Bitcoin Forum
January 20, 2018, 09:51:47 PM *
News: Electrum users must upgrade to 3.0.5 if they haven't already. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: -1 Confirmation  (Read 1363 times)
RustyNomad
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile WWW
September 18, 2014, 11:17:58 AM
 #1

Just something I noticed today.

Had a payment that came in and the status was 'unverified'. When right clicking on it and selecting details it showed 'Status: -1 Confirmations'

I've seen 0 etc. but never before a -1 confirmation. Not sure whther this is maybe a bug in Electrum, just thought I would post it here.
1516485107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516485107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516485107
Reply with quote  #2

1516485107
Report to moderator
1516485107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516485107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516485107
Reply with quote  #2

1516485107
Report to moderator
1516485107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516485107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516485107
Reply with quote  #2

1516485107
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1516485107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516485107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516485107
Reply with quote  #2

1516485107
Report to moderator
1516485107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516485107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516485107
Reply with quote  #2

1516485107
Report to moderator
1516485107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516485107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516485107
Reply with quote  #2

1516485107
Report to moderator
temple
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
September 18, 2014, 04:03:13 PM
 #2

clean the block_header

<

         %%%%%%%%%%(        
      %%%%%%%%%%%%%  %%     
    %%%%%%%%%%%%%%  .%%%%   
   %%%%%%%%        %%%%%%%  
  /%%%%%%           %%%%%%/ 
  %%%%%%(           (%%%%%% 
  %%%%%%(           (%%%%%% 
  ,%%%%%%           %%%%%%, 
   %%%%%%%%       %%%%%%%%  
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%   
      %%%%%%%%%%%%%%%%%     
         %%%%%%%%%%%       
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
.
. OPEN MONEY PLATFORM .
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
{}
>
wosch76
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 930


EchoLinkInfo


View Profile WWW
September 22, 2014, 03:55:13 PM
 #3

I had this problem several times and the following worked perfectly for me.

"Disable auto-connect in network options, choose one of the servers in the list instead and restart electrum."

After that you can enable auto-connect again.
RustyNomad
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile WWW
September 22, 2014, 04:09:46 PM
 #4

I had this problem several times and the following worked perfectly for me.

Thanks that worked
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!