Bitcoin Forum
August 14, 2018, 10:17:18 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Listener for "Default": Verification failed, check hardware!  (Read 3152 times)
aaa801
Member
**
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 10



View Profile
February 19, 2012, 10:42:57 PM
 #1

Im currently just using my cpu atm for this, its a fx8150 (psu exploded last night, only spare i had cant power my gpu)
But i keep getting this error, any help?

LTC: LUUikznZrvDb65ZCNQUNCiTaCB4CWGYRSZ
BTC: 1325TrScK8jkiPuMEMxNf1VXHHfnR1QtgN
1534285038
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534285038

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534285038
Reply with quote  #2

1534285038
Report to moderator
1534285038
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534285038

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534285038
Reply with quote  #2

1534285038
Report to moderator
1534285038
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534285038

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534285038
Reply with quote  #2

1534285038
Report to moderator
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534285038
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534285038

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534285038
Reply with quote  #2

1534285038
Report to moderator
1534285038
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534285038

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534285038
Reply with quote  #2

1534285038
Report to moderator
1534285038
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534285038

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534285038
Reply with quote  #2

1534285038
Report to moderator
deepceleron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1000



View Profile WWW
February 20, 2012, 01:12:33 AM
 #2

For anybody else that has no clue what is being talked about here, this is a guiminer error. When I googled, the answer was in the top of the results: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3878.msg167122#msg167122

You will likely need to get the 6-14-2011 guiminer version, pick "new miner" from the file menu, and use the ufasoft CPU miner. It has been removed from the recent versions because CPU mining costs 10x more in electricity than the Bitcoins it generates.
jake262144
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
February 20, 2012, 01:22:19 AM
 #3

A CPU is orders of magnitude slower at mining than a lowliest hd5000 series card.

You probably shouldn't mine until you get that PSU replaced.
Never skimp on a PSU, it's the component that makes or breaks a mining rig.

If you choose to proceed with CPU mining, my recommendations are
Code:
upgrade to the latest guiminer version || use a cpu-mining enabled cgminer compile
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!