Bitcoin Forum
February 28, 2017, 03:31:51 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help getting my BFL single going [FIXED]  (Read 811 times)
Tamerz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 139


View Profile
May 05, 2012, 07:25:35 PM
 #1

I just got my single today and am trying to get it running. I currently use cgminer 2.4.0 for the two GPU's in my system. I can't seem to make this single work.

The single is powered up and the PC (Win 7 x64) recognized the device as a serial port (COM 3).

cgminer was launched with my usual settings (pools, etc) but I appended "-S 3" at the end. This doesn't seem to detect the single though.

Am I missing something? Thanks!
1488252711
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488252711

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488252711
Reply with quote  #2

1488252711
Report to moderator
1488252711
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488252711

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488252711
Reply with quote  #2

1488252711
Report to moderator
1488252711
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488252711

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488252711
Reply with quote  #2

1488252711
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1488252711
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488252711

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488252711
Reply with quote  #2

1488252711
Report to moderator
1488252711
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488252711

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488252711
Reply with quote  #2

1488252711
Report to moderator
1488252711
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488252711

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488252711
Reply with quote  #2

1488252711
Report to moderator
Tamerz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 139


View Profile
May 05, 2012, 07:40:16 PM
 #2

Ahh, it wasn't very clear. I had to use "-S com3" and now it is working.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!