Bitcoin Forum
February 16, 2020, 10:22:42 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Only getting 15 Mhash/s off my GPU?  (Read 2944 times)
Albino Gunner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0



View Profile
April 12, 2012, 06:51:56 PM
 #1

So I was testing out CUDA miner today as it only uses the CPU (as far as I am aware) and I was getting 95.5 Mhash/s. When I use OpenCL miner however I get 110 Mhash/s. So I was wondering, does CUDA use my GPU (it would explain a fair amount) or does my GPU only generate a small amount of hashes.

This is the GPU I have: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/26228-gigabyte-geforce-gtx-470-super-overclock-graphics-card/
1581891762
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1581891762

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1581891762
Reply with quote  #2

1581891762
Report to moderator
1581891762
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1581891762

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1581891762
Reply with quote  #2

1581891762
Report to moderator
1581891762
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1581891762

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1581891762
Reply with quote  #2

1581891762
Report to moderator
Bitcoin Poker 3.0
The Largest Bitcoin Poker Site
Bad Beat Jackpot Available
No Limit Texas Hold'em Cash Games And Tournaments
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1581891762
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1581891762

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1581891762
Reply with quote  #2

1581891762
Report to moderator
1581891762
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1581891762

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1581891762
Reply with quote  #2

1581891762
Report to moderator
DeathAndTaxes
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 1007


Gerald Davis


View Profile
April 12, 2012, 06:58:17 PM
 #2

No way you are getting 95 MH/s from your CPU so both miners are using your GPU.
Albino Gunner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0



View Profile
April 12, 2012, 07:04:35 PM
 #3

Well that would make sense but im using GUI miner and there is no device thing for my GPU so I wasn't entirely sure. I was also getting some problems with my GPU when running OpenCL but it all runs fine on CUDA even with very graphics intense games. I guess 15Mhash/s is the cost of gaming on the same PC I mine with.

Thanks.
efiniti
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
April 13, 2012, 12:53:49 AM
 #4

I only get 10-20 Mh/s with my GT 430.  You're lucky breaking 100.  I got a 6750 and I'm soaking in 200 Mh/s.  Ah...
Albino Gunner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0



View Profile
April 13, 2012, 08:45:09 AM
 #5

I have just realised my mistake :|

OpenCL is for ATI which is why it was causing issues whereas CUDA is for Nvidia. I think I'm going to run a CPU miner just to test the Mhash/s i get from my CPU.
Andy First
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
April 16, 2012, 06:55:54 AM
 #6

Check this https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!