Bitcoin Forum
October 20, 2017, 11:19:09 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: antminer s1 lan not working/not on???  (Read 1379 times)
B_S
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
October 05, 2014, 04:15:51 AM
 #1

hi i just bought 2 antminer s1 units off of ebay  and when i connect them to the PSU   only 2 led's come on  one red and one green flashing off of the lan card

 the LAN lights in the plug  the red is off and the green is super dull i only saw it after i turned off the light

im connecting them up by the PCI-e cables on the cards

this is the PSU i bought http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817159131


i have already hit the reset button and its still not coming on so im kinda stumped



can anyone help me out?
1508498349
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508498349

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508498349
Reply with quote  #2

1508498349
Report to moderator
1508498349
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508498349

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508498349
Reply with quote  #2

1508498349
Report to moderator
1508498349
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508498349

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508498349
Reply with quote  #2

1508498349
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428



View Profile
October 05, 2014, 04:22:31 AM
 #2

Check your router to find their IPs. The fan on them won't spin until needed if I remember correctly.
B_S
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
October 05, 2014, 04:59:13 AM
 #3

well icant even log into them direct threw my computer i tried a link

https://bitcointalk.org/index.php?topic=344970.0


for some reason some one here at work changed our login info for our router
xstr8guy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784


Glow Stick Dance!


View Profile
October 05, 2014, 08:41:30 AM
 #4

I know this isn't helpful but I can't resist.

Why do you care if your door-stop's LAN is working?

Seriously now, it isn't productive to be running any miners that are 2w/GHs now.
unrealistic
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 58


View Profile
October 05, 2014, 10:38:07 AM
 #5

it is cheaper not to run that thing right now.
FlyForFun
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 250


View Profile
October 05, 2014, 01:02:46 PM
 #6

hi i just bought 2 antminer s1 units off of ebay  and when i connect them to the PSU   only 2 led's come on  one red and one green flashing off of the lan card

 the LAN lights in the plug  the red is off and the green is super dull i only saw it after i turned off the light

im connecting them up by the PCI-e cables on the cards

this is the PSU i bought http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817159131


i have already hit the reset button and its still not coming on so im kinda stumped



can anyone help me out?


Try plugin in 1 at a time, you might have IP config problem..

B_S
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
October 06, 2014, 12:19:24 AM
 #7

only one is pluged in at a time



Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!