Bitcoin Forum
May 22, 2019, 02:07:24 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: OpenCL Not Working  (Read 856 times)
icor1031
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
April 20, 2011, 04:52:53 AM
 #1

Getting 0 khash/s.
But with CPU one I get about 3,000.

What's wrong?
1558490844
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558490844

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558490844
Reply with quote  #2

1558490844
Report to moderator
1558490844
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558490844

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558490844
Reply with quote  #2

1558490844
Report to moderator
1558490844
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558490844

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558490844
Reply with quote  #2

1558490844
Report to moderator
BITDEER BTC/BCH ETH LTC ZEC DASH START MINING BTC NOW
WITH NEW GENERATION S17 ANTMINER!
Highly Reduced Electricity Fee $0.067/T/DAY! GET STARTED
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
icor1031
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
April 20, 2011, 09:25:30 AM
 #2

Solution: Downloaded OpenCL Package from AMD.
Chumpy922
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 20, 2011, 08:25:30 PM
 #3

Hi, Ritz
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!