Bitcoin Forum
July 19, 2018, 04:36:14 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can I mine with CPU and GPU at the same time?  (Read 874 times)
pilscoop
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
October 02, 2015, 01:32:19 AM
 #1

I started mining DASH with CPU, was wondering if it's possible to mine with GPU too while mining with CPU.
1531974974
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531974974

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531974974
Reply with quote  #2

1531974974
Report to moderator
1531974974
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531974974

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531974974
Reply with quote  #2

1531974974
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531974974
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531974974

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531974974
Reply with quote  #2

1531974974
Report to moderator
1531974974
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531974974

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531974974
Reply with quote  #2

1531974974
Report to moderator
tanoury
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
October 02, 2015, 02:50:11 AM
 #2

Yes you can, just use minerd for CPU and  ccminer or  Claymore CryptoNote GPU Miner for your NVIDIA GPU.

Keep an eye on CPU and GPU temperatures, if they get up to 85 deg C they are too hot.
Ceizer54
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
October 02, 2015, 06:34:47 AM
 #3

I started mining DASH with CPU, was wondering if it's possible to mine with GPU too while mining with CPU.
ofcource you can,and it will be much profitable if you mine with both GPU and CPU at the same time..
You don't have to do anything special to mine with GPU,First find what is your GPU--Nvidea,AMD etc? and then download the GUI miner according to your GPU (search on google miner for your specific GPU) but don't mine if you have laptop otherwise it could damage it easily..Laptops are not build for mining.
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1040

Ccminer developer


View Profile
October 02, 2015, 06:51:40 AM
 #4

In ccminer sp-mod release 69 there is a -C switch that will enable more cpu load for more hash.. Only around 50KHASH so virtually nothing.
d0om
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 171
Merit: 100


View Profile
October 04, 2015, 07:59:08 PM
 #5

Yes but not many would advocate it, unless it is a "CPU coin" - DASH is not... See folding coin (FDC), XMR, XMG.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!