Bitcoin Forum
December 06, 2016, 08:03:46 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: Request for Tor users. Need some help  (Read 6149 times)
gaurmiaur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 05, 2012, 10:11:31 AM
 #1

Hello
Please help me with bridges.  Chinese banned all bridges again. Cannot use Tor at all.
Could You give more bridges to bypass chinese blocking measures or give me idea how to resolve this problem another way?

1481054626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481054626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481054626
Reply with quote  #2

1481054626
Report to moderator
1481054626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481054626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481054626
Reply with quote  #2

1481054626
Report to moderator
1481054626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481054626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481054626
Reply with quote  #2

1481054626
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481054626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481054626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481054626
Reply with quote  #2

1481054626
Report to moderator
1481054626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481054626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481054626
Reply with quote  #2

1481054626
Report to moderator
1481054626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481054626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481054626
Reply with quote  #2

1481054626
Report to moderator
gaurmiaur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 05, 2012, 10:35:58 AM
 #2


LZ
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456


Satoshi everywhere!


View Profile WWW
May 05, 2012, 11:08:23 AM
 #3

Click on the "Message Log" button and make a screenshot. Put it here.

"Never invest unless you can afford to lose your entire investment." © S3052
gaurmiaur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 05, 2012, 11:14:55 AM
 #4

Click on the "Message Log" button and make a screenshot. Put it here.


LZ
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456


Satoshi everywhere!


View Profile WWW
May 05, 2012, 11:33:36 AM
 #5

Okay... Did you look here?

https://bridges.torproject.org/

If you can't open it - just send email with the line "get bridges" to bridges@torproject.org.

"Never invest unless you can afford to lose your entire investment." © S3052
paraipan
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


Firstbits: 1pirata


View Profile WWW
May 05, 2012, 12:22:38 PM
 #6

Okay... Did you look here?

https://bridges.torproject.org/

If you can't open it - just send email with the line "get bridges" to bridges@torproject.org.

+1, from your log it seems like you have a DPI firewall in line that blocks tor packets so you could try using obfsproxy tor bundle to circumvent it.

Official obfsproxy page on torproject.org

BTCitcoin: An Idea Worth Saving - Q&A with bitcoins on rugatu.com - Check my rep
gaurmiaur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 05, 2012, 01:42:10 PM
 #7

Okay... Did you look here?

https://bridges.torproject.org/

If you can't open it - just send email with the line "get bridges" to bridges@torproject.org.

Surely I did. And sent e-mail too. Several times today. Unfortunately it doesn't work

rjk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


1ngldh


View Profile
May 05, 2012, 02:00:50 PM
 #8

Okay... Did you look here?

https://bridges.torproject.org/

If you can't open it - just send email with the line "get bridges" to bridges@torproject.org.

Surely I did. And sent e-mail too. Several times today. Unfortunately it doesn't work
In order to use the email functionality for getting bridges, you have to send from either a Yahoo or a Gmail account. I went to the http://bridges.torproject.org/ site and got the following bridges - not sure if they will work for you or not:

bridge 83.250.157.143:1337
bridge 80.67.172.115:9001
bridge 107.21.173.96:443

If you have IPv6, you can try [2001:948:7:2::164]:6001

Mining Rig Extraordinaire - the Trenton BPX6806 18-slot PCIe backplane [PICS] Dead project is dead, all hail the coming of the mighty ASIC!
gaurmiaur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 05, 2012, 02:19:36 PM
 #9

Okay... Did you look here?

https://bridges.torproject.org/

If you can't open it - just send email with the line "get bridges" to bridges@torproject.org.

+1, from your log it seems like you have a DPI firewall in line that blocks tor packets so you could try using obfsproxy tor bundle to circumvent it.

Official obfsproxy page on torproject.org


Thank You, but I've got bridges both ways. All that bridges doesn't work.





Official obfsproxy page on torproject.org


Tried it too. It fails on another step: loading relay information





gaurmiaur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 05, 2012, 02:40:47 PM
 #10

Guys, I've done it. Using ofbs-tor added to the list 3 fresh bridges and it connected!  Smiley Smiley Smiley


rjk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


1ngldh


View Profile
May 05, 2012, 02:45:15 PM
 #11

Guys, I've done it. Using ofbs-tor added to the list 3 fresh bridges and it connected!  Smiley Smiley Smiley


I see a torrent in the background. I hope for the sake of the network that you aren't running it over Tor. Anyways, glad you got connected.

Mining Rig Extraordinaire - the Trenton BPX6806 18-slot PCIe backplane [PICS] Dead project is dead, all hail the coming of the mighty ASIC!
gaurmiaur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 08, 2012, 08:02:59 AM
 #12

No, I don't try to use torrent over Tor. Even didn't think about it.

New one problem.
I use obfs - Tor. Until now everything was ok, but suddenly .omion sites stop opening. Vidalia's connected. But tor browaser don't connect to .omion sites anymore.
What to do?

Kluge
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Michael, send me some coins before I hitman you


View Profile
May 08, 2012, 08:07:57 AM
 #13

No, I don't try to use torrent over Tor. Even didn't think about it.

New one problem.
I use obfs - Tor. Until now everything was ok, but suddenly .omion sites stop opening. Vidalia's connected. But tor browaser don't connect to .omion sites anymore.
What to do?

Sorry if this isn't helpful, but... you're entering in .onion, not .omion, right?

Don't mix your coins someone said isn't legal
gaurmiaur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 08, 2012, 09:25:27 AM
 #14

No, I don't try to use torrent over Tor. Even didn't think about it.

New one problem.
I use obfs - Tor. Until now everything was ok, but suddenly .omion sites stop opening. Vidalia's connected. But tor browaser don't connect to .omion sites anymore.
What to do?

Sorry if this isn't helpful, but... you're entering in .onion, not .omion, right?

Input correctly. It was wrong alarm, it works again.


gaurmiaur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 08, 2012, 09:27:14 AM
 #15

But NEW problem came anyway  Smiley
Sometimes Tor doesn't working, starting to freeze since I launch it. I close it, launch again and it the same happens again and again until I reboot.
What is it and to do with it?

paraipan
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


Firstbits: 1pirata


View Profile WWW
May 08, 2012, 10:19:09 AM
 #16

But NEW problem came anyway  Smiley
Sometimes Tor doesn't working, starting to freeze since I launch it. I close it, launch again and it the same happens again and again until I reboot.
What is it and to do with it?


maybe you should reformat that windows pc and install a real OS, like linux Ubuntu for example

BTCitcoin: An Idea Worth Saving - Q&A with bitcoins on rugatu.com - Check my rep
paraipan
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


Firstbits: 1pirata


View Profile WWW
May 08, 2012, 07:46:42 PM
 #17

But NEW problem came anyway  Smiley
Sometimes Tor doesn't working, starting to freeze since I launch it. I close it, launch again and it the same happens again and again until I reboot.
What is it and to do with it?


maybe you should reformat that windows pc and install a real OS, like linux Ubuntu for example
Maybe you shouldnt be a douche

i apologize if it sounded rude in someway, i still have problems expressing myself in english. What i was thinking was that he could have problems with the current OS so re-installing could solve the freezing problems.

BTCitcoin: An Idea Worth Saving - Q&A with bitcoins on rugatu.com - Check my rep
rapeghost
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
May 08, 2012, 08:27:17 PM
 #18

Why not just use a VPN? Tor sucks.
finway
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


View Profile
May 09, 2012, 02:51:06 AM
 #19

No way you could run a tor nodes in China.  Angry

gaurmiaur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 15, 2012, 01:39:50 AM
 #20

But NEW problem came anyway  Smiley
Sometimes Tor doesn't working, starting to freeze since I launch it. I close it, launch again and it the same happens again and again until I reboot.
What is it and to do with it?


maybe you should reformat that windows pc and install a real OS, like linux Ubuntu for example

I'd glad to, but it's impossible bacuse of the university internet. There is no linux analog for the program, which is used to connect to tnetwork.


No way you could run a tor nodes in China.  Angry

 Cheesy Cheesy Cheesy I use it every day

Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!