Bitcoin Forum
October 22, 2017, 10:45:28 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Only getting 15 Mhash/s off my GPU?  (Read 2897 times)
Albino Gunner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10



View Profile
April 12, 2012, 06:51:56 PM
 #1

So I was testing out CUDA miner today as it only uses the CPU (as far as I am aware) and I was getting 95.5 Mhash/s. When I use OpenCL miner however I get 110 Mhash/s. So I was wondering, does CUDA use my GPU (it would explain a fair amount) or does my GPU only generate a small amount of hashes.

This is the GPU I have: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/26228-gigabyte-geforce-gtx-470-super-overclock-graphics-card/
1508669128
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508669128

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508669128
Reply with quote  #2

1508669128
Report to moderator
1508669128
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508669128

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508669128
Reply with quote  #2

1508669128
Report to moderator
1508669128
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508669128

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508669128
Reply with quote  #2

1508669128
Report to moderator
Make sure you back up your wallet regularly! With Bitcoin-Qt, it needs to be backed up at least as often as every 100 transactions (both sends and receipts) or new addresses.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508669128
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508669128

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508669128
Reply with quote  #2

1508669128
Report to moderator
1508669128
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508669128

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508669128
Reply with quote  #2

1508669128
Report to moderator
DeathAndTaxes
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Gerald Davis


View Profile
April 12, 2012, 06:58:17 PM
 #2

No way you are getting 95 MH/s from your CPU so both miners are using your GPU.
Albino Gunner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10



View Profile
April 12, 2012, 07:04:35 PM
 #3

Well that would make sense but im using GUI miner and there is no device thing for my GPU so I wasn't entirely sure. I was also getting some problems with my GPU when running OpenCL but it all runs fine on CUDA even with very graphics intense games. I guess 15Mhash/s is the cost of gaming on the same PC I mine with.

Thanks.
efiniti
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
April 13, 2012, 12:53:49 AM
 #4

I only get 10-20 Mh/s with my GT 430.  You're lucky breaking 100.  I got a 6750 and I'm soaking in 200 Mh/s.  Ah...
Albino Gunner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10



View Profile
April 13, 2012, 08:45:09 AM
 #5

I have just realised my mistake :|

OpenCL is for ATI which is why it was causing issues whereas CUDA is for Nvidia. I think I'm going to run a CPU miner just to test the Mhash/s i get from my CPU.
Andy First
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
April 16, 2012, 06:55:54 AM
 #6

Check this https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!