jackjones53 (OP)
|
|
June 08, 2014, 11:10:25 AM |
|
Arkadaslar Cryptiv.com uye olur olmaz 500 doge ve 0.0001 btc verıyor bende devamlı uyelık acıp gönderiyorum paraları sizce problem cıkarmı cunku resmen hayrat gibi dağıtıyolar parayı buda benı kıllandırdı
|
|
|
|
oli123123
Legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
|
|
June 08, 2014, 11:21:20 AM |
|
Legit olsa bile aynı IP'den birden fazla kullanım yasaksa banlanabilirsiniz.
|
|
|
|
jackjones53 (OP)
|
|
June 08, 2014, 11:22:45 AM |
|
Legit olsa bile aynı IP'den birden fazla kullanım yasaksa banlanabilirsiniz.
banlanmak kımın umrunda parayı uye olur olmaz atıyorum zaten hesaba herhangi bir hukuki işlem çıkmasın karsıma yeter çunku site öyle bir sitesi mailleri onaylamamızı bıle ıstemıyo uye ol at uye ol at
|
|
|
|
Rehber
Newbie
Activity: 57
Merit: 0
|
|
June 08, 2014, 03:23:23 PM |
|
Giriş olacak yer bile yok ki nasıl üye oldun ben göremedim herhalde?.
|
|
|
|
gokcey
|
|
June 08, 2014, 04:00:03 PM |
|
Bedava diye neden sömürülür hiç anlamıyorum. Bence profiline "Ne Mutlu Ölü Si.iciyim, Mezarcıyım Diyene" yaz.
|
|
|
|
Deathwing
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
June 08, 2014, 04:32:20 PM |
|
Bedava diye neden sömürülür hiç anlamıyorum. Bence profiline "Ne Mutlu Ölü Si.iciyim, Mezarcıyım Diyene" yaz.
Ne kadar kendimi kötü hissetsemde, güldüm bu yoruma.
|
|
|
|
Rehber
Newbie
|
|
June 08, 2014, 05:19:03 PM |
|
Size besmeleden önce sövmek falan mı öğretildi öyleyse bilelim ona göre davranalım yoksa yanlış düşünceler beliriyor kafamda.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
June 08, 2014, 05:25:42 PM |
|
Size besmeleden önce sövmek falan mı öğretildi öyleyse bilelim ona göre davranalım yoksa yanlış düşünceler beliriyor kafamda.
Herkezin Musluman oldugunuda nereden cikardin ?
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
|
|
June 08, 2014, 05:37:08 PM |
|
Size besmeleden önce sövmek falan mı öğretildi öyleyse bilelim ona göre davranalım yoksa yanlış düşünceler beliriyor kafamda. Ağzından dini düşürmeyenlere özel trolllük eğitimi mi veriliyor?
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
June 08, 2014, 06:12:42 PM |
|
Bedava sömürülür arkadaş. Ben sömürmesem o sömürür(sözüm meclisten dışarı). (Mesela) Bedava bitcoin dağıtırken gerekli önlemler alınmalı, en kötü ihtimaller düşünülmeli. Mesela aynı BTC adresine tekrardan bedava bitcoin göndermemeye önlem alınırsa adam yeni adres alır, yeni hesap açar ve saire. "Faucet açsam reklamdan para gelse fiuu deli para" diye düşünenlere duyurulur. Konuyu dağıttım iyice
|
|
|
|
jackjones53 (OP)
|
|
June 08, 2014, 06:24:21 PM |
|
otobus kalabalıkken arkadan bınıp akbıl uzatmayan adam gelıp bana ahlak dersı verıyo ya işte buna bayılıyorum
|
|
|
|
Rehber
Newbie
|
|
June 08, 2014, 06:30:52 PM |
|
Herkezin Musluman oldugunuda nereden cikardin ? Doğru sende haklısın bunu hiç düşünmedim öyle olsa insan bir an olsun bi duraksar yani.
|
|
|
|
jackjones53 (OP)
|
|
June 08, 2014, 06:41:53 PM |
|
Allah aşkına herkesın bir anda sütten çıkmış ak kaşık oluşu benı öldürüyo ya Beleş Birşey Varsa Ben Sömürürüm Kardeşim Bu Kadar Açık Ve Net Benım Karakterim Böyle Varsa İtirazı Olan Konusalım
|
|
|
|
gokcey
|
|
June 09, 2014, 08:33:56 AM |
|
Allah aşkına herkesın bir anda sütten çıkmış ak kaşık oluşu benı öldürüyo ya Beleş Birşey Varsa Ben Sömürürüm Kardeşim Bu Kadar Açık Ve Net Benım Karakterim Böyle Varsa İtirazı Olan Konusalım
Karakterinizi zaten çözümlemiştik sıkıntı yok , tekrar söylemenize gerek yoktu
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
|
|
June 09, 2014, 09:10:38 AM |
|
Allah aşkına herkesın bir anda sütten çıkmış ak kaşık oluşu benı öldürüyo ya Beleş Birşey Varsa Ben Sömürürüm Kardeşim Bu Kadar Açık Ve Net Benım Karakterim Böyle Varsa İtirazı Olan Konusalım Karakterinizi zaten çözümlemiştik sıkıntı yok , tekrar söylemenize gerek yoktu Onu bilmeyen kalmadı zaten.
|
|
|
|
samed1
Member
Activity: 62
Merit: 10
|
|
June 09, 2014, 09:14:02 AM |
|
bu siteye bende üye olamadım
|
BTC www. btcX2 . com - Double your BTC
|
|
|
BeNBeNfdnzm
|
|
June 11, 2014, 06:02:57 PM |
|
Sen küfre besmeleyle mi başlıyorsun? Benim de kafamda yanlış düşünceler beliriyor çünkü.
|
|
|
|
Rehber
Newbie
|
|
June 11, 2014, 06:18:19 PM |
|
Sen küfre besmeleyle mi başlıyorsun? Benim de kafamda yanlış düşünceler beliriyor çünkü. Bir düşünebilsen zaten anlayacaksın da işte senden bunu beklemek yanlış olur.
|
|
|
|
BeNBeNfdnzm
|
|
June 11, 2014, 08:01:25 PM |
|
Sen küfre besmeleyle mi başlıyorsun? Benim de kafamda yanlış düşünceler beliriyor çünkü. Bir düşünebilsen zaten anlayacaksın da işte senden bunu beklemek yanlış olur. Düşünemiyorum, öyleyse yokum. Demek ki kendi kendine konuşuyorsun Ben aslında yohum yoh. Şaka bir yana, kızdın mı arkadaşım? Sinirlendin mi yazılanlara?
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
June 15, 2014, 10:28:09 PM |
|
Şeytanın işi gücü olmayınca.... btc düştükçe bizim milletin hali de buna döner olmuş. Hayret etmemek elde değil.
|
|
|
|
|