DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
May 22, 2014, 10:55:45 PM |
|
Onune gelen coin cikariyor, kisacikta olsa heyecan yaratti
|
|
|
|
NetAlp
|
|
May 22, 2014, 10:57:10 PM |
|
Onune gelen coin cikariyor, kisacikta olsa heyecan yaratti hehe bak bu doğru işte
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
May 22, 2014, 10:59:40 PM |
|
Hepside aşırı düştü hangisini alacağımı şaşırdım artık.
Bu konudaki coinlerin çoğu alınmaz burada bahsedilen coinler genelde vur kaç için çıkartılan coinlerdi... Uzun vadede yatırım olarak bir tek XLB satın alınabilir. (Anonimlik özelliği gelmek üzere galiba, twitter'da capsler dolaşıyor).
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
NetAlp
|
|
May 22, 2014, 11:05:49 PM |
|
Bu konudaki coinlerin çoğu alınmaz burada bahsedilen coinler genelde vur kaç için çıkartılan coinlerdi... Uzun vadede yatırım olarak bir tek XLB satın alınabilir. (Anonimlik özelliği gelmek üzere galiba, twitter'da capsler dolaşıyor). Vur kaç konusuna katılıyorum. Aslında bana göre hepsi öyle Henüz hangisinin vurup kaçmadığını kestirebilmek lazım sanırım.
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
May 22, 2014, 11:22:45 PM |
|
Bu konudaki coinlerin çoğu alınmaz burada bahsedilen coinler genelde vur kaç için çıkartılan coinlerdi... Uzun vadede yatırım olarak bir tek XLB satın alınabilir. (Anonimlik özelliği gelmek üzere galiba, twitter'da capsler dolaşıyor). Vur kaç konusuna katılıyorum. Aslında bana göre hepsi öyle Henüz hangisinin vurup kaçmadığını kestirebilmek lazım sanırım. Aslında bu coinlerin bir çoğu 1-2 hafta çok iyi giderler, yani vur-kaç uzun sürer normalde AMA sağolsun multipool'lar coinin fiyatını 100-1000 satoshi arasında görünce bir anda çullanıyorlar ve yüksek miktarlarda dump ediyorlar. Coinler 1 hafta geçmeden 20-30 satoshi'lere düşüyor... ek olarak bittrex geçmişime falan baktım şimdi: bank'ı ben 125-150 sat arası satmışım, şu anki fiyatı: 32 sat. rtc'yi ben 1000 sat'tan satmışım, şu anki fiyatı: 340 sat. av'yi ben 67 sat'tan satmışım, şu anki fiyatı: 38 sat. tsc'yi 65 sat'tan satmışım, şu anki fiyatı: 20 sat. (free dağıtım smurfs coin bu ) yani bu konuda verdiğim satış fiyat aralıkları hep söylediğim gibi olmuş. genel olarak tepe noktalarında satış gerçekleyip çıkmışım işin içinden...
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
May 22, 2014, 11:55:59 PM |
|
darkcoine neler oluyor öyle
zamanında vps ile mine etmiştim şubat ayında 1 günde 6 drk çıkardıydım. o gün bozdurduğum fiyata baktım 100 e katlamış
darksend özelliği (anonimlik yani) sebebiyle "silkroad" (uyu*turucu vs) piyasasında çok kullanılan bir coin haline geldi dark. talep artınca fiyatı da arttı. şu anda xlb (libertycoin) anonimlik özelliği üzerinde çalışıyor. Muhtemelen 27 mayıs'ta ilk denemeleri yapılacak galiba xlb'deki anonimlik muhabbetinin. Şu anda xlb'nin fiyatı 5000 sat, 27 mayısta en az 3-4'e katlamasını bekliyorum şahsen...
|
|
|
|
| |
|
|
|
NetAlp
|
|
May 23, 2014, 12:07:07 AM |
|
|
|
|
|
lorylore
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
|
|
May 23, 2014, 05:41:49 AM |
|
Arkadaşlar bazı zibidilerin lafıyla hareket etmeyin batarsınız, özellikle yanlış coinlere yönlendiriyorlar milleti, kendileri başka coin kazıyorlar veya satın alıyorlar.
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
|
|
May 23, 2014, 05:59:17 AM |
|
Arkadaşlar bazı zibidilerin lafıyla hareket etmeyin batarsınız, özellikle yanlış coinlere yönlendiriyorlar milleti, kendileri başka coin kazıyorlar veya satın alıyorlar.
İnternette kimseye güvenilmez. Başkasının lafıyla hareket edenler kaybetmeye mahkumdur.
|
|
|
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
May 24, 2014, 07:43:29 PM |
|
Bu gecenin coini: 17.05.2014 - 23:30'da SYNC piyasaya girecek (bu coinden çok umutluyum şahsen) ana konusu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=607919 bir göz atın şimdiden. (coin hakkındaki görüşlerimi yazarım launch öncesi )SYNC'le ilgili hatırlatma 18.05.2014 - 15:15: Eğer elinde sağlam rig'i olan varsa SYNC kazabilir, tanesi en az 1 BTC civarı satış yer (şu anlarda) ancak fiyatı daha düşecektir. 365coin (sadece 365 tane var ve satış aralığı 1 BTC civarı, toplam SYNC miktarı ise bunun 3 katı o yüzden fiyatı 0.5 btc'ye kadar düşecektir. İngilizcem fazla olmadığı için ve google translate de sultanahmet de dilenci ingilizcesi gibi çevirme yaptığından yazılanları fazlaca irdeleyip algılayamıyorum. O yüzden de sorma gereği duydum. Multipoolla uğraşılıyor şuan sanırım, cüzdan güncellemesi de var. Akibeti ne olur bu 0,36 ile 0,5 arası gezer durur mu yoksa multipool devreye girdiğinde kayda değer bir artış görebilirmiyiz ? Fikri olanlar veya Sync ile ilgilenenler fikirlerini paylaşabilirmi ?
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
May 24, 2014, 07:45:39 PM |
|
Umudumuz yukselmesi yaninda elbette, cok kisi zarar etti bu coinden, bende heyecanla takipteyim.
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
May 24, 2014, 07:47:16 PM |
|
Elimde yeteri kadar var da, hala alım yapsam mı diye düşünüp duruyorum. Benimde düşüncelerim artıcağından yana. Walletin düzelmesiyle mi yoksa multipool devreye girdiğinde mi beklentin ?
|
|
|
|
Lebraam
|
|
May 25, 2014, 09:55:06 AM |
|
1 haftadır CAIx'ten iyi kazaniyorum. 75000`in 3 aşağı 5 yukarisindan alınabilir. Genelde gece 22`den sonra 110000'leri buluyor ya da geçiyor. Dun gece 159000'i gordu.
|
|
|
|
Lebraam
|
|
May 25, 2014, 12:28:48 PM |
|
scam diyorlar o coine. gerçi hepsi scam da o daha bi scammış
1100 btc işlem hacmi var?
|
|
|
|
wadili89
Legendary
Activity: 1106
|
|
May 26, 2014, 12:45:52 AM |
|
ne scamlar gördük 5k üzeri btc işlem hacmi olan. şu an puf oldu havaya uçtu hepsi
|
|
|
|
|
aybey
|
|
May 29, 2014, 10:57:03 AM |
|
alangirli durumlar çıkmış dün baya döndü twitterda tam içeriğini okumadım ama bulaşmayın bence
|
|
|
|
|