 PM |
|
testnet'te henüz. denemeler yapılıyor. twitter'dan ocminer'ı takip edip launch'ı yakalayabilirsin: https://twitter.com/SuprnovaPoolscpuminer ile çalıştıramadım kazı başlamadımı yoksa bendemi bir hata var? cudaminer ile kazmaya başladım ama sürekli yarıda kesiliyor sonra tekrar bağlanıyor. Daha stabil nasıl kazabilirim bunu. coure duo cpu ile bile stabil şekilde kazılabiliyor cpuminer kullanmanızı öneririm.
|
|
|
|
|
cakir1
|
|
February 20, 2015, 11:06:40 PM |
|
|
|
|
|
RhBjK
|
|
February 21, 2015, 07:34:34 AM |
|
suanda bu coini kazmak için gec mi kaldım yoksa bir süre daha kazılabilir halde mi?
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
February 21, 2015, 07:37:18 AM |
|
suanda bu coini kazmak için gec mi kaldım yoksa bir süre daha kazılabilir halde mi?
Kazabilirsin. Daha 1,5 gün oldu. Konunun ama sayfasından ihtiyacın olan mineri indir başla
|
|
|
|
RhBjK
|
|
February 21, 2015, 07:40:07 AM |
|
Kazabilirsin. Daha 1,5 gün oldu. Konunun ama sayfasından ihtiyacın olan mineri indir başla tamamdır tesekkur ederim ilk mining tecrübem olacak inş takılmadan hallederim
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
February 21, 2015, 07:41:38 AM |
|
Kazabilirsin. Daha 1,5 gün oldu. Konunun ama sayfasından ihtiyacın olan mineri indir başla tamamdır tesekkur ederim ilk mining tecrübem olacak inş takılmadan hallederim Takıldıgın yer olursa ingilizce konusu altından yada burdan sor. Yardımcı oluruz
|
|
|
|
RhBjK
|
|
February 21, 2015, 09:10:30 AM |
|
Kazabilirsin. Daha 1,5 gün oldu. Konunun ama sayfasından ihtiyacın olan mineri indir başla tamamdır tesekkur ederim ilk mining tecrübem olacak inş takılmadan hallederim Takıldıgın yer olursa ingilizce konusu altından yada burdan sor. Yardımcı oluruz konunun ana başlığından miner indirdim, cüzdan indirdim pool, üyeliğini açtım, worker oluşturdum ama minerı çalıştırmak için cmd üzerinden bişeyler yapıyorduk forumda okumuştum hatta cex üzerinden yapıp sistemi çalıştırabilmiştim ama şuanda ne o konuyu bulabiliyorum nede minerı çalıştırabiliyorum ne yapmamız gerekiyordu? :S
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
February 21, 2015, 09:49:38 AM |
|
konunun ana başlığından miner indirdim, cüzdan indirdim pool, üyeliğini açtım, worker oluşturdum ama minerı çalıştırmak için cmd üzerinden bişeyler yapıyorduk forumda okumuştum hatta cex üzerinden yapıp sistemi çalıştırabilmiştim ama şuanda ne o konuyu bulabiliyorum nede minerı çalıştırabiliyorum ne yapmamız gerekiyordu? :S
wolf pluck miner indirdiğini varsayıyorum. bir tane not defteri aç miner programının olduğu yere. içine " wolf-pluckminer-generic64-update1 -o stratum+tcp://sup.suprnova.cc:7777 -u kullanıcıadı.işçiadı -p şifre" yazıp kaydet. Not defterinin ismini "wolf-pluckminer-generic64-update1.bat" olarak değiştir. Sonra bu bat dosyasına tıkla çalıştır.
|
|
|
|
RhBjK
|
|
February 21, 2015, 01:26:33 PM |
|
konunun ana başlığından miner indirdim, cüzdan indirdim pool, üyeliğini açtım, worker oluşturdum ama minerı çalıştırmak için cmd üzerinden bişeyler yapıyorduk forumda okumuştum hatta cex üzerinden yapıp sistemi çalıştırabilmiştim ama şuanda ne o konuyu bulabiliyorum nede minerı çalıştırabiliyorum ne yapmamız gerekiyordu? :S
wolf pluck miner indirdiğini varsayıyorum. bir tane not defteri aç miner programının olduğu yere. içine " wolf-pluckminer-generic64-update1 -o stratum+tcp://sup.suprnova.cc:7777 -u kullanıcıadı.işçiadı -p şifre" yazıp kaydet. Not defterinin ismini "wolf-pluckminer-generic64-update1.bat" olarak değiştir. Sonra bu bat dosyasına tıkla çalıştır. yardımın için teşekkürler. daha önce deneme amaçlı cpu mining programı indirdiğimde cmd üzerinden bişeyler yapmıştım o yüzden kafam karıştı
|
|
|
|
|