Bitcoin Forum
November 24, 2017, 01:20:33 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Diablo error help?  (Read 2443 times)
Alyx680
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
May 13, 2011, 12:49:13 AM
 #1

[5/12/11 5:35:26 PM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: Bitcoin returned unparsable JSON

Every time my miner ask's I get this error with Diablo, Diablo is 5x faster than my other miner I got working So I need help fguring this out.

Also does Diablo post solves like M0mchil-poclbm does?

Thanks in advance!
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511529633
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511529633

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511529633
Reply with quote  #2

1511529633
Report to moderator
Mufflon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4



View Profile
May 31, 2011, 09:25:24 PM
 #2

I've got the same problem here. Any help/advice would be awesome.

got some serious drinkin' to do...:  1GoaKpkHgMQcSaxAEMqCxJYXvWzYGFugps  :-)
narotes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
June 03, 2011, 01:21:19 AM
 #3

same here!

Donations appreciated Wink

1NKacVtv1L9iejW1mPQCtVsT31psoTt4dV
cschmitz
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
June 03, 2011, 02:27:09 AM
 #4

simply put: dont use diablo miner, it is a very problematic miner vs the others, just launching it has bluescreened boxes that went without a hitch for weeks up to the second diablo was launched. speedgains seem to be more of a pr thing and not something that manifests itself in actual mining with independent verification.

proud 5.x gh/s miner. tips welcome at 1A132BPnYMrgYdDaRyLpRrLQU4aG1WLRtd
narotes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
June 03, 2011, 03:29:50 PM
 #5

But then there's only the RPC one left, as far as I see. And that one is made for CPU processing, which is worse…

Donations appreciated Wink

1NKacVtv1L9iejW1mPQCtVsT31psoTt4dV
alias420
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51


View Profile
June 09, 2011, 03:32:51 PM
 #6

Simply saying don't use DiabloMiner is such a lame answer, don't listen to the Diablo haters.  I've found the author to be quite helpful in diagnosing issues over IRC and this software works wonderfully for Mac OS X.

I had this error in the past and noticed it was because of a typo error in my command line arguments. Please paste your command line (redact your login) arguments so we can diagnose.

narotes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
June 11, 2011, 06:36:52 PM
 #7

Thx for your pragmatic attitude Smiley. But the problem really might have occurred because of the app itself. i say that bcause i tried another pooled mining server and i had a similar problem, but the output wasn't the same. i mean the error was another but the underlying problem seemed the same.
concerning command lines i jus' enter the the address, then the port, my account name, my pass, thats the procedure, ain't it?

Donations appreciated Wink

1NKacVtv1L9iejW1mPQCtVsT31psoTt4dV
LegitBit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
June 11, 2011, 11:11:42 PM
 #8

This seems to happen when I have network hiccups, and with all the DDOS attacks many pools have been down off and on. Unless you are solo mining?

I occasionally run Diablo with Eligius on an older Macbook Pro and see the error whenever I hop networks... so this is likely just a result of the app not receiving more work. Not sure if Diablo supports long polling as well.

Donate : 1EiAKUmTVtqXsaGLKQQVvLT9DDnHsT7jTZ (Block Explorer)
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!