Bitcoin Forum
December 09, 2016, 01:56:36 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: [ANNOUNCE] Litecoin Windows gadget which displays LTC and currency amounts  (Read 7312 times)
Domchi
Member
**
Offline Offline

Activity: 111


View Profile
March 24, 2013, 05:20:25 PM
 #21

Hi everyone,

the new version of the gadget is out which should fix any refresh problems. Please upgrade: http://www.domchi.cc/mylitecoins/

Sorry for not updating earlier, it seems that notification that somebody replied didn't get to me... Huh
1481291796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481291796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481291796
Reply with quote  #2

1481291796
Report to moderator
1481291796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481291796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481291796
Reply with quote  #2

1481291796
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481291796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481291796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481291796
Reply with quote  #2

1481291796
Report to moderator
1481291796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481291796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481291796
Reply with quote  #2

1481291796
Report to moderator
wizzardTim
Legendary
*
Online Online

Activity: 1358


Reality is stranger than fiction


View Profile
March 24, 2013, 05:47:58 PM
 #22

Omg, cant wait to try it  Cool Smiley

Iotas are Schrödinger's kittens and Tangle is their box keeping them on the edge between the life and the death.

IOTA - first worldwide 3rd gen token - zero fees! - Internet of Things
Domchi
Member
**
Offline Offline

Activity: 111


View Profile
July 08, 2013, 11:16:34 PM
 #23

Hi everybody,

the new versions of all gadgets are out. This is major and recomended update with bugfixes and quite a bit of new features.

As always, visit the gadget page to download it: http://domchi.cc/mylitecoins

Please note that from now on you can subscribe to be notified about updates by e-mail.
And as a bonus, here's a tip how to use this gadget to retrieve data from Google Docs: http://domchi.cc/mybitcoins/tips.htm
desii1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
January 29, 2014, 10:36:59 PM
 #24

Hi everyone,

the new version of the gadget is out which should fix any refresh problems. Please upgrade: http://www.domchi.cc/mylitecoins/

Sorry for not updating earlier, it seems that notification that somebody replied didn't get to me... Huh


Fantastic job on these gadgets.  One small request.  Can you add some sort of versioning?  It would be helpful.

Thanks again for your work.  Yes, I'll donate.. Smiley
Domchi
Member
**
Offline Offline

Activity: 111


View Profile
January 31, 2014, 12:24:51 AM
 #25

Fantastic job on these gadgets.  One small request.  Can you add some sort of versioning?  It would be helpful.

Thanks again for your work.  Yes, I'll donate.. Smiley

Go to control panel, Desktop Gadgets (or Desktop Gadget Gallery), select gadget, and click on "Show Details" in the bottom left corner. You'll see gadget version there. And on the gadget page, in Changes section, you can see a changelog and the number of the most recent version.

New version of MyLitecoins is due in the next few days - lots of new changes in the recent MyBitcoins are due for MyLitecoins as well.

P.S. Donations much appreciated. Smiley
Eddo22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
March 22, 2014, 12:44:41 AM
 #26

Hi, How can I change the lower space to Canadian dollars? I've tried numerous 3 letter acronym's to no luck. Thanks!
Domchi
Member
**
Offline Offline

Activity: 111


View Profile
March 22, 2014, 10:38:23 AM
 #27

Hi, How can I change the lower space to Canadian dollars? I've tried numerous 3 letter acronym's to no luck. Thanks!

You just enter CAD as target currency. But there's a catch - by default you're looking at LTC-BTC exchange rate, and if you use CAD gadget will try to convert from BTC to CAD via Yahoo! Finance API, and Yahoo! doesn't know anything about BTC. So, you need to look at LTC-USD exchange rate instead - use https://btc-e.com/api/2/ltc_usd/ticker as exchange URL.
Domchi
Member
**
Offline Offline

Activity: 111


View Profile
April 11, 2014, 01:07:32 AM
 #28

Hi guys,

new version is available for download. This gadget now has all changes that MyBitcons introduced in the previous, 4.0 version:

  • Trailing stop alerts as price passes set difference from the highest or lowest price to inform you about price reversals. Note that gadget will not buy and sell for you; it will simply change color to alert you. You have to do your own trading. Smiley
  • although originally correction could be a negative number, at some point this stopped working due to incorrect regex which is now corrected
  • if only paid or only unpaid JSON key for pools was used, value was not calculated; a bit impractical workaround to use both fields is no longer needed
  • support for very large or very small values (more than 9 digits or less than 8 decimals) using for example 1G for 1,000,000,000
Domchi
Member
**
Offline Offline

Activity: 111


View Profile
June 16, 2014, 11:48:47 PM
 #29

Hi everybody. As the Yahoo! Finance added BTC symbol a few days ago, there is something this gadget can now do it wasn't able to do before. And it works without updating.

If you set target currency in settings, so far conversion was only working if your ticker currency was fiat currency such as USD, as Yahoo! didn't support digital currencies. But as of now, this Yahoo! Finance conversion works when your ticker currency is BTC as well.

This means that you can observe LTCBTC ticker which has more liquidity instead of LTCUSD and have gadget display it in USD.
Domchi
Member
**
Offline Offline

Activity: 111


View Profile
January 09, 2015, 02:50:48 AM
 #30

Hi everybody. As the Yahoo! Finance added BTC symbol a few days ago, there is something this gadget can now do it wasn't able to do before. And it works without updating.

If you set target currency in settings, so far conversion was only working if your ticker currency was fiat currency such as USD, as Yahoo! didn't support digital currencies. But as of now, this Yahoo! Finance conversion works when your ticker currency is BTC as well.

This means that you can observe LTCBTC ticker which has more liquidity instead of LTCUSD and have gadget display it in USD.

It seems that Yahoo! Finance is broken for BTC at the moment (returns N/A and the chart at http://finance.yahoo.com/q?s=BTCUSD=X is not available).
Domchi
Member
**
Offline Offline

Activity: 111


View Profile
January 10, 2015, 12:12:53 AM
 #31

It seems that Yahoo! Finance is broken for BTC at the moment (returns N/A and the chart at http://finance.yahoo.com/q?s=BTCUSD=X is not available).

Back again together with Bitstamp, as they apparently pull data from Bitstamp.
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!