Bitcoin Forum
December 16, 2018, 09:16:10 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: cannot connect to rpc server?  (Read 2385 times)
zenthor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
April 28, 2011, 11:27:34 PM
 #1

Hi all, ive tried using various miners and mining pools but every time i run pocblm or pheonix i get the error, cannot communicate with bitcoin rpc. is there a fix for this? ive double checked my firewalls and everything was mining fine last night.
1544994970
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544994970

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544994970
Reply with quote  #2

1544994970
Report to moderator
1544994970
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544994970

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544994970
Reply with quote  #2

1544994970
Report to moderator
1544994970
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544994970

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544994970
Reply with quote  #2

1544994970
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544994970
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544994970

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544994970
Reply with quote  #2

1544994970
Report to moderator
CFSworks
Member
**
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 10


View Profile
April 28, 2011, 11:29:44 PM
 #2

Hi all, ive tried using various miners and mining pools but every time i run pocblm or pheonix i get the error, cannot communicate with bitcoin rpc. is there a fix for this? ive double checked my firewalls and everything was mining fine last night.

Could you post the command lines you are using (edit out the usernames and passwords if you like) as well as which pools you are trying to use?
Thanks.

Phoenix Miner developer

PGP/GPG key: FC5461A3
Personal donations: 1Abq88sPz2MjH4Yi8yZVCbfu1ZXRSP7id5
zenthor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
April 28, 2011, 11:33:21 PM
 #3

for phoenix
 phoenix.exe -u http://user@user:pass@btcmine.com:8332/ -k poclbm DEVICE=0 AGGRESSION=3

also using gui miner: device 0 (the gpu) and -v -w 128 -f60

using similar command lines for the poclbm command line version

ive tried using btcmine, just tried slushpool and have allready tried deepbit

zenthor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 01, 2011, 03:16:49 AM
 #4

does anyone have any other possible solutions to this? im practically banging my head against the wall on this one.
dbitcoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500

BTCDig - mining pool


View Profile WWW
May 01, 2011, 04:00:53 AM
 #5

does anyone have any other possible solutions to this? im practically banging my head against the wall on this one.

1) check what you use "miner" login and password, not your account credentials
2) probably you under firewall/proxy with blocked connection to 8332 port.

BTCDig - mining pool (Stratum, VarDiff, DGM, SSL, JSON API)
zenthor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 01, 2011, 05:30:02 AM
 #6

does anyone have any other possible solutions to this? im practically banging my head against the wall on this one.

1) check what you use "miner" login and password, not your account credentials
2) probably you under firewall/proxy with blocked connection to 8332 port.
it was a total doh on my part, i switched to dmz mode and double checked my login and pw, probably a problem with my router. Its working now, thanks for the help
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!