aliser (OP)
|
|
September 02, 2014, 10:35:50 AM |
|
Bugün bu sorunun cevabını merak ettim.
Forumda 7'den 77'ye bir çok yaşta ve farklı sektörde çalışan katılımcı mevcut. Bir çoğu Faucet tarzı sitelerden bir çoğu gambling sitelerinden bir çoğu trade işinden bir çoğu da mining'den kazanç sağlamaya çalışıyor. Merak ettiğim bu insanları tatmin edecek günlük kazanç aralığı ne? eminim bir çoğumuz 50 - 100 $ 'lık bir günlük kazanca burun kıvırırken bir çoğu 1000 - 2000 satoshi kazanınca mutlu oluyor.
Hadi bakalım herkes eteğindeki taşları döksün. Kim ne kadar kazanınca tatmin olabiliyor ?
Not : Bilerek Anketvari seçenekler sunmadım, bunun nedeni hem bu tür anketlerden hoşlanmamam hem de insanları sınırlamamak.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
September 02, 2014, 10:45:17 AM |
|
10 BTC sermaye ile gunluk 2% yani 0.2 BTC
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
September 02, 2014, 11:03:12 AM |
|
Forumda 7'den 77'ye bir çok yaşta ve farklı sektörde çalışan katılımcı mevcut. Bir çoğu Faucet tarzı sitelerden bir çoğu gambling sitelerinden bir çoğu trade işinden bir çoğu da mining'den kazanç sağlamaya çalışıyor. Merak ettiğim bu insanları tatmin edecek günlük kazanç aralığı ne? eminim bir çoğumuz 50 - 100 $ 'lık bir günlük kazanca burun kıvırırken bir çoğu 1000 - 2000 satoshi kazanınca mutlu oluyor.
Hadi bakalım herkes eteğindeki taşları döksün. Kim ne kadar kazanınca tatmin olabiliyor ?
Not : Bilerek Anketvari seçenekler sunmadım, bunun nedeni hem bu tür anketlerden hoşlanmamam hem de insanları sınırlamamak.
Benim başladığım günden beri günlük 0,07 BTC hedefim vardı. Uzunca bir müddet tutturdum. Son 3-4 aydır tutmuyor.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
|
|
September 02, 2014, 11:08:01 AM |
|
Benim başladığım günden beri günlük 0,07 BTC hedefim vardı. Uzunca bir müddet tutturdum. Son 3-4 aydır tutmuyor. Kac BTC ile bu rakami hedeflemistin ?
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
September 02, 2014, 11:20:16 AM |
|
Benim başladığım günden beri günlük 0,07 BTC hedefim vardı. Uzunca bir müddet tutturdum. Son 3-4 aydır tutmuyor. Kac BTC ile bu rakami hedeflemistin ? 0 BTC + 8 GPU + süreçte kazandıklarımın %10'u
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
September 02, 2014, 12:16:21 PM |
|
Günlük 0.005 kazansam yeter. Azı karar çoğu zarar. (bu sözün bununla pek ilgisi yok ama neyse )
|
|
|
|
Professor James Moriarty
aka TheTortoise
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
|
|
September 06, 2014, 07:15:19 PM |
|
Beklenti olarak ne beklediğimize bağlı , genel olarak pasif gelir beklentim geçimimi sağlayacak kadar olsun yeter , o da öyle çok yüksek bir beklentim yok 2000 lira falan olsa yeter aylık. Bunun dışında sadece bitcoinden şuan beklentim pasif gelir kapısı olsun yeter , mining falan tamamen yalan zira şuan çok güzel kazandıran bir yatırım bile yapsan 3-5 ay sonra beş kuruş etmiyor. Sabit her gün aynı düzeyde para getirecek ölene kadar denilebilecek gelire ihtiyacım var. Örneğin hisse senedi temettü geliri gibi. Bu da bitcoinde çok zor oluyor.
|
|
|
|
RoooooR
Legendary
Activity: 1008
Merit: 1000
GigTricks.io | A CRYPTO ECOSYSTEM FOR ON-DEMAND EC
|
|
September 06, 2014, 08:14:27 PM |
|
Günlük kazanç 1K TL yada 1 BTC ise ona kazanç derim. Aşağısı kesmez
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2189
Crypto Swap Exchange
|
|
September 06, 2014, 09:21:15 PM |
|
Günlük kazanç 1K TL yada 1 BTC ise ona kazanç derim. Aşağısı kesmez Beklentinizi tutturabiliyor musunuz?
|
|
|
|
RoooooR
Legendary
|
|
September 06, 2014, 09:47:07 PM |
|
Günlük kazanç 1K TL yada 1 BTC ise ona kazanç derim. Aşağısı kesmez Beklentinizi tutturabiliyor musunuz? Şuanda hayır. Geçen sene bu vakitlerden 5-6 ay önce 1 günde yaklaşık 50K TL'yi gördüğüm de oldu. Bu dediğime kimse inanmadı biliyorum ama demem o ki asıl para android sektöründe
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
September 07, 2014, 03:56:47 AM |
|
android sektörü derken biraz açarmısın ben günlük 0.1 btc ye fittim açıkçası ortalama trade yaptığım zamanlarda artık o işlerlede uğraşmıyorum alıp kenara koyuyorum
|
|
|
|
batido
Newbie
Activity: 53
Merit: 0
|
|
September 07, 2014, 11:59:20 AM |
|
günlük 50 USD yeterli bir rakam benim için
|
|
|
|
ooo1ayi
Newbie
Activity: 23
Merit: 0
|
|
September 07, 2014, 01:57:40 PM |
|
Okul ihtiyaçlarını karşılasa yeter gerçi şu an erken para kazanmak için
|
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
September 07, 2014, 02:31:35 PM |
|
100 $
|
|
|
|
RoooooR
Legendary
|
|
September 07, 2014, 05:20:49 PM |
|
android sektörü derken biraz açarmısın
Android ile uygulama-oyun geliştirmeden bahsetmiştim.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
|
|
September 07, 2014, 05:26:02 PM |
|
Android ile uygulama-oyun geliştirmeden bahsetmiştim. Biraz daha acarmisiniz. Yani Android icin oyun/uygulama gelistirip bunu Bitcoin ile mi satmaktan soz ediyoruz?
|
|
|
|
RoooooR
Legendary
|
|
September 07, 2014, 05:55:25 PM |
|
Android ile uygulama-oyun geliştirmeden bahsetmiştim. Biraz daha acarmisiniz. Yani Android icin oyun/uygulama gelistirip bunu Bitcoin ile mi satmaktan soz ediyoruz? Yok hayır, android telefonlar için faydalı/faydasız/eğlenceli/ uygulama/oyun geliştirip içine reklam koyarak yayınlamaktan bahsediyorum. Ödemeyi BTC ile ödeyen güvenilir reklam şirket(ler)i mevcut. BTC ile uygulama satmak Google Play'de mümkün değil, zaten biz türk geliştiricilere de yeni açıldı. Sağolsun milletimiz el attı diye şuan sektör ÇÖP oyun dolu o yüzden ben de bıraktım geliştirmeyi.
|
|
|
|
Professor James Moriarty
aka TheTortoise
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
|
|
September 07, 2014, 06:01:49 PM |
|
Oyunlar veya yapılacak app neyse o kaliteli olduktan sonra çöp dolu olsa da olur , duyduğum kadarıyla (ki yanılıyor olabilir sayı bana hala abartı geliyor ) supercell (clash of clans ve hayday'in yapımcısı ) ortalam günde 5 milyon dolar para kazanıyormuş (ciro) yani olay tutturabilmekten ibaret.
Çok güzel bir app yaparsın (oyun değil farketmez) çok tutar çok kazandırır , yok gider öyle çöplerden koyarsın 10 indirmeye sevinirsin sonra çocuk gibi. Yani android işide öyle beleş bir iş değil , işini iyi yapıyosan androidde kazandırır iosta kazandırır gübre satmakta kazandırır , işini iyi yapmaya bağlı herşey biraz.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
|
|
September 07, 2014, 06:02:18 PM |
|
Android ile uygulama-oyun geliştirmeden bahsetmiştim. Biraz daha acarmisiniz. Yani Android icin oyun/uygulama gelistirip bunu Bitcoin ile mi satmaktan soz ediyoruz? Yok hayır, android telefonlar için faydalı/faydasız/eğlenceli/ uygulama/oyun geliştirip içine reklam koyarak yayınlamaktan bahsediyorum. Ödemeyi BTC ile ödeyen güvenilir reklam şirket(ler)i mevcut. BTC ile uygulama satmak Google Play'de mümkün değil, zaten biz türk geliştiricilere de yeni açıldı. Sağolsun milletimiz el attı diye şuan sektör ÇÖP oyun dolu o yüzden ben de bıraktım geliştirmeyi. Piyasada adam gibi calisan bir exchange clienti yok, oysa bir cogunun apisi al sata izin veriyor, cok cok guzel seyler yapilabilir. Bunu bir dusunseniz. BTC-e nin kendi resmi app i bile dizayn yoksunu, bir cok kisi mobil web arayuzu ustunden yapip app yaptim diyor, fikir isterseniz burada cok var.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
September 07, 2014, 06:07:42 PM |
|
Symbian için Bitcoin client'ı geliştirin. Sadece "aktarım ücretlerinden" dünyanın parasını kırarsınız Symbian öldü gitti diye sızlanmayın lütfen. Piyasada hala milyonlarca Symbian S40, S60v1,2...,5, S^3 (nokia belle) cihaz var. aktarım ücreti olarak network'e bazen 10k satoshi ödüyoruz, bazen de ödemiyoruz (bitcoin core bazen almıyor). sizin uygulamanız 20k satoshi ücret alır. işlem başı 8-10 kuruş para bırakır. "symbian telefonların donanımı düşük, qr kod işleyemeyiz" demeyin qr kod'u kamera ile okutursunuz, sunucuya yüklersiniz, sunucu qr koddan veriyi uygulamaya gönderir. bitcoin alma-gönderme işlemi symbian telefonlar için çok rahat yapılabilir. (Ben neden geliştirmiyorum? bitcoin-core'u çalıştıracak sunucu maliyetini karşılayamıyorum şu anda o yüzden bir de app development kısmında çok üşeniyorum )
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
|