Alibi
Newbie
Activity: 3
Merit: 0
|
|
January 07, 2017, 08:55:14 PM |
|
Ma puteti adauga si pe mine va rog? alibi_cc
|
|
|
|
|
tradingalik
Newbie
Activity: 2
|
|
May 28, 2017, 06:09:52 PM |
|
se pare ca o gasca de copii a floodat grupul de skype, Cyrus ! Help us !
|
|
|
|
Cyrus (OP)
Ninja
Administrator
Legendary
Activity: 3948
Merit: 3152
|
|
May 28, 2017, 09:07:26 PM Last edit: May 29, 2017, 07:22:21 PM by Cyrus |
|
se pare ca o gasca de copii a floodat grupul de skype, Cyrus ! Help us !
Probabil cineva a pus un pusti sa-si invite toata lista de jucatori de Metin2 in grup. Un motiv/gest penibil, asa cum am spus si pe grup. Singura repercursiune este refluxul bland de jucatori de metin ce ies din grup . Este un grup deschis, asa ca acest scenariu este posibil. Din pacate, dorinta mea de a fi un loc liber de discutii a fost exploatata de cineva ori in scopuri rau intentionate sau interese personale, dincolo de un scop comunitar. Probabil voi face ceva modificari in viitor. Merci de heads up.
|
|
|
|
superiorus
Legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
Bitcoiner since start, and continue to love it!
|
|
May 29, 2017, 07:27:06 PM Last edit: May 29, 2017, 07:43:40 PM by superiorus |
|
Am scris si in chat: ma simteam ca acum 17 ani cand cineva executa un flood pe mIRC Copii tampiti care nu au ce face... Agree: trebuie facute niste ajustari, introduse niste reguli, pentru a evita astfel de derapaje.
|
|
|
|
tradingalik
Newbie
Activity: 2
|
|
May 30, 2017, 06:02:39 PM |
|
Cyrus, se pare ca te-a scos din grup un anume "Alex". Te pot adauga daca-ti stiu skypeID-ul. PM it.
Eu mai fac parte din cateva grupuri de Skype crypto-related si observ ca se migreaza incet spre chatrooms Slack. Oare e mai retard-proof decat Skypeul, neputand ataca in modul asta chatroomurile?
|
|
|
|
Cyrus (OP)
Ninja
Administrator
Legendary
Activity: 3948
Merit: 3152
|
|
May 30, 2017, 11:44:05 PM |
|
Cyrus, se pare ca te-a scos din grup un anume "Alex". Te pot adauga daca-ti stiu skypeID-ul. PM it.
Eu mai fac parte din cateva grupuri de Skype crypto-related si observ ca se migreaza incet spre chatrooms Slack. Oare e mai retard-proof decat Skypeul, neputand ataca in modul asta chatroomurile?
Nu avea cum sa ma scoata. Probabil avea un cont in grup pe care l-a redenumit Cyrus, desi ma intereseaza catusi de putin modul prin care a afisat asta. L-am banat deja, desi inainte de a face asta, se apucase sa spam-uiasca un grup facut de el, penibil (sau incerca sa atraga atentia de la ceva). Intr-adevar, Slack permite o flexibilitate mai mare in a administra un grup. Eu personal, folosesc platforma lor. Voi ce parere aveti de Slack, sau de alte platforme?
|
|
|
|
superiorus
Legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
Bitcoiner since start, and continue to love it!
|
|
May 31, 2017, 07:17:38 AM |
|
Nu avea cum sa ma scoata. Probabil avea un cont in grup pe care l-a redenumit Cyrus, desi ma intereseaza catusi de putin modul prin care a afisat asta. L-am banat deja, desi inainte de a face asta, se apucase sa spam-uiasca un grup facut de el, penibil (sau incerca sa atraga atentia de la ceva). Intr-adevar, Slack permite o flexibilitate mai mare in a administra un grup. Eu personal, folosesc platforma lor. Voi ce parere aveti de Slack, sau de alte platforme? Avem o parere buna, singurul impediment este ca nu e la fel de popular ca Skype (cel putin in Romania).
|
|
|
|
aleee
Newbie
Activity: 18
|
|
June 01, 2017, 09:31:08 AM |
|
Discord incepe sa devina foarte popular.
|
|
|
|
veneteanuc
Newbie
Activity: 11
|
|
June 02, 2017, 01:13:14 PM |
|
M am înscris și eu în acest grup. M ai intra cineva? Daca DA sa îmi spuneți pe la ce ore.
Mulțumesc ,
|
|
|
|
Nixzor
|
|
June 04, 2017, 10:41:12 AM |
|
Discord incepe sa devina foarte popular.
+1 pentru un grup de discord. Nici nu am cont de skype.
|
|
|
|
vaccin
Newbie
Activity: 43
|
|
June 04, 2017, 11:02:02 AM |
|
+1 pentru slack. Si eu il folosesc, ce-i drept pentru alts in care sunt investit. As zice ca merita incercat.
|
|
|
|
X299
Newbie
Activity: 90
|
|
June 07, 2017, 12:03:40 AM |
|
Salut!
Daca se poate sa ma adaugati si pe mine.
User skype: X299 Bitcoin
Merci mult.
|
|
|
|
SpiryGolden
|
|
June 26, 2017, 10:34:07 PM |
|
Well ... Tocmai am intrat in grup.
|
|
|
|
Mr. R2712
Jr. Member
Activity: 53
Merit: 12
|
|
June 27, 2017, 08:45:45 PM |
|
Eu folosesc slack la munca, nu l-am folosit pentru crypto related stuff pana acum, dar cred ca ar fi interesant si un grup de slack
|
|
|
|
ColorlessK
|
|
July 02, 2017, 11:29:50 PM |
|
Salut
Mai e activ grupul?
|
| | | . H Y V E | | | | | | WORK REDEFINED. ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | | | [ | | ] | [ | | ] | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀.LAUNCH APP.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀.BUY $HYVE.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
enzeperix
|
|
July 27, 2017, 01:29:20 PM |
|
Salut. cati useri sunt activi pe grupul asta de skype ? sau mai bine zis , mai e folosit ? exista totusi un grup de Slack popular folosit numai de romani ? Tot caut de ceva vreme si nu am gasit decat unul numit token-trade.slack.com care este strain.
|
|
|
|
Baiazid
Full Member
Activity: 140
Merit: 100
Quo Vadis
|
|
August 26, 2017, 05:21:31 PM |
|
Exista vreun grup al romanilor de telegram?
|
|
|
|
noracortez
Member
Activity: 129
Merit: 10
|
|
October 18, 2017, 01:41:51 PM |
|
Ma tenteaza si pe mine grupul asta de Slack. Poate il facem, e mai interactiv
|
|
|
|
zoltanb
Member
Activity: 162
Merit: 24
|
|
October 20, 2017, 07:59:00 AM |
|
Exista vreun grup al romanilor de telegram?
https://t.me/BTCro
|
|
|
|
|