Bitcoin Forum
November 18, 2017, 06:36:47 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: -1 Confirmation  (Read 1348 times)
RustyNomad
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile WWW
September 18, 2014, 11:17:58 AM
 #1

Just something I noticed today.

Had a payment that came in and the status was 'unverified'. When right clicking on it and selecting details it showed 'Status: -1 Confirmations'

I've seen 0 etc. but never before a -1 confirmation. Not sure whther this is maybe a bug in Electrum, just thought I would post it here.
1511030207
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511030207

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511030207
Reply with quote  #2

1511030207
Report to moderator
A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511030207
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511030207

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511030207
Reply with quote  #2

1511030207
Report to moderator
1511030207
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511030207

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511030207
Reply with quote  #2

1511030207
Report to moderator
temple
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448


★ BitClave ICO: 08/11/17 ★


View Profile
September 18, 2014, 04:03:13 PM
 #2

clean the block_header


                  ,'+██':                 
              ,█████████████;             
            .██████████████████           
            .████████████████████         
         █  .███;         ,███████.       
        ██  .█+              '█████'       
      `███  .█+    ,;'':       █████+     
      ████  .█+ ███████████,    ,████+     
     █████  .████████████████,    ████,   
    ██████  .██████████████████   `████   
   ;██████  .█████`      '██████  .█████   
   ████ ██  .███           :████████████. 
  +███  ██  .█.     `..      ████████████ 
  ████  ██  .    .███████'    ███████████`
 ,███   ██      ███████████    ███████████
 ████   ██     █████████████`  `██████████
 ███;  ███    ███████████████   ██████████`
 ███   ███   .████████████████  `█████████'
,███   ███   █████████████████   ██████████
'███  ,███   █████████████████:  ██████████
+███  ;███  `██████████████████  ██████████
████  '███  .██████████████████  +█████████
████  '███  .██████████████████  +█████████
'███  :███   █████████████████'  ██████████
:███   ███   █████████████████   ██████████
 ███   ███'  '████████████████   ██████████
 ███,  ████   ███████████████`  ██████████,
 ████  ,███:  `█████████████+   ██████████
 ;███   ████   `███████████+   ███████████
  ███'  .████    █████████`   +██████████;
  ████   █████     :███'     +███████████ 
   ████   █████`            ████████████+ 
   ████,   ██████`        +█████. +█████   
    ████    █████████++████████`   ████.   
    .████    ;████████████████    █████   
     '████`    +████████████     █████     
      +████+     `'█████+.     .█████     
       +█████.                ██████       
        ,██████;           .███████       
          █████████':,:;█████████.         
           ,███████████████████+           
             .███████████████;             
                `'████████,               
wosch76
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 931


Green Mining 85% Cheaper


View Profile
September 22, 2014, 03:55:13 PM
 #3

I had this problem several times and the following worked perfectly for me.

"Disable auto-connect in network options, choose one of the servers in the list instead and restart electrum."

After that you can enable auto-connect again.

       ▄██▄
       █████
        ▀███▌
          ███  ▄███▄
          ▐█▌ ██████▌
     ████  ▀  ██████▌
     ████    ▐██████
     ▐███▌   █████▀
     ▐███   ▐████
     ███▀  ▄███
    ▄██   █▀▀  ▄▄▄
   ▄▀       ▄█████▀
       ▄▄▄██████▀
.HydroMiner
~~~~~~~~~~~~
.           ▄▄▄▄         ▄▄▄▄
        ▄██████▌       ▐██████▄
      ▄████████▌       ▐████████▄
    ▄██████████▌       ▐██████████▄
   ██████▀▐████▌       ▐████▌▀██████
  █████▀  ▐████▌        ▀███▌  ▀█████
 █████    ▐████▌          ▀█▌    █████
▐████▌    ▐█████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄       ▐████▌
█████      ▀███████████████▄      █████
▐████▌        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀█████▌    ▐████▌
 █████    ▐█▄          ▐████▌    █████
  █████▄  ▐███▄        ▐████▌  ▄█████
   ██████▄▐████▌       ▐████▌▄██████
    ▀██████████▌       ▐██████████▀
      ▀████████▌       ▐████████▀
        ▀██████▌       ▐██████▀
           ▀▀▀▀         ▀▀▀▀
.Green Mining with Hydro Power
             ▐█▌             
             ███             
            ▄███▄            
           ▐█████▌           
          ▄████▀██▄          
        ▄████▀  ████▄        
       █████    ██████       
     ▄████▀     ███████▄     
    █████      ▄█████████    
  ▄█████     ▄████████████▄  
 ▐█████    ▄███████████████▌ 
 █████   ▄██████████████████ 
 █████  ▄███████████████████ 
 ▐████ ████████████████████▌ 
  ▀███████████████████████▀  
   ▀█████████████████████▀   
     ▀█████████████████▀     
        ▀▀▀███████▀▀▀      
RustyNomad
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile WWW
September 22, 2014, 04:09:46 PM
 #4

I had this problem several times and the following worked perfectly for me.

Thanks that worked
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!