Aynen öyle. Galatasaray şike yapıyor hep. Ben iddia ediyorum Arsenal'i bile şikeyle yenmişti. Zaten kanıtları var. Mesut Yılmaz ve Cem Uzan tribünde!
Pis Galatasaray.
Tü kaka galatasaray
Maç bitmiş abi şike var diyemezsin şikeyi kanıtlayamazsın da anlaşılmış bir şike yok ortada çünkü
GB'nin başkanı çıkıp ne dedi hepimiz biliyoruz. Oyuncular bu söylem sonrasında ne yapacak ? Çıkıp deli gibi oynayacak mı ? Ha oynamadı değiller haklarını yemeyelim
Biraz ucundan gösterdiler. Kalecinin pozisyonuna diyecek laf pek bulamıyorum. El çekme gibi bir durum gözüküyor ama sanki ters ayakta kalmış gibi de duruyor. Aynısını bizim Volkan'da bir kaç kere yapmıştı. Ters ayakta yakalanan kalecilerde bu durum yaşanabilir yani. Ama 90+6'daki pozisyona diyecek çok laf var işte
Çok fazla tartışmaya mahal vermek gereksiz şu dakikadan sonra. FB ve BJK adam olaydı da puan durumunu bu hale getirmeyeydi. Hakkıyla ve hakkı olmadan GS buradaysa en büyük sorumlusu FB ve BJK'dir. Geçen yıl nasıl diğer takımların mallığı yüzünden FB şampiyon olduysa bu yılda GS aynı şekilde şampiyonluğa gidiyor.
Tek umudum ligin şampiyonunun belirlenmesi umarım son maça kalmaz. İşte o zaman ortalık karışır. Ülkecek 1-2 ay kendimize gelemeyiz
Bu hafta biz berabere kalalım. BJK'de berabere kalsın. Çok uzatmadan bitirsinler. Gerek yok kargaşaya abi.