coinistanbul (OP)
Newbie
Activity: 35
Merit: 0
|
|
August 26, 2014, 10:12:17 PM |
|
Düşük elektirik tüketimi Stabil 90 Mhs Hash Rate Kredi Kartı Geçerlidir. İsteyen arkadaşa fatura kesilir. Cihaz istanbulda almak isteyen ciddi arkadaşlar PM gönderebilir. Fiyat 5500 TL Bu fırsatı degerlendirin.
|
|
|
|
|
coinistanbul (OP)
Newbie
Activity: 35
Merit: 0
|
|
August 27, 2014, 12:21:14 PM |
|
Selam Evet ayni cihaz. Artik mining isiyle ugrasacak vaktim olmadigi icin satiyorum. Suan calismiyor yatiyor cihaz
|
|
|
|
Deathwing
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
August 27, 2014, 07:16:26 PM |
|
Herkesin artık bir ASIC Scrypt Miner'ının bulunması ile pazar patladı, kişisel minerların bile artık neredeyse 1gh/s hızı var.
|
|
|
|
FromSmyrna
|
|
August 27, 2014, 10:05:22 PM |
|
merhaba bu cihazla ltc üretmek istesem günlük ne kadar üretim yapabilirim su anki zorluk seviyesinden birde bütün alt coinleri kazabiliyormu x11 falan kazıyorsada x11 de kaç mh ile calışıyor
edit : ben bir sitede baktım günlük 3 ltc üretebiliyor sanrım
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
August 28, 2014, 12:58:19 AM |
|
merhaba bu cihazla ltc üretmek istesem günlük ne kadar üretim yapabilirim su anki zorluk seviyesinden birde bütün alt coinleri kazabiliyormu x11 falan kazıyorsada x11 de kaç mh ile calışıyor
edit : ben bir sitede baktım günlük 3 ltc üretebiliyor sanrım
Yalnizca scrypt kazabilirsin o kadar, diger algolari kazamazsin, scrpyt -N buna dahil
|
|
|
|
|
oscarftw
|
|
August 29, 2014, 07:03:03 PM |
|
Bu fiyatlari gormek gercekten cok uzucu. Satici adina tekrar tekrar icim karariyor ilanini gordukce. Altcoin olaylarinin aslinda ne kadar tehlikeli olabilecegini hepimiz gorebiliriz.
|
|
|
|
pitkoyin
|
|
September 05, 2014, 03:04:16 PM |
|
Durum o kadar vahimleşti ki şu an Bitmain 5$/Mh gibi bir rakamla miner satmaya hazırlanıyor (Aralık ayı teslim): 120 Mh/s için 599$ talep ediceklermişşş, çok fena bir uçurum.. https://www.bitmaintech.com/product.htm
|
|
|
|
Professor James Moriarty
aka TheTortoise
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
|
|
September 05, 2014, 03:51:00 PM |
|
Şuan için sıfırı 20 dolar falan , o da 40tl ediyor o da 3600 tl eder , yani ben gidip gawminerdan zenhashlet falan alsam daha ucuza gelecek neredeyse.
Şuan hadi 10 dolar falan olsa bilemedin 12-13 dolar o da ortalam 25 lira diyelim hadi 1mhs başına eder 2250.
Gittikçe düşen fiyatlar karşısında hep yüksekten satmaya çalışıp hiç satamamak yerine doğru vaktinde indirim yapılsaydı şuan çoktan satılmıştır , ilk satılığa çıktığında 4000 falan denilse hatta 5000 bile denilse gayet satılırdı ama çok yüksek değerlerden başlanıldı ve doğal olarak şimdi değeri 2250ye kadar düştü , eğer daha da hala 5500 falan denilip 2000-2500 arasına satılmazsa o zaman sıfıra kadar inecek değeri gibime geliyor.
|
|
|
|
oscarftw
|
|
September 05, 2014, 06:21:33 PM |
|
@Professor James Moriarty kesinlikle dogru soyluyorsunuz. Ufak buyuk neticesinde bir yatirim. Dogru analiz ve zamaninda adim gerekli aksi takdirde zarar kacinilmaz oluyor.
|
|
|
|
asuspc
|
|
September 05, 2014, 06:25:12 PM |
|
gerçektende fiyat çok uçuk
|
|
|
|
FromSmyrna
|
|
September 06, 2014, 07:42:24 PM |
|
Üstat hala son fiyatınız 5500 TL mi ?
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
September 07, 2014, 12:04:30 AM |
|
4-5 ayda parasını çıkartabilecek bir cihaz. (param olsa da ben alsam ) hazır diff'i düşükken (11-12) dnotes kazdırılabilir bu makinaya. (solo mine) şu anda network hashrate'i 1 GHS değil, blok ödülü 25 note, tane fiyatı da 1000 satoshi civarı. scrytp asic'i olanlar nasıl gözden kaçırdı bu coin'i şaşıyorum
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
September 07, 2014, 10:00:07 AM |
|
4-5 ayda parasını çıkartabilecek bir cihaz. (param olsa da ben alsam ) hazır diff'i düşükken (11-12) dnotes kazdırılabilir bu makinaya. (solo mine) şu anda network hashrate'i 1 GHS değil, blok ödülü 25 note, tane fiyatı da 1000 satoshi civarı. scrytp asic'i olanlar nasıl gözden kaçırdı bu coin'i şaşıyorum Yanlışınız var bu alet hiçbir zaman parasını çıkartamaz.
|
|
|
|
lorylore
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
|
|
September 07, 2014, 10:20:29 AM |
|
4-5 ayda parasını çıkartabilecek bir cihaz. (param olsa da ben alsam ) hazır diff'i düşükken (11-12) dnotes kazdırılabilir bu makinaya. (solo mine) şu anda network hashrate'i 1 GHS değil, blok ödülü 25 note, tane fiyatı da 1000 satoshi civarı. scrytp asic'i olanlar nasıl gözden kaçırdı bu coin'i şaşıyorum Yanlışınız var bu alet hiçbir zaman parasını çıkartamaz. Bence de
|
|
|
|
|