Bitcoin Forum
December 04, 2016, 08:31:26 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: BitCoin 0.3.8 win64 Installer  (Read 2575 times)
Olipro
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
August 06, 2010, 11:17:16 AM
 #1

For those of you who are familiar with my builds, just download it

For others: this is an x64 build which leverages x64 asm to perform the SHA256 and has some minor optimizations such as unnecessary Byteswaps being removed.
1480840286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480840286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480840286
Reply with quote  #2

1480840286
Report to moderator
1480840286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480840286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480840286
Reply with quote  #2

1480840286
Report to moderator
1480840286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480840286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480840286
Reply with quote  #2

1480840286
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480840286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480840286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480840286
Reply with quote  #2

1480840286
Report to moderator
1480840286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480840286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480840286
Reply with quote  #2

1480840286
Report to moderator
1480840286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480840286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480840286
Reply with quote  #2

1480840286
Report to moderator
kosovito
Member
**
Offline Offline

Activity: 78


View Profile
August 09, 2010, 02:10:54 PM
 #2

Thanks again for your release, is great.

A question. Why in the Help->About ....    says is 3.4.0 version??

Also, this release, have the bitcoin generation broken error Huh?

THANKS again

Please sir, give me any coin Smiley  135T7F27z7Mtvwffz359BE1zSfYgT1oJ8S
Gespenster
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
August 09, 2010, 05:30:18 PM
 #3

Hi, I've tested your version and it works really well. With the stock version I get about 4500 khash/s and now I get 4900 khash/s, that's almost a 10% increase, which is really nice. Smiley

I'm also trying to build bitcoin myself to tweak performance a bit, but haven't gotten past the default debug build yet. It would be nice if you could share your compilation settings?
kosovito
Member
**
Offline Offline

Activity: 78


View Profile
August 09, 2010, 09:19:54 PM
 #4

Did somebody generated any bitcoin with this release???

Please sir, give me any coin Smiley  135T7F27z7Mtvwffz359BE1zSfYgT1oJ8S
dkaparis
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
August 09, 2010, 10:07:56 PM
 #5

I'm also trying to build bitcoin myself to tweak performance a bit, but haven't gotten past the default debug build yet. It would be nice if you could share your compilation settings?

Try my CMake integration. You'll need to set up the prerequisites yourself and set the respective CMake properties for locating them, but should be easier than setting up the project from scratch.

It's still rough at the edges and it won't yet work out of the box for anything besides windows, but I'm actively working on it.
Olipro
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
August 10, 2010, 09:03:24 PM
 #6

Thanks again for your release, is great.

A question. Why in the Help->About ....    says is 3.4.0 version??

Also, this release, have the bitcoin generation broken error Huh?

THANKS again

it doesn't, so you must be smoking something.
ledskof
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
August 11, 2010, 09:07:35 AM
 #7

Thanks again for your release, is great.

A question. Why in the Help->About ....    says is 3.4.0 version??

Also, this release, have the bitcoin generation broken error Huh?

THANKS again

It sounds like you are still running the x86 Bitcoin.exe executable from from like C:\Program Files (x86)\Bitcoin.
Try C:\Program Files\Bitcoin .  If C: was even your target drive.


13ThJTiHF3BvW6TTWtdN5nCEZrrNrnb9o4
Ground Loop
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
August 16, 2010, 09:57:10 PM
 #8

The recent bug and workchain split has me back on the 32-bit Windows executable.

I miss the 64-bit speedup. Smiley


Bitcoin accepted here: 1HrAmQk9EuH3Ak6ugsw3qi3g23DG6YUNPq
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!