Bitcoin Forum
December 05, 2016, 08:41:05 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 5970 Issue  (Read 348 times)
duukat
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35



View Profile
May 03, 2012, 01:18:48 PM
 #1

I have a 5970 that I bought 6 months ago from newegg.
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814105001
It was hashing just fine for 6 months with pretty normal temps.  Then one day when I got home, the fans were at 100 percent and it wouldn't display any output.  I restarted it and it came on just fine.  When I try any miner, it just blanks the screen and the fans spin up.  Only thing that will get it going again is a hard reset.  I tried different drivers and different miners with the same result.  I have replaced the 5970 with a 6950 and the system is hashing along fine now so it is not the system.
My question is, since it was an OEM from Newegg, is there no warranty other than Newegg's 30 days?  I have emailed AMD's RMA department a couple times with no response.  The card also looks exactly like this one from Diamond.
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814103195
The stickers are even in the same spot from the picture, but they may just look identical because there reference designs.  I gave there RMA department an email too and they aren't responding either.

Any ideas on getting it to work or if I should just count my losses?

Thanks in advance.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!