Bitcoin Forum
September 19, 2018, 11:33:53 PM *
News: ♦♦ Bitcoin Core users must update to 0.16.3 [Torrent]. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: BFGminer possible to set each AntMiner different clock  (Read 2027 times)
CADuke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
August 31, 2014, 04:04:15 PM
 #1

Is it possible to set each AntMiner U2 at different clock. I purchased some used ones. Two of the used U2 show there age and do not want to run at 2.0 but will run at 1.8 same with two older U1 they will only run at 1.6.  If I try to set them anything else x0881 and x0781 respectively they hit about 30% hardware errors.  I have tried the following config file but it seems to read and use the last antminer:clock=.
Code:
{
"pools" : [
{
"url" : "stratum.bitcoin.cz:3333",
"user" : "XXXXX",
"pass" : "XXXXX",
"pool-priority" : "0"
},
{
"url" : "stratum.btcguild.com:3333",
"user" : "XXXXX",
"pass" : "XXXXX",
"pool-priority" : "1"
}
]
,
"api-listen" : true,
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"expiry-lp" : "3600",
"failover-switch-delay" : "300",
"log" : "20",
"no-pool-disable" : true,
"no-client-reconnect" : true,
"no-show-processors" : true,
"no-show-procs" : true,
"no-unicode" : true,
"queue" : "1",
"quiet-work-updates" : true,
"quiet-work-update" : true,
"scan-time" : "60",
"skip-security-checks" : "0",
"submit-stale" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : 0,
"kernel-path" : "C:\\Program Files\\BFGMiner\\/share/bfgminer",
"scan" : [
"bigpic:COM6",
"antminer:COM7",
"antminer:COM8",
"antminer:COM9",
"antminer:COM10",
"antminer:COM11",
"antminer:COM12",
"antminer:COM13",
"antminer:COM14",
"antminer:COM15",
"antminer:COM16",
"antminer:COM17",
"antminer:COM18",
"antminer:COM21",
"erupter:COM19",
"erupter:COM20"
],
"set-device" : [
"antminer@COM7:clock=x0981",
"antminer@COM8:clock=x0981",
"antminer@COM9:clock=x0981",
"antminer@COM10:clock=x0981",
"antminer@COM11:clock=x0981",
"antminer@COM12:clock=x0981",
"antminer@COM13:clock=x0981",
"antminer@COM14:clock=x0981",
"antminer@COM15:clock=x0901",
"antminer@COM16:clock=x0901",
"antminer@COM17:clock=x0781",
"antminer@COM18:clock=x0781",
"antminer@COM21:clock=x0981"
],
"api-allow" : "W:127.0.0.1"
}
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537400033
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537400033

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537400033
Reply with quote  #2

1537400033
Report to moderator
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
August 31, 2014, 04:10:08 PM
 #2

With BFGMiner and set-device, you can specify either the device path or device serial number, e.g.

Code:
--set-device antminer@/dev/USB1:clock=ABC
--set-device antminer@S1234567:clock=XYZ

The issue with using the device path is it may change after a reboot. The problem with using the serial number is many hardware manufacturers still do not brand their devices.

However, you can use the following tool to fairly easily add serial numbers and branding to cp210x devices:

http://cp210x-program.sourceforge.net

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
CADuke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
September 03, 2014, 03:06:00 AM
 #3

With BFGMiner and set-device, you can specify either the device path or device serial number, e.g.

Code:
--set-device antminer@/dev/USB1:clock=ABC
--set-device antminer@S1234567:clock=XYZ

The issue with using the device path is it may change after a reboot. The problem with using the serial number is many hardware manufacturers still do not brand their devices.

However, you can use the following tool to fairly easily add serial numbers and branding to cp210x devices:

http://cp210x-program.sourceforge.net
Thanks update my .config file code above with antminer@COMXX:clock=x0123 seems to work for Windows. Same thing on reset the COM port might change since I inserted miners in different hubs at different times to get the order. 
bruno033
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile WWW
September 06, 2014, 11:16:27 PM
 #4

my config ( 16 U2 2.20) ( 1 U2 2.0 )

-S antminer:all -o XXX -u XXX -p 123 --set-device antminer:clock=x0A81 --set-device antminer@COM52:clock=x0981

http://img11.hostingpics.net/pics/896590Sanstitre.png
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!