Bitcoin Forum
December 03, 2016, 03:42:12 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: [EXPIRED] Help me setup Reaper v13 to mine LTC with my 6950s  (Read 20831 times)
grimd34th
Member
**
Offline Offline

Activity: 89


NOPE


View Profile
March 06, 2012, 01:59:31 AM
 #21

if you hop on freenode and join #litecoin and ask for me there so we can have live communication ill be more than happy to try
im there as d34th ill be there tomorrow from 3-8 est feel free to ask me then
1480779732
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480779732

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480779732
Reply with quote  #2

1480779732
Report to moderator
There are several different types of Bitcoin clients. Hybrid server-assisted clients like Electrum get a lot of their network information from centralized servers, but they also check the server's results using blockchain header data. This is perhaps somewhat more secure than either server-assisted clients or header-only clients.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
March 06, 2012, 06:50:40 AM
 #22

http://i.imgur.com/SKsRt.png

You still getting this get work error?
How are you advanced so far.
I mean from cmd prompt closing instantly to lib error ........

Check firewall & router, it may be blocking ports..


I also see a strange behavior with reaperv13
I put in startup a shortcut to mine from start up & it mines at 226 kH/s....
If i close it or exit it, then if run again, my speed drops to less than 10 kH/s, like mining at 4 kH/s, then it increases slowly to reach maximum speed of 226 kH/s, which takes more than 30 minutes.
This strange thing also happens if i remove from start up folder & running manually.

So for me it works FIRST TIME after system restart at full hash rate & if closed & open again then it goes to very low hash then increases slowly to reach max hash rate.
1-10 kH/s to 226 kH/s.
ShadowAlexey
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 967



View Profile
March 06, 2012, 07:14:23 AM
 #23

I would suggest you to uninstall your Current OpenCL driver(it is in the directory for instance :11-8_vista64_win7_64_dd\Packages\Apps\OpenCL64)  and trying this one from 11.8, it worked on mine 6950
http://depositfiles.com/files/fs6odb0rk
Work size didnt mater(almost all setting was set to default), thread cores set to 22 from 20,this is the number of cores OpenCL reports about.
Plus try to install http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=14632

NVCBank. BTC/LTC/NVC accepted.
My Bitmessage address: BM-Bc9dpmehK1ihtgHgXKVypTsDwmL4czMx .
฿: 1ShadowAM654zohrsjeso5pf9Sr4x4uYd Ł: LShadowAUpAy4r3yb2skZDe4vWFrLMNGtT ₪: 4ShadowA3DqkGv5zjLukcm88wSzvhbatsk
kliffen
Member
**
Offline Offline

Activity: 119


View Profile
March 06, 2012, 04:06:38 PM
 #24

Changing worksize to 128 didn't help me in a positive way, but my miner still worked (mining LTC on a 5970 btw)

The first time i tried, i used a 5770, which obviously didn't work. Trying again on my 5970 straight after did NOT work. I had to delete the folder and unpack the folder again before it would work.

Current configs are :

host mine.pool-x.eu
port 8337
user *username*
pass *password*

protocol litecoin

worksize 256
aggression 16
threads_per_gpu 2
sharethreads 20


So try deleting the reaperv13_demo folder and unpack it again, that's my only tips Smiley
Zoiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 74



View Profile
March 08, 2012, 12:31:03 PM
 #25

host 67.210.248.11
port 9332
user Graet.6
pass p

protocol litecoin

worksize 256
aggression 18
threads_per_gpu 1
sharethreads 20

is my litecoin.conf file from reaper, i had real issues connecting with url with and without http:// but found this to work for lc.ozco.in on my Gigabyte 6950's. I have 1 x 3 card rig running and a single card machine, the only diff in the conf files is worker number

Hope thats a help Smiley

Getting reaperdemo solo mining on TwinFrozr 6950 fine but it is a real hog on video card, slowing down the rest of the machine. 

(QUad Core P4 with Win7 64bit).

Anyone know how to downrate the program?  I tried different number of threads and different aggression to no obvious effect?

https://vircurex.com/welcome/index?referral_id=648-281
The QR code in my picture is not me but a worthwhile software.
LWwhT53CdLsSaenoMy2AqhwsxL5MMFmwWY
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
March 08, 2012, 04:25:44 PM
 #26

host 67.210.248.11
port 9332
user Graet.6
pass p

protocol litecoin

worksize 256
aggression 18
threads_per_gpu 1
sharethreads 20

is my litecoin.conf file from reaper, i had real issues connecting with url with and without http:// but found this to work for lc.ozco.in on my Gigabyte 6950's. I have 1 x 3 card rig running and a single card machine, the only diff in the conf files is worker number

Hope thats a help Smiley

Getting reaperdemo solo mining on TwinFrozr 6950 fine but it is a real hog on video card, slowing down the rest of the machine.

(QUad Core P4 with Win7 64bit).

Anyone know how to downrate the program?  I tried different number of threads and different aggression to no obvious effect?

aggression 14 or less will make desktop usable.
Fuzzy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
March 09, 2012, 04:47:17 PM
 #27

Looking at how unstable LTC is lately, I'm throwing in the towel on this one. I'm gonna try a few thing listed above, and then I'm out.  Huh
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!