Bitcoin Forum
December 07, 2016, 10:33:00 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: 350-375 khash/s on HD 7970  (Read 11663 times)
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
May 02, 2013, 05:29:48 AM
 #21

PLEASE goodsir!, You will NOT regret using CGminer!!!, I procrastinated from using it for MONTHS, And to this day i regret all those days that i wasted staying with GUIminer, Trust me dude, CGminer is DEFINITLY what you want Use that, Or Since you have a 7970 Diablo Miner,

CGMiner!!
CGMiner!!
CGMiner!!
CGMiner!!

It will pick all the settings and do everything for you once you get it running!, Seriously! Use it!

Why Diablo Miner over CGMiner with a 7970?
No specific reason, The Diablo mining Kernal is just optimized for 7xxx cards (from what i know due to the GCN structure), It comes built in with CGMiner, But there is also the standalone Diablominer

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481149980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481149980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481149980
Reply with quote  #2

1481149980
Report to moderator
1481149980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481149980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481149980
Reply with quote  #2

1481149980
Report to moderator
1481149980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481149980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481149980
Reply with quote  #2

1481149980
Report to moderator
ymeiner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


Let the sun never blind your eyes.


View Profile WWW
May 02, 2013, 04:19:20 PM
 #22

here is my cgminer.conf if somebody needs it or if someone has better ones:

Code:
{
"pools" : [
{
"url" : "http://stratum.btcguild.com:3333",
"user" : "ymeiner_1",
"pass" : "123"
}
]
,
"intensity" : "14,14,14",
"vectors" : "1,1,1",
"worksize" : "256,256,256",
"kernel" : "diablo,diablo,diablo",
"lookup-gap" : "0,0,0",
"thread-concurrency" : "0,0,0",
"shaders" : "2048,2048,2048",
"gpu-engine" : "0-1075,0-1100,0-1100",
"gpu-fan" : "0-85,0-85,0-85",
"gpu-memclock" : "150,150,150",
"gpu-memdiff" : "0,0,0",
"gpu-powertune" : "0,0,0",
"gpu-vddc" : "0.000,0.000,0.000",
"temp-cutoff" : "95,95,95",
"temp-overheat" : "85,85,85",
"temp-target" : "75,75,75",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "60",
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}
results
Code:
GPU 0:  66.0C 3522RPM | 645.4M/665.0Mh/s | A:3 R:0 HW:0 U: 3.33/m I:14
GPU 1:  68.0C 3513RPM | 660.4M/674.9Mh/s | A:3 R:0 HW:0 U: 3.33/m I:14
GPU 2:  64.0C 3544RPM | 660.4M/674.9Mh/s | A:5 R:0 HW:0 U: 5.55/m I:14

BTCMeiner - my BTC notes (http://btcmeiner.blogspot.com/)
12n2c5w5vmmLDtTxzLN48etZXtAPGQMcyu
saberu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
May 07, 2013, 07:19:03 PM
 #23

ymeiner that's nice, I'm going to try that config. I'm planning a rig with 5x 7950's, 1500w psu.

Get Daily Free SignatureCoins. Su3XiYekKKk4FRHaaMneseJHcykGfswVb3
peva3
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
May 07, 2013, 07:24:39 PM
 #24

I get 580kh on my 7970.
JibbsIsMe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
May 07, 2013, 07:48:49 PM
 #25

I highly recommend DiabloMiner for the 7970, I tend to get higher hashes with it.
nexus84
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20


View Profile
May 07, 2013, 07:57:29 PM
 #26

Anyone using HD 7950 ?
I think it has a better hash/$ value.

Anyway, which motherboard can support 5 cards?
Does it matter if the PCI Express port is only x8 instead of x16 ?

Thanks
seannnyx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
May 08, 2013, 10:21:05 AM
 #27

try whit ubuntu 12.04
BrainShutdown
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 886



View Profile
May 08, 2013, 10:33:41 AM
 #28

Anyone using HD 7950 ?
I think it has a better hash/$ value.

Anyway, which motherboard can support 5 cards?
Does it matter if the PCI Express port is only x8 instead of x16 ?

Thanks


Hi

I recomend this https://bitcointalk.org/index.php?topic=97154.20

No problems so far and it supports 6 cards  Cool

██████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
███████████████████████
█████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
██████████████████████
██████████████████████
███████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
███████████████████████
██████████████████████
|
WINGS           
Where DAO Unicorns are born
|
.
1st Bitcoin & Ethereum DAO for DAOs                                               
1st Decentralized Chatbot to Smart Contracts Interaction System

|
.
Wings Bounties Earn Eggs     
X-Blockchain DAO

shaal
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
May 08, 2013, 10:37:08 AM
 #29

Code:
GPU 0:  66.0C 3522RPM | 645.4M/665.0Mh/s | A:3 R:0 HW:0 U: 3.33/m I:14
GPU 1:  68.0C 3513RPM | 660.4M/674.9Mh/s | A:3 R:0 HW:0 U: 3.33/m I:14
GPU 2:  64.0C 3544RPM | 660.4M/674.9Mh/s | A:5 R:0 HW:0 U: 5.55/m I:14

Whats the power usage of that setup ymeiner?
elgeo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200


View Profile
May 08, 2013, 11:32:38 AM
 #30

Hi,

I wanted to try this bitmining thing on my HD 7970 gpu, as I have never done any bitmining before I decided to use GUIMiner.
I created an OpenCL miner, and started mining, but I am only getting 350-375 khash/s, and everybody else is talking Mhash/s not khash/s.
So what could I be doing wrong?
Please keep in mind that I am a total noob at bitmining.

Best regards
msalf

my settings on ubuntu

--gpu-engine 1100 --gpu-memclock 1500 --auto-fan --temp-target 78 --shaders 2048 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 16384 -I 14 -g 2 -w 256

I don't have a signature because I'm not a customary person.
colling2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
May 08, 2013, 12:03:33 PM
 #31

I was getting at least 660 with a very mild overclock using cgminer (with diablo kernel) on a 7970 1Ghz.  Mind you that card did go up in smoke after 3 weeks of use.
Make sure you've got the amd ocl app sdk installed properly.  May be worth uninstalling all ati stuff and starting again.
ymeiner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


Let the sun never blind your eyes.


View Profile WWW
May 08, 2013, 04:03:09 PM
 #32

Code:
GPU 0:  66.0C 3522RPM | 645.4M/665.0Mh/s | A:3 R:0 HW:0 U: 3.33/m I:14
GPU 1:  68.0C 3513RPM | 660.4M/674.9Mh/s | A:3 R:0 HW:0 U: 3.33/m I:14
GPU 2:  64.0C 3544RPM | 660.4M/674.9Mh/s | A:5 R:0 HW:0 U: 5.55/m I:14

Whats the power usage of that setup ymeiner?


I need to check that Smiley. My office is in a shared space and I pay a monthly rental fee so power consumption was never an issue for me...


BTCMeiner - my BTC notes (http://btcmeiner.blogspot.com/)
12n2c5w5vmmLDtTxzLN48etZXtAPGQMcyu
parsec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
May 08, 2013, 07:10:21 PM
 #33

Can you tell what are you trying to mine? I mean, if it's a coin that uses scrypt then khs are ok.
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!