lorylore
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
|
|
May 19, 2014, 05:09:40 PM |
|
SYNC eriyor gittikce, 6 btc ile basladi simdi 0.45 lere geriledi
yazmış olmam lazım bir yerlerde 0.5 btc'ye kadar düşecek diye Kazı süresi bitince görürsünüz.
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
May 19, 2014, 05:14:08 PM |
|
yazmış olmam lazım bir yerlerde 0.5 btc'ye kadar düşecek diye Kazı süresi bitince görürsünüz. sync'in ana konusunda "tek ihtiyacınız olan coin bu" yazıyor. Elemanın biri cevap vermiş; demiş ki: hadi bu coin taş çatlasa fiyatı 1 btc olur. (sadece 365 tane olan 365 coin'in tanesi o fiyattan al sat görüyor) hepi topu 1000 tane eder. bu da 1000 btc ~ 500.000$ piyasa değeri eder. Kısaca bu coin'in parlak bir geleceği yok.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
lorylore
Legendary
|
|
May 19, 2014, 05:36:25 PM |
|
yazmış olmam lazım bir yerlerde 0.5 btc'ye kadar düşecek diye Kazı süresi bitince görürsünüz. sync'in ana konusunda "tek ihtiyacınız olan coin bu" yazıyor. Elemanın biri cevap vermiş; demiş ki: hadi bu coin taş çatlasa fiyatı 1 btc olur. (sadece 365 tane olan 365 coin'in tanesi o fiyattan al sat görüyor) hepi topu 1000 tane eder. bu da 1000 btc ~ 500.000$ piyasa değeri eder. Kısaca bu coin'in parlak bir geleceği yok. Demek ki coinlerin fiyatı bakkal hesabıyla belirleniyormuş, daha neler öğrenecez bakalım.
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
May 19, 2014, 09:29:16 PM |
|
Biraz daha düşücek sync biraz önce 0.2 vardı elimde 0,5 den sattım bittrexde biraz daha gerilesin tekrar alıcam. Eğer mintpal a girerse 4 5 btc lere kadar cıkacak tahminimce. 365 coinde de aynısı olmuştu çünkü. Bittrexe girdiğinde dumpladılar sürekli ve düşürdüler fiyatını. Mintpal a girdiğinde ise 13 btc ye kadar yasladılar ilk gün. Bu coinde bu şekilde olacak diye düşünüyorum ve biraz daha indiğinde tekrar geri toplayacağım. Kendi fikrimdir yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
May 19, 2014, 09:39:15 PM |
|
valla yatirim tavsiyesi degildir diyosun ama fikirlerin harika. bir kac tuyon sayesinde 1 gunde yuzlerce dolar kazandim
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
|
|
May 19, 2014, 09:41:54 PM |
|
valla yatirim tavsiyesi degildir diyosun ama fikirlerin harika. bir kac tuyon sayesinde 1 gunde yuzlerce dolar kazandim Bu bana mıydı ? Hangi coinde ne kadar kazandın ? Gerçi allah daha çok kazandırsın da : )
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
|
|
May 20, 2014, 02:15:26 PM Last edit: May 20, 2014, 03:11:13 PM by DeepCoin |
|
AV coin bittrexte 70 sat civarinda. 12 saatlik 30 mh lik rigi 0.045 btc ye kiraladim ve av kazdim, 12 saatte 118 bin coin kazdim ve su anda 0.082 btc ye sattim. kimbilir belki dahada yukselir ama isi sansa birakmaya gerek yok. 0.037 btc kardayim, bugun btc de cikti misler gibi, btc-e de 455$ yani uzun lafin kisasi hic bir sey yapmadan 12 saatte 17 dolar yani 35,7 tl kazanc. misler gibi. Ayda eder 1071 tl. Araba veya ev taksidi odeniyor yani Sadece cakirin tuyolari sayesinde 60 saniye harcayarak ve sadece bir iki tusa basarak.
|
|
|
|
lorylore
Legendary
|
|
May 20, 2014, 03:20:35 PM |
|
AV coin bittrexte 70 sat civarinda. 12 saatlik 30 mh lik rigi 0.045 btc ye kiraladim ve av kazdim, 12 saatte 118 bin coin kazdim ve su anda 0.082 btc ye sattim. kimbilir belki dahada yukselir ama isi sansa birakmaya gerek yok. 0.037 btc kardayim, bugun btc de cikti misler gibi, btc-e de 455$ yani uzun lafin kisasi hic bir sey yapmadan 12 saatte 17 dolar yani 35,7 tl kazanc. misler gibi. Ayda eder 1071 tl. Araba veya ev taksidi odeniyor yani Sadece cakirin tuyolari sayesinde 60 saniye harcayarak ve sadece bir iki tusa basarak. Bu işle bu kadar rakamlar için ilgileniyorsanız çok enteresan yani.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
|
|
May 20, 2014, 03:31:51 PM |
|
AV coin bittrexte 70 sat civarinda. 12 saatlik 30 mh lik rigi 0.045 btc ye kiraladim ve av kazdim, 12 saatte 118 bin coin kazdim ve su anda 0.082 btc ye sattim. kimbilir belki dahada yukselir ama isi sansa birakmaya gerek yok. 0.037 btc kardayim, bugun btc de cikti misler gibi, btc-e de 455$ yani uzun lafin kisasi hic bir sey yapmadan 12 saatte 17 dolar yani 35,7 tl kazanc. misler gibi. Ayda eder 1071 tl. Araba veya ev taksidi odeniyor yani Sadece cakirin tuyolari sayesinde 60 saniye harcayarak ve sadece bir iki tusa basarak. Bu işle bu kadar rakamlar için ilgileniyorsanız çok enteresan yani. Bu sadece tek bir ornekti. Hic bir sey yapmayarak bile kazanilabilecek bir rakam. insanlar bu parayi kazanmak icin essekler gibi calisiyor milletin agiz kokusunu cekmek zorunda kaliyor. Sadece gunde bir kac saat dizi izlemek yerine facebookta geyik yapmak yerine, telefonda saatlerce bos bos muhabbet etmek yerine, is yok guc yok diye sikayet etmek yerine kafayi calistirirsan neler kazanabilecegine ornek vermek istedim. Bu hic birsey yapmayarak kazanilan rakam, birde biseyler yaparak bir kac sifir yanina koymak cok cok kolay. Koyan koyuyor zaten.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
|
|
May 20, 2014, 03:47:27 PM |
|
|
|
|
|
gokcey
|
|
May 21, 2014, 07:08:42 PM |
|
SYNC Mintpalda
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
|
|
May 21, 2014, 07:30:21 PM |
|
SYNC Mintpalda Satış yokken 3BTC'den alım vardı. Confirmasyon bitene kadar 0,7'ye düştü yetişemedik maalesef
|
|
|
|
NetAlp
|
|
May 22, 2014, 07:41:49 AM Last edit: May 22, 2014, 08:10:57 AM by NetAlp |
|
AVCoin için ileri geri konuşmalar başladı. Konuşmalara göre daha çıkmaz gibi görünüyor.
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
May 22, 2014, 09:45:24 PM |
|
23.05.2014 - 00:45 - Conspiracy Coin ana konu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=590841.640toplam 33 milyon, 2-3 dakikaya kazı başlıyorrrrrrrr tahminlerimi yazarım birazdan kazıyı kaçırmayalım
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Karartma1
Legendary
|
|
May 22, 2014, 10:17:03 PM |
|
@cakir poolların hiç birinde kazı yok solo mu yapiyorlar anlamadım valla ?
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
May 22, 2014, 10:19:52 PM |
|
Dev ekibi fena çuvalladı, saniyede 4-5 tane block buluyordu minerlar muhtemelen relaunch gelecek conpiracy coin'e...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Karartma1
Legendary
|
|
May 22, 2014, 10:42:26 PM |
|
Dev ekibi fena çuvalladı, saniyede 4-5 tane block buluyordu minerlar muhtemelen relaunch gelecek conpiracy coin'e... Conf dosyan nedir cakir ?
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
May 22, 2014, 10:46:15 PM |
|
Dev ekibi fena çuvalladı, saniyede 4-5 tane block buluyordu minerlar muhtemelen relaunch gelecek conpiracy coin'e... Conf dosyan nedir cakir ? pc ile mine yapamadğım, konuda relaunch isteyenler çoğunlukta olduğu için wallet'ı hiç çalıştırmadım. conf yayınlamadı dev sanırım
|
|
|
|
| |
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
May 22, 2014, 10:51:51 PM |
|
23.05.2014 - 01:50 - Mastiff Coin Ana konu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=613622.0 Fena durmuyor bu coin, ben bunu kazıyorum şu anda 23.05.2014 - 01:50- Conspiracy Coin tam bir hayal kırıklığı yarattı. diff retarget doğru dürüst çalışmıyor. yarım saatte 2bin + block yaratıldı ama dev'ler hatalarını kabul etmedi...
|
|
|
|
| |
|
|
|
NetAlp
|
|
May 22, 2014, 10:54:35 PM |
|
Hepside aşırı düştü hangisini alacağımı şaşırdım artık.
|
|
|
|
|