Bitcoin Forum
November 15, 2018, 11:46:46 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »  All
  Print  
Author Topic: Spiceminer's Ant Viewer - Online monitoring stats! alerts - Antminer monitoring!  (Read 21086 times)
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 10, 2014, 04:20:34 PM
 #101

fixed bug that made mine crash last night. got an error trying to get BTC price that was uncaught.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542282406
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542282406

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542282406
Reply with quote  #2

1542282406
Report to moderator
1542282406
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542282406

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542282406
Reply with quote  #2

1542282406
Report to moderator
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 10, 2014, 04:21:10 PM
 #102

my s3 will be here Friday, so if I don't get the s3 problem fixed by then, I should be able to friday
coinme.info
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 298
Merit: 250


View Profile
September 10, 2014, 06:17:02 PM
 #103

my s3 will be here Friday, so if I don't get the s3 problem fixed by then, I should be able to friday

Sounds good to me.
ElGabo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 633
Merit: 500


View Profile
September 11, 2014, 07:05:56 AM
 #104

Just got this:

Problem event name "Problémaesemény neve":   CLR20r3

Problem sign  Probléma-aláírás: 01:   santviewer.exe
                                Probléma-aláírás: 02:   1.1.7.0
                                Probléma-aláírás: 03:   540ca661
                                Probléma-aláírás: 04:   System
                                Probléma-aláírás: 05:   4.0.30319.17929
                                Probléma-aláírás: 06:   4ffa5c88
                                Probléma-aláírás: 07:   2390
                                Probléma-aláírás: 08:   8d
                                Probléma-aláírás: 09:   N3CTRYE2KN3C34SGL4ZQYRBFTE4M13NB

  Operating system version Operációs rendszer verziója:   6.1.7601.2.1.0.256.1

Regional settings ID  Területibeállítás-azonosító:   1038


Other informations  További információk 1:   0a9e
                                       További információk 2:   0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
                                       További információk 3:   0a9e
                                       További információk 4:   0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

On the machine what waching a lot of ants.

Edit:

Version 1.1.7

On the other PC stopped working as always and no error message.

I'll give a try for the new one today.

can you translate for me

I've tried  Grin I hope it helps, I don't really know how to fit this to English....

" I'm waiting for my punishment, I know it's on my way
  So cut, cut, cut me up and fuck, fuck, fuck me up"
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 11, 2014, 07:19:18 AM
 #105

try the new version. i had it crash on me today and i fixed the bug
ElGabo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 633
Merit: 500


View Profile
September 11, 2014, 07:35:15 AM
 #106

Ok!

I'll give it a try.  Wink

" I'm waiting for my punishment, I know it's on my way
  So cut, cut, cut me up and fuck, fuck, fuck me up"
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 12, 2014, 03:46:21 PM
 #107

been running since last update without a random crash. hopefully its fine on your end.

should get my s3s sometime today to test with
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 12, 2014, 09:29:16 PM
 #108

new update, works with new version of the s3 now.

I found a bug in cgminer 3.12.0, this is the version they are shipping with all the batch 8 s3s, and when you "upgrade" the firmware & cgminer.

its returning invalid json for some/all of the API calls, I didn't test all of them. I added a workaround to make the json valid.

works with my new batch 8 s3s  Cool


coinme.info
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 298
Merit: 250


View Profile
September 12, 2014, 10:31:20 PM
 #109

new update, works with new version of the s3 now.

I found a bug in cgminer 3.12.0, this is the version they are shipping with all the batch 8 s3s, and when you "upgrade" the firmware & cgminer.

its returning invalid json for some/all of the API calls, I didn't test all of them. I added a workaround to make the json valid.

works with my new batch 8 s3s  Cool

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.10



Yes, I can see my S3s running cgminer 4.6 again with your latest version.

Thanks Spiceminer!
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
September 16, 2014, 09:51:28 PM
 #110

Glad to see my app generated some ideas.  Good luck with your app!

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 17, 2014, 10:15:25 PM
 #111

added another column to grid to show which pool is active. was getting annoyed with west hash going down all the time and not knowing where the miners were pointed without diving into the "details" page

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.11
opieum2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


View Profile
September 20, 2014, 05:06:26 AM
 #112

added another column to grid to show which pool is active. was getting annoyed with west hash going down all the time and not knowing where the miners were pointed without diving into the "details" page

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.11

Great work!!! This app has been highly useful for my small mining operation of antminers! The mobile integration I gotta figure out as I cant access the miners.

"amtminers scam joshua zipkin scammer"
-Joshua Zipkin leaked skype chats http://bit.ly/1s7U2Yb
-For bitcoin to succeed the community must police itself.
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 20, 2014, 09:12:24 PM
 #113

added another column to grid to show which pool is active. was getting annoyed with west hash going down all the time and not knowing where the miners were pointed without diving into the "details" page

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.11

Great work!!! This app has been highly useful for my small mining operation of antminers! The mobile integration I gotta figure out as I cant access the miners.

mine is no longer working with mobile miner, not sure where the problem is. when I debugged the code it seemed to submit the stats to mobile miner without any errors
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
September 21, 2014, 12:10:32 AM
 #114

added another column to grid to show which pool is active. was getting annoyed with west hash going down all the time and not knowing where the miners were pointed without diving into the "details" page

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.11

Great work!!! This app has been highly useful for my small mining operation of antminers! The mobile integration I gotta figure out as I cant access the miners.

mine is no longer working with mobile miner, not sure where the problem is. when I debugged the code it seemed to submit the stats to mobile miner without any errors

Can you send more details? Nothing has changed at all on the MobileMiner side. Please email details to nwoolls @ gmail.

Obviously the service is still functional:

http://web.mobileminerapp.com/dashboard/public/pw0af0QTP3QGdE

So I'd love to figure out why it's no longer working with SAntViewer.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 21, 2014, 12:43:04 AM
 #115

added another column to grid to show which pool is active. was getting annoyed with west hash going down all the time and not knowing where the miners were pointed without diving into the "details" page

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.11

Great work!!! This app has been highly useful for my small mining operation of antminers! The mobile integration I gotta figure out as I cant access the miners.

mine is no longer working with mobile miner, not sure where the problem is. when I debugged the code it seemed to submit the stats to mobile miner without any errors

Can you send more details? Nothing has changed at all on the MobileMiner side. Please email details to nwoolls @ gmail.

Obviously the service is still functional:

http://web.mobileminerapp.com/dashboard/public/pw0af0QTP3QGdE

So I'd love to figure out why it's no longer working with SAntViewer.

its probably on my side but next time I sit down I'll check it out
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
September 21, 2014, 12:51:42 AM
 #116

mine is no longer working with mobile miner, not sure where the problem is. when I debugged the code it seemed to submit the stats to mobile miner without any errors

Can you send more details? Nothing has changed at all on the MobileMiner side. Please email details to nwoolls @ gmail.

Obviously the service is still functional:

http://web.mobileminerapp.com/dashboard/public/pw0af0QTP3QGdE

So I'd love to figure out why it's no longer working with SAntViewer.

its probably on my side but next time I sit down I'll check it out

I appreciate it. From what I can tell it seems like all of the HW manufacturers are starting to widely vary the RPC API implementations in their forks (which you are obviously also facing). It could be that some FW update has caused values to be sent across the MobileMiner API is not expecting (wild guess).

Let me know if there's anything I can do from my end.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 21, 2014, 01:28:53 AM
 #117

I just checked and its working fine for my ant viewer. I dont rely on any automatic translation from the API to your API. I get and format the stats sent to mobile miner or else it would probably be broke all the time lol.

in my case, I have my refresh time set at 60 seconds and before that 60 seconds is up I think mobileminer will think they are not responding. So depending on when I look the values could be red or green even if everything is working fine.

typing from my phone from hockey game
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
September 21, 2014, 02:28:51 AM
 #118

in my case, I have my refresh time set at 60 seconds and before that 60 seconds is up I think mobileminer will think they are not responding. So depending on when I look the values could be red or green even if everything is working fine.

60 seconds should be okay - that's what I use in MultiMiner. Maybe there's something else in the mix, like the number of devices involved.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 26, 2014, 12:20:40 AM
 #119

so a lot of good changes just deployed.

had to add SSH username and info back

you can now manage and deploy pools to all antminers. s1, s2, and s3. you can add as many pools as you want to keep them all in one place. the app will only deploy the first three in that priority order.

you can now also right click on a antminer in the main grid and SSH directly into it automatically using PuTTY. all you need to do is set your putty exe file path in the general settings.

adding pool deployment to work with all versions of the ants was a total pita. took me several hours!  Kiss

things I need to add is an "edit" function for the antminers. right now the best way is to delete and re add them with the ssh info

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.12

spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 26, 2014, 04:02:01 PM
 #120

fixed bug

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.12
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!