Bitcoin Forum
December 09, 2016, 12:04:29 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Only getting 15 Mhash/s off my GPU?  (Read 2731 times)
Albino Gunner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10



View Profile
April 12, 2012, 06:51:56 PM
 #1

So I was testing out CUDA miner today as it only uses the CPU (as far as I am aware) and I was getting 95.5 Mhash/s. When I use OpenCL miner however I get 110 Mhash/s. So I was wondering, does CUDA use my GPU (it would explain a fair amount) or does my GPU only generate a small amount of hashes.

This is the GPU I have: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/26228-gigabyte-geforce-gtx-470-super-overclock-graphics-card/
1481241869
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481241869

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481241869
Reply with quote  #2

1481241869
Report to moderator
1481241869
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481241869

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481241869
Reply with quote  #2

1481241869
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481241869
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481241869

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481241869
Reply with quote  #2

1481241869
Report to moderator
1481241869
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481241869

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481241869
Reply with quote  #2

1481241869
Report to moderator
DeathAndTaxes
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Gerald Davis


View Profile
April 12, 2012, 06:58:17 PM
 #2

No way you are getting 95 MH/s from your CPU so both miners are using your GPU.
Albino Gunner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10



View Profile
April 12, 2012, 07:04:35 PM
 #3

Well that would make sense but im using GUI miner and there is no device thing for my GPU so I wasn't entirely sure. I was also getting some problems with my GPU when running OpenCL but it all runs fine on CUDA even with very graphics intense games. I guess 15Mhash/s is the cost of gaming on the same PC I mine with.

Thanks.
efiniti
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
April 13, 2012, 12:53:49 AM
 #4

I only get 10-20 Mh/s with my GT 430.  You're lucky breaking 100.  I got a 6750 and I'm soaking in 200 Mh/s.  Ah...
Albino Gunner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10



View Profile
April 13, 2012, 08:45:09 AM
 #5

I have just realised my mistake :|

OpenCL is for ATI which is why it was causing issues whereas CUDA is for Nvidia. I think I'm going to run a CPU miner just to test the Mhash/s i get from my CPU.
Andy First
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
April 16, 2012, 06:55:54 AM
 #6

Check this https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!