Bitcoin Forum
July 22, 2017, 11:00:51 AM *
News: The warning which may be displayed by Bitcoin Core about unknown versions is related to BIP91, and can be safely ignored.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Phoenix question!  (Read 478 times)
craked5
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476


View Profile
January 28, 2012, 02:02:57 AM
 #1

Hello guys, i have been watching this forum for a while and i must say good job with it, it help me alot!
I got a problem when trying to run the phoenix miner. When i open it, it closes in a second not letting me do anything! Its simple as that. And im wondering whats causing this. Im running the latest version of it (1.7.5). And im running Win7 32 bits with the 11.11 driver.
If anyone could help me with this i would love it!
Oh and btw what is the best Linux to run in a mining rig?
Thanks for reading.

1500721251
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500721251

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500721251
Reply with quote  #2

1500721251
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1500721251
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500721251

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500721251
Reply with quote  #2

1500721251
Report to moderator
blissfulyoshi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
January 29, 2012, 11:07:21 PM
 #2

I am not using linux, but from what I can read, it sounds like you are either trying to start up the phoenix.exe without giving inputs (settings) or giving phoenix bad inputs.

If you post the settings you used, I can try to help you out better from there.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!