Professor James Moriarty (OP)
aka TheTortoise
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
|
|
August 24, 2014, 04:45:00 PM |
|
Domaini satılığa çıkarmak istiyorum , satın almak isteyen arkadaşlar veya ne kadar edebileceği hakkında yorum yapmak isteyen arkadaşlar memnun olurum en azından aşağı yukarı bir fiyat bilgim olur.
Siyasi konuşmaya gitmezse sevinirim , sadece ekonomik yaklaşmak istiyorum konuya mümkünse.
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2195
Crypto Swap Exchange
|
|
August 24, 2014, 04:58:26 PM |
|
10$'dan fazla etmez.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
August 24, 2014, 05:01:12 PM |
|
10.000 satoshi öderim.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
RoooooR
Legendary
Activity: 1008
GigTricks.io | A CRYPTO ECOSYSTEM FOR ON-DEMAND EC
|
|
August 24, 2014, 06:10:08 PM |
|
Acaba bendeki hepimizbilaliz.com kaça gider?
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
August 24, 2014, 06:15:35 PM |
|
Acaba bendeki hepimizbilaliz.com kaça gider? 20k satoshi veririm Siyasi amaçlı yorum yapmıyorum fakat aldığınız domain (ref fee) olarak ifade edilen değersiz domain kategorisinde bence. Çok gaza gelmiş bir son kullanıcıya elbette iyi bir fiyata satılabilir ama o satıcıyı bulmak gerekiyor.
ref değil reg fee (register-kayıt ücreti) bu forumdaki cb anketine göre buradan alıcı çıkmaz
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
aka TheTortoise
Sr. Member
|
|
August 24, 2014, 06:41:51 PM |
|
ahaha aynen buradan alıcı çıkacağını pek sanmıyorum tahminimce bir tane hülooooğğ çıkarsa işte ona güzel paraya gidebilir onun dışında pek değeri olmadığının farkındayım edit : Congratulations! cumhurbaşkanıreceptayyiperdogan.comis available. Snap it up before someone else does Bu bile varmış boşta gerçi ş ve küçük ı var ama heralde sıkıntı olmaz düşünen olursa güzelmiş bu da
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
|
|
August 24, 2014, 07:02:27 PM |
|
diktatorerdogan.com bak bu iş yapar
|
|
|
|
intotherain
|
|
August 26, 2014, 05:04:00 AM |
|
1 kuruşlar tedavüldeyse 3 kuruş veririm.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
August 26, 2014, 08:47:49 AM |
|
Warning: Trade with extreme caution! Dikkat.
|
|
|
|
aka TheTortoise
Sr. Member
|
|
August 26, 2014, 12:48:08 PM |
|
Hee öyle bir durumum var evet Bir borç alıp onunla dice oynayıp kaybedip geri ödeyememiştim , 0.1 falan ödendi geriye kalan 0.2 için uğraşıyorum , cebimden çıkarıp vermek istemiyorum bitcoinde ki harcamamı bitcoinde ki kazancımla kapatiim diyorum Tabii borç ben aldığımda 22 dolardı şimdi 150 dolar falan oldu bitcoin artışıyla. Yani katılıyorum , trade with extreme caution.
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2195
Crypto Swap Exchange
|
|
August 26, 2014, 12:53:12 PM |
|
Bende Trust: 0: -0 / +0(0) görünüyor. Default Trust kullanmayın.
|
|
|
|
aka TheTortoise
Sr. Member
|
|
August 26, 2014, 12:54:48 PM |
|
Nasıl default trust kullanıyorum ya da nasıl kullanmiim bilmiyorum ki
|
|
|
|
|
mjpo
|
|
August 26, 2014, 03:19:08 PM |
|
Asfalt üretimi yapan bi tanıdığım var, kesin alır o. Adam bi şekilde minnettarlığını göstermek ister
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
August 26, 2014, 03:52:40 PM |
|
Asfalt üretimi yapan bi tanıdığım var, kesin alır o. Adam bi şekilde minnettarlığını göstermek ister ahaha
|
|
|
|
| |
|
|
|
|