To co przeczytaliście powyżej, jest czystą reklamą stron hazardowych, których unikajcie jak ognia! No chyba, że faktycznie lubicie bardzo duże ryzyko i ufacie, że to Wy będziecie tym "jednym z tysiąca".. Tak naprawdę, to nie ma nawet jednego na tysiąc, ale to już inna historia.
Zastanawiam się czy poprosić moderatora o usunięcie tej jałowej dyskusji gdzieś do śmieci, czy pozostawić to jako przykład tego jak wyciąga się z ludzi kasę..
nie jest to "czysta reklama" - nie jestem właścicielem tej strony,nie partycypuję w zyskach,nie biorę udziału w kampanii...nie wyciągam od nikogo kasy...po prostu dawno temu trafiłem na tę stronę i uzyskałem sporo darmowych satoshi rozmawiając na czacie!...swego czasu "lotto" było zupełnie za darmo,obecnie zmieniono przepisy i żeby dostać - trzeba zagrać za min 0.01/24h.wspomniałem w pierwszym poście,że jest również szansa otrzymania
zupełnie darmowych btc biorąc udział w prostej grze organizowanej przez jednego z moderatorów<trzeba wytypować nr> i to wszystko...
lubię tę stronę - spotkałem tam wielu fajnych ludzi i zdobyłem pierwsze "większe" darmowe btc - w przyjemniejszy sposób od żmudnego wklepywania captha co kilka sek. i ciułanie kilku centów przez kilka miesięcy...
Edit: Upss cisza.. czyżby wtopa.. (?). Tak się kończą zabawy z hazardem..
- nie nie wtopa - po prostu mam też realne życie i zaglądam na forum kiedy mam na to czas
dostałem 0.162 btc w trakcie HH
,a i wcześniej otrzymałem kilka skromniejszych"lotto": 0.00666 BTC/ 0.00946 BTC/ 0.00543 BTC/ 0.00478 BTC/ 0.00165 BTC w grze Stinga nie miałem tym razem szczęścia,ale dwa dni temu wygrałem 0.01btc...
cóż...moja odpowiedź na Twoje ostatnie zdanie znajduje się w moim 1 poście - zacytuję:
"wybacz kotwica666,że tak dolepiłem się do Twojego tematu,ale to może być dobry sposób(lepszy od żmudnego wpisywania capta) na zdobycie darmowych* btc - znam wytrwałych czatowiczów,którzy zdobywają od kilku do kilkunastu $ dziennie.
jeżeli uważasz,że w złym miejscu napisałem(sam tak trochę uważam,ale nie znalazłem lepszego na tym naszym polskojęzycznym forum) to śmiało proś moderatora o przeniesienie - nie pogniewam się"
Nawet nie za bardzo chce mi się rozbierać twoją wypowiedź, bo powiem krótko: Jesteś albo debilem, albo złodziejem!
Sorry, że tego pajaca nie sprawdziłem wcześniej, ale zdało się mi że nie jest chory psychicznie.. powinienem się jednak w końcu nauczyć i Wy też, że psychole są w śród nas i powinniśmy być bardzo ostrożni. Głównie jeśli chodzi o pieniądze!