Bitcoin Forum
November 24, 2017, 04:29:16 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Nvidia Ekran KArtı Ile Mining  (Read 3319 times)
Rehber
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
May 22, 2014, 06:38:46 PM
 #21

SexCoin nedir arkadaş ya bende bu seçili bunu nasıl değiştirebiliyoruz seçe seçe neyi seçmiş
worker settingsden altlarda DARKCOIN var ona tıkla

SexCoin nedir arkadaş ya bende bu seçili bunu nasıl değiştirebiliyoruz seçe seçe neyi seçmiş
worker settingsden altlarda DARKCOIN var ona tıkla


Değiştirdim yine olmadı kardeş hata nerede acaba
Unlike traditional banking where clients have only a few account numbers, with Bitcoin people can create an unlimited number of accounts (addresses). This can be used to easily track payments, and it improves anonymity.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511497756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511497756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511497756
Reply with quote  #2

1511497756
Report to moderator
1511497756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511497756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511497756
Reply with quote  #2

1511497756
Report to moderator
1511497756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511497756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511497756
Reply with quote  #2

1511497756
Report to moderator
jackjones53
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
May 22, 2014, 06:41:56 PM
 #22


SexCoin nedir arkadaş ya bende bu seçili bunu nasıl değiştirebiliyoruz seçe seçe neyi seçmiş
worker settingsden altlarda DARKCOIN var ona tıkla


Değiştirdim yine olmadı kardeş hata nerede acaba

bat dosyası oluşturabıldıgıne emınmısın ? olması lazım
Rehber
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
May 22, 2014, 06:53:33 PM
 #23


SexCoin nedir arkadaş ya bende bu seçili bunu nasıl değiştirebiliyoruz seçe seçe neyi seçmiş
worker settingsden altlarda DARKCOIN var ona tıkla


Değiştirdim yine olmadı kardeş hata nerede acaba

bat dosyası oluşturabıldıgıne emınmısın ? olması lazım

sgminer -k darkcoin -o stratum+tcp://EU.coinmine.pw:3333 -u workeradı-p x -I 12 -w 128 olmayacak mı ?
ferman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


Sanırım BAN 11 Nisan'a uzadı...


View Profile WWW
May 22, 2014, 07:39:22 PM
 #24


SexCoin nedir arkadaş ya bende bu seçili bunu nasıl değiştirebiliyoruz seçe seçe neyi seçmiş
worker settingsden altlarda DARKCOIN var ona tıkla


Değiştirdim yine olmadı kardeş hata nerede acaba

bat dosyası oluşturabıldıgıne emınmısın ? olması lazım

sgminer -k darkcoin -o stratum+tcp://EU.coinmine.pw:3333 -u workeradı-p x -I 12 -w 128 olmayacak mı ?
workeradı ne yaptın siteden? workeradını değiştirmeyi unutma bat dosyasında

Rehber
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
May 23, 2014, 12:34:01 AM
 #25


SexCoin nedir arkadaş ya bende bu seçili bunu nasıl değiştirebiliyoruz seçe seçe neyi seçmiş
worker settingsden altlarda DARKCOIN var ona tıkla


Değiştirdim yine olmadı kardeş hata nerede acaba

bat dosyası oluşturabıldıgıne emınmısın ? olması lazım

sgminer -k darkcoin -o stratum+tcp://EU.coinmine.pw:3333 -u workeradı-p x -I 12 -w 128 olmayacak mı ?
workeradı ne yaptın siteden? workeradını değiştirmeyi unutma bat dosyasında

Site de ne yazıyorsa onu yaptım kendi worker adımı yazdım olmadı.Başka programlara bakayım birazda bu olmayacak gibi teşekkürler.
ferman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


Sanırım BAN 11 Nisan'a uzadı...


View Profile WWW
May 23, 2014, 12:02:27 PM
 #26


SexCoin nedir arkadaş ya bende bu seçili bunu nasıl değiştirebiliyoruz seçe seçe neyi seçmiş
worker settingsden altlarda DARKCOIN var ona tıkla


Değiştirdim yine olmadı kardeş hata nerede acaba

bat dosyası oluşturabıldıgıne emınmısın ? olması lazım

sgminer -k darkcoin -o stratum+tcp://EU.coinmine.pw:3333 -u workeradı-p x -I 12 -w 128 olmayacak mı ?
workeradı ne yaptın siteden? workeradını değiştirmeyi unutma bat dosyasında

Site de ne yazıyorsa onu yaptım kendi worker adımı yazdım olmadı.Başka programlara bakayım birazda bu olmayacak gibi teşekkürler.
ekran kartı ne dostum senin? birde nerde takıldın bir caps atabilir misin? uyarı ne hata mesajı falan

Rehber
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
May 23, 2014, 11:21:14 PM
 #27


SexCoin nedir arkadaş ya bende bu seçili bunu nasıl değiştirebiliyoruz seçe seçe neyi seçmiş
worker settingsden altlarda DARKCOIN var ona tıkla


Değiştirdim yine olmadı kardeş hata nerede acaba

bat dosyası oluşturabıldıgıne emınmısın ? olması lazım

sgminer -k darkcoin -o stratum+tcp://EU.coinmine.pw:3333 -u workeradı-p x -I 12 -w 128 olmayacak mı ?
workeradı ne yaptın siteden? workeradını değiştirmeyi unutma bat dosyasında

Site de ne yazıyorsa onu yaptım kendi worker adımı yazdım olmadı.Başka programlara bakayım birazda bu olmayacak gibi teşekkürler.
ekran kartı ne dostum senin? birde nerde takıldın bir caps atabilir misin? uyarı ne hata mesajı falan

Nvidia GeForce G210M laptop da ki ekran kartı bunda deniyorumda olmadı
Rehber
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
May 25, 2014, 08:43:05 PM
 #28

Bu duruma bir çözüm bulamıyor muyuz acaba neden böyle olur ki ?
isyet
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 243


View Profile WWW
May 26, 2014, 03:27:07 AM
 #29

Bu duruma bir çözüm bulamıyor muyuz acaba neden böyle olur ki ?
inceledim de galiba rar dosyasını sıkıştırılmış halinden çıkarmadın.
Rarı açtıktan sonra baslat.bat ı da o rarı açtığın klasöre atıyorsun. Sonra tek yapman gereken baslat.bat a 2 tıklaman. O kendi kendine cmd yi açıyor.
Eğer yine bir hata alırsan resmini çekip buraya forma koy, yardımcı olurlar.

100% Satisfactions Guarantee, 100% Paypal Buyer Protection : Buy Bitcoin With Paypal
https://e-pincard.com
Rehber
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
May 26, 2014, 10:43:20 PM
 #30

Sağolsun bir arkadaş uzun uzun yardımcı oldu pc bağlanıp kendi rig'i ile de denemeler yaptık benim bilgisizliğimden kaynaklanıyor işte içeriğini tam yapamamışım sorunum çözüldü.
Karartma1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358


You have to stand up for some thing in this world


View Profile WWW
May 26, 2014, 10:46:54 PM
 #31

/cudaminer olarak başlangıç yaptırman gerekiyordu senin burada ki arkadaşların verdikleri x11 algoritması içindi. sen cudaminer indirmişsin ama sgminer komutu kullanıyordun hata sende oradan kaynaklanıyordu.

██
█║█
║║║
║║║
█║█
██
'BTC MULTI-WALLET SOON'
▬▬▬▬ Download WHITEPAPER ▬▬▬▬

                    ▄██▄
                  ▄██████▄
                ▄██████████
              ▄██████████▀   ▄▄
            ▄██████████▀   ▄████▄
          ▄██████████▀    ████████▄
         ██████████▀      ▀████████
         ▀███████▀   ▄███▄  ▀████▀   ▄█▄
    ▄███▄  ▀███▀   ▄███████▄  ▀▀   ▄█████▄
  ▄███████▄      ▄██████████     ▄█████████
  █████████    ▄██████████▀    ▄██████████▀
   ▀█████▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
     ▀▀▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
          ██████████▀    ▄██████████▀
          ▀███████▀      █████████▀
            ▀███▀   ▄██▄  ▀█████▀
                  ▄██████▄  ▀▀▀
                  █████████
                   ▀█████▀
                     ▀▀▀
e i d o o
██

███▀▀
▐▐▌
▐▌
▐▌
▐▐▌
███▄▄
▀▀███
▐▌▌
▐▌
▐▌
▐▌▌
▄▄███
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!