Bitcoin Forum
May 27, 2017, 10:19:32 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Connectivity problems into deepbit at 10:00 UTC?  (Read 1040 times)
pwnyboy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 125


View Profile
May 04, 2011, 10:30:32 AM
 #1

As of 10am UTC (6am Eastern), I'm having problems connecting to deepbit with my miners.  The webpage seems to load fine, and I can 'telnet deepbit.net 8332' and have their nginx reject my junk text as bogus, but all of my miners seem to be disconnecting intermittently.  I switched 2 of them over to slush and am not seeing issues staying connected.

The error on deepbit is characterized by the following on the console of my miners (Phoenix):

[04/05/2011 06:13:30] Warning: work queue empty, miner is idle

Can anyone else confirm?
POLONIEX TRADING SIGNALS
+50% Profit and more via TELEGRAM
ALTCOINTRADER.CO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1495880372
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495880372

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495880372
Reply with quote  #2

1495880372
Report to moderator
1495880372
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495880372

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495880372
Reply with quote  #2

1495880372
Report to moderator
1495880372
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495880372

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495880372
Reply with quote  #2

1495880372
Report to moderator
error
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
May 04, 2011, 11:18:04 AM
 #2

I have a good connection, though I have seen a couple of brief interruptions in the past few hours.

15UFyv6kfWgq83Pp3yhXPr8rknv9m6581W
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!