Bitcoin Forum
December 10, 2016, 01:27:04 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 [3]  All
  Print  
Author Topic: Help with CGminer and 5870's.....2 BTC bounty (solved)  (Read 11313 times)
yochdog
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666



View Profile
February 10, 2012, 09:27:05 PM
 #41

If you have a 6 series and a 5 series in the same computer you should just run two instances of a miner and set it correct for each.


This.  the 5870 is now at 430 MH/s and the 6950 is stable at 340.


I am a trusted trader!  Ask Inaba, Luo Demin, Vanderbleek, Sannyasi, Episking, Miner99er, Isepick, Amazingrando, Cablez, ColdHardMetal, Dextryn, MB300sd, Robocoder, gnar1ta$ and many others!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481333224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481333224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481333224
Reply with quote  #2

1481333224
Report to moderator
1481333224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481333224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481333224
Reply with quote  #2

1481333224
Report to moderator
1481333224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481333224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481333224
Reply with quote  #2

1481333224
Report to moderator
yochdog
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666



View Profile
February 10, 2012, 09:28:37 PM
 #42

I am splitting the bounty between Joshwaa and P4man.   (so post your addresses) 

Thanks for all the advice everyone.....you guys are amazing.  

I imagine a 256 worksize will be great for all of my 5970's as well?  

I am a trusted trader!  Ask Inaba, Luo Demin, Vanderbleek, Sannyasi, Episking, Miner99er, Isepick, Amazingrando, Cablez, ColdHardMetal, Dextryn, MB300sd, Robocoder, gnar1ta$ and many others!
Joshwaa
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 489



View Profile
February 10, 2012, 09:29:13 PM
 #43

Thats very low on the 6950.
Sig addy is good. Thanks!

Like what I said : 1JosHWaA2GywdZo9pmGLNJ5XSt8j7nzNiF
Don't like what I said : 1FuckU1u89U9nBKQu4rCHz16uF4RhpSTV
Don't Like BFL's Project Management : 1FuckbFLZpmWLuyHyFJw1RGkWm3yRM1L5D
rjk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


1ngldh


View Profile
February 10, 2012, 09:31:18 PM
 #44

I imagine a 256 worksize will be great for all of my 5970's as well?  
Yes, most any 5 series card uses 256.

Mining Rig Extraordinaire - the Trenton BPX6806 18-slot PCIe backplane [PICS] Dead project is dead, all hail the coming of the mighty ASIC!
yochdog
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666



View Profile
February 10, 2012, 09:31:43 PM
 #45

Thats very low on the 6950.
Sig addy is good. Thanks!

any advice on how to ramp it up?  There is another .5 BTC for ya if you can get a significant boost.  

I am a trusted trader!  Ask Inaba, Luo Demin, Vanderbleek, Sannyasi, Episking, Miner99er, Isepick, Amazingrando, Cablez, ColdHardMetal, Dextryn, MB300sd, Robocoder, gnar1ta$ and many others!
P4man
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
February 10, 2012, 09:34:49 PM
 #46

Hmm. you cant set 2 different worksizes with cgminer then? Didnt know that, sounds like worthy of a bug report.

As for the bounty; tbh, I think next time you would do better not offering one instantly in the title to avoid lots of bounty hunters giving sometimes questionable advice hoping to get it right. You can always offer one later should you not get adequate help, or just offer it to whomever helped you without promising it up front. Im not saying that for this thread in specific, just something Ive observed a few times when bounties are involved..

As for my share of it; since i believe you have a large farm, consider pointing some of it to bitminter rather than sending me coins. We could use some extra hashing power, and with PPLNS, zero fees, you dont have much to lose (unless you are hopping or renting your rigs).

If you cant or dont want to, then I wont refuse a coin sent here:
1P99tan9oX16aFgSaLWR8N8pZR4pndhxvx

Joshwaa
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 489



View Profile
February 10, 2012, 09:35:59 PM
 #47

Thats very low on the 6950.
Sig addy is good. Thanks!

any advice on how to ramp it up?  There is another .5 BTC for ya if you can get a significant boost.  

Honestly using CGminer I am not the best help. I have my 6950 at 950/685 getting 392MHash just for a guide for you.

Like what I said : 1JosHWaA2GywdZo9pmGLNJ5XSt8j7nzNiF
Don't like what I said : 1FuckU1u89U9nBKQu4rCHz16uF4RhpSTV
Don't Like BFL's Project Management : 1FuckbFLZpmWLuyHyFJw1RGkWm3yRM1L5D
yochdog
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666



View Profile
February 10, 2012, 09:40:16 PM
 #48

Hmm. you cant set 2 different worksizes with cgminer then? Didnt know that, sounds like worthy of a bug report.

As for the bounty; tbh, I think next time you would do better not offering one instantly in the title to avoid lots of bounty hunters giving sometimes questionable advice hoping to get it right. You can always offer one later should you not get adequate help, or just offer it to whomever helped you without promising it up front. Im not saying that for this thread in specific, just something Ive observed a few times when bounties are involved..

As for my share of it; since i believe you have a large farm, consider pointing some of it to bitminter rather than sending me coins. We could use some extra hashing power, and with PPLNS, zero fees, you dont have much to lose (unless you are hopping or renting your rigs).

If you cant or dont want to, then I wont refuse a coin sent here:
1P99tan9oX16aFgSaLWR8N8pZR4pndhxvx

I sent the bounty.

I will consider pointing some of my power your way, but cannot promise anything at the moment.  I will check out your pool and let you know. 

I am a trusted trader!  Ask Inaba, Luo Demin, Vanderbleek, Sannyasi, Episking, Miner99er, Isepick, Amazingrando, Cablez, ColdHardMetal, Dextryn, MB300sd, Robocoder, gnar1ta$ and many others!
yochdog
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666



View Profile
February 10, 2012, 09:40:50 PM
 #49

Thats very low on the 6950.
Sig addy is good. Thanks!

ahhhh, my clock is a lot less than that for stability sake.  I work on this machine.....

any advice on how to ramp it up?  There is another .5 BTC for ya if you can get a significant boost.  

Honestly using CGminer I am not the best help. I have my 6950 at 950/685 getting 392MHash just for a guide for you.

I am a trusted trader!  Ask Inaba, Luo Demin, Vanderbleek, Sannyasi, Episking, Miner99er, Isepick, Amazingrando, Cablez, ColdHardMetal, Dextryn, MB300sd, Robocoder, gnar1ta$ and many others!
DeathAndTaxes
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Gerald Davis


View Profile
February 10, 2012, 09:44:59 PM
 #50

You should take a close look @ Bitminter.  I get about <0.2% stales on 10GH/s.  PPLNS, no fees, w merged mining (which isn't much but could boost your mining company gross revenue by 1% to 2%).
P4man
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
February 10, 2012, 09:50:20 PM
 #51

Coin received, gracias.
BTW, its not my pool, I just mine there and Im a fanboy Wink.

Joshwaa
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 489



View Profile
February 10, 2012, 09:55:57 PM
 #52

BTC received! Thanks!

Like what I said : 1JosHWaA2GywdZo9pmGLNJ5XSt8j7nzNiF
Don't like what I said : 1FuckU1u89U9nBKQu4rCHz16uF4RhpSTV
Don't Like BFL's Project Management : 1FuckbFLZpmWLuyHyFJw1RGkWm3yRM1L5D
yochdog
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666



View Profile
February 10, 2012, 10:15:49 PM
 #53

You should take a close look @ Bitminter.  I get about <0.2% stales on 10GH/s.  PPLNS, no fees, w merged mining (which isn't much but could boost your mining company gross revenue by 1% to 2%).

I am looking over the webpage now. 

PPLNS = ?  I assume it only pays per share to the extent of gross revenue? 




I am a trusted trader!  Ask Inaba, Luo Demin, Vanderbleek, Sannyasi, Episking, Miner99er, Isepick, Amazingrando, Cablez, ColdHardMetal, Dextryn, MB300sd, Robocoder, gnar1ta$ and many others!
P4man
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
February 10, 2012, 10:22:04 PM
 #54

I am looking over the webpage now.  
PPLNS = ?  I assume it only pays per share to the extent of gross revenue?  

Not exactly per share. Each time a block is found, you get paid for your hashrate over the last 10 shifts, a shift taking as long as 1/10th an average block. Its comparable to proportional payout, except it cant be hopped profitably, so you dont fork over 20% to hoppers.

However, your revenue is dependent on pool luck. You can have days with no payout at all if no blocks are found, and days where you make 4x as much as you would on a PPS pool.

In the end you should get ~1.5% more than on ABC pool, since there are no fees, but you will have to average that over weeks.


Joshwaa
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 489



View Profile
February 10, 2012, 10:24:29 PM
 #55

I am looking too looks nice.

Like what I said : 1JosHWaA2GywdZo9pmGLNJ5XSt8j7nzNiF
Don't like what I said : 1FuckU1u89U9nBKQu4rCHz16uF4RhpSTV
Don't Like BFL's Project Management : 1FuckbFLZpmWLuyHyFJw1RGkWm3yRM1L5D
TheHarbinger
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


Why is it so damn hot in here?


View Profile
February 11, 2012, 02:07:57 AM
 #56

Sigh, you could/should have just compiled the 5xxx series binaries with 2.1 SDK  and the 6xxx series with the 2.5 SDK and run just one instance of CGMiner.  These people have you jumping through hoops for no reason.

12Um6jfDE7q6crm1s6tSksMvda8s1hZ3Vj
breel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127


View Profile
February 14, 2012, 10:01:57 PM
 #57

That is just too much work wow. I would use Diablo simple install latest AMD driver. Install the msi file for 2.1SDK i can show you where to get. run diablo with just -v2 and get better results than all that other crap. I have a 5850 that is on that setup at 950/400 it gets almost 400MHash average. But if you like a lot of work go the other route.

I tried the settings in this thread, then followed your suggestion and in a few seconds I got more mhash than ever with minimal tweaking, so thanks!
yochdog
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666



View Profile
February 14, 2012, 10:23:13 PM
 #58

That is just too much work wow. I would use Diablo simple install latest AMD driver. Install the msi file for 2.1SDK i can show you where to get. run diablo with just -v2 and get better results than all that other crap. I have a 5850 that is on that setup at 950/400 it gets almost 400MHash average. But if you like a lot of work go the other route.

I tried the settings in this thread, then followed your suggestion and in a few seconds I got more mhash than ever with minimal tweaking, so thanks!

Love this!

I am a trusted trader!  Ask Inaba, Luo Demin, Vanderbleek, Sannyasi, Episking, Miner99er, Isepick, Amazingrando, Cablez, ColdHardMetal, Dextryn, MB300sd, Robocoder, gnar1ta$ and many others!
Joshwaa
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 489



View Profile
February 15, 2012, 01:57:36 PM
 #59

That is just too much work wow. I would use Diablo simple install latest AMD driver. Install the msi file for 2.1SDK i can show you where to get. run diablo with just -v2 and get better results than all that other crap. I have a 5850 that is on that setup at 950/400 it gets almost 400MHash average. But if you like a lot of work go the other route.

I tried the settings in this thread, then followed your suggestion and in a few seconds I got more mhash than ever with minimal tweaking, so thanks!

Love this!

I am glad to hear it! I like to help whenever I can. Let me know if you need anything else...

Like what I said : 1JosHWaA2GywdZo9pmGLNJ5XSt8j7nzNiF
Don't like what I said : 1FuckU1u89U9nBKQu4rCHz16uF4RhpSTV
Don't Like BFL's Project Management : 1FuckbFLZpmWLuyHyFJw1RGkWm3yRM1L5D
Pages: « 1 2 [3]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!