100 kişi reklam alsa ayda toplam 100 BTC ödemiş olurlar, bu da 58,5 K $ eder. 1.100.000$ = 1880 BTC ediyor.
Hocam 1 BTC den 100 kişi sonuçta 1880 BTC'ye nasıl vardınız hiç anlamadım
-Edit: Şimdi anladım hesabı
Söylemek istediğim daha doğrusu söylediklerimin altındaki mesaj şuydu:
Bazılarımız her ne kadar kabul etmeseler de burada gördüğünüz herkes early adaptor. Bu uzunca bir süre daha da böyle geçecek. Tüm muhabbetin başladığı yer olarak bir burayı bir de reddit gruplarını gösterebiliriz. Bu gruptaki insanlar ve yakın çevresi ilk olarak BTC yi kullanacak, benimseyecek kişiler olacak. Direkt olarak hedef kitleye reklam yapmak çok maliyetli bir şey. Burada söz konusu olan kampanya ödemeleri gerçekten çok düşük. Benim imzamdaki arkadaş bana ayda 0,06 BTC verecekmiş. Bu da ayda 75 lira yapar, yani günde 2-3 lira. Neden mi bu reklam hala imzamda? Çok basit bir sebebi var. Ben yaptığım tüm BTC işlemlerinde kuru 1M dolar alan gruptayım. Daha önce de bu konuda çok yazdım. Bugün, şu anda kazandığım 100 lira, 1000 lira hiç umurumda değil. Ben uzun vade (gerçekten uzun) düşünenlerdenim. Bundan 20 yıl sonra işte bak şu 60K dolar tutarındaki 0,06 BTC'yi sadece forumda bulunduğum için kazandım demek istiyorum. Üstüne üstlük de bir çok şey öğrendiğimi eklemek istiyorum. Ve yine eklemek istediğim bir şey daha, "ben 2 pizzaya 10K BTC veren grupta değilim" demek.
Karşıdaki firma ise ticari bir işletme. O bugünü düşünmek zorunda. herhangi bir işletme bana ayda 1 BTC vereceğini taahhüt ederse gönüllü marka elçisi olurum. 0,06 için ise kendi insiyatifimde, kendi beklentilerim için ve yine kendimi kandırmak için bu kampanyada olurum ki nitekim şu andaki durumum bu