Bitcoin Forum
March 23, 2017, 12:39:27 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [Solved] HELP! GUIMiner OpenCL Not Working With Deepbit  (Read 1444 times)
Lazer
Member
**
Offline Offline

Activity: 71



View Profile
February 05, 2012, 11:13:16 PM
 #1

Like the title says my GUIMiner is not generating any shares with OpenCL on a 5830 but works with Phoenix with a lot less Mhash/s.

Is there a fix?

Edit: I downgraded version of GUIMiner and is working normal
1490272767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490272767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490272767
Reply with quote  #2

1490272767
Report to moderator
1490272767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490272767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490272767
Reply with quote  #2

1490272767
Report to moderator
1490272767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490272767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490272767
Reply with quote  #2

1490272767
Report to moderator
According to NIST and ECRYPT II, the cryptographic algorithms used in Bitcoin are expected to be strong until at least 2030. (After that, it will not be too difficult to transition to different algorithms.)
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1490272767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490272767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490272767
Reply with quote  #2

1490272767
Report to moderator
1490272767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490272767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490272767
Reply with quote  #2

1490272767
Report to moderator
1490272767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490272767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490272767
Reply with quote  #2

1490272767
Report to moderator
Lazer
Member
**
Offline Offline

Activity: 71



View Profile
February 07, 2012, 03:02:18 AM
 #2

Anybody?
SAC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
February 07, 2012, 03:17:16 AM
 #3

Anybody?

Know problem with a bad update to guiminer use different miner or downgrade it to previous version.
Finny
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
February 07, 2012, 03:46:44 AM
 #4

Like he said. Switch your miner, GUIMiner has issues with the difficulty change.
Avid6eek
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
February 07, 2012, 03:55:55 PM
 #5

I am new to Bitcoin mining as well.  I was using GUIMiner until a couple days ago when it stopped working.  Since then I've tried cgminer and DiabloMiner.  CGMiner was pretty slow for me and no matter what settings I tried I couldn't get it to perform as well as GUIMiner.  Last night I switched over to DiabloMiner and I am very happy with the performance. 
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!