Bitcoin Forum
October 17, 2017, 01:37:36 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Solved  (Read 725 times)
nckrazze
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
May 05, 2012, 07:16:43 PM
 #1

Solved
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508247456
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508247456

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508247456
Reply with quote  #2

1508247456
Report to moderator
1508247456
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508247456

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508247456
Reply with quote  #2

1508247456
Report to moderator
yuhannl
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
June 22, 2012, 12:27:01 PM
 #2

Howdy,

Question is whether your motherboard / cpu / ram / psu fine...?
Is this an existing rig with new gpus installed?
swissmate
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


Autonio token sale starts September 22


View Profile
June 22, 2012, 12:50:44 PM
 #3

First a silly question, did you plug all the pci cables?
Also whhat are the specs on your PSU?

|
   
 
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░███░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░███████░░░░░░░░░
░░░░░░░░█████████░░░░░░░░
░░░░░░░███████████░░░░░░░
░░░░░░█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░███░░░░░░░░░███░░░░
░░░█████░░░░░░░█████░░░
░░███████░░░░░███████░░
█████████░░░█████████
██████████████████████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
AUTONIO
   
   
 
   
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

WEBSITE / WHITEPAPER
TWITTER / FACEBOOK / ANN

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

|
nckrazze
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
June 22, 2012, 05:12:28 PM
 #4

First a silly question, did you plug all the pci cables?
Also whhat are the specs on your PSU?

Closed*
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!