Bitcoin Forum
February 18, 2018, 07:07:44 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Using a 560Ti and a 5870 at the same time?  (Read 1187 times)
alexdrans
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
May 13, 2011, 01:49:47 PM
 #1

I've just ordered a new 5870 and I will soon be selling my 560Ti and buying another 5870.

For the time being, is it possible to use both the ATi and the NVidia card?

If so, how will I go about doing it? Is it just a matter of running two instances of a miner, but changing the flags?
1518980864
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1518980864

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1518980864
Reply with quote  #2

1518980864
Report to moderator
1518980864
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1518980864

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1518980864
Reply with quote  #2

1518980864
Report to moderator
Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1518980864
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1518980864

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1518980864
Reply with quote  #2

1518980864
Report to moderator
1518980864
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1518980864

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1518980864
Reply with quote  #2

1518980864
Report to moderator
1518980864
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1518980864

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1518980864
Reply with quote  #2

1518980864
Report to moderator
alexdrans
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
May 13, 2011, 05:38:25 PM
 #2

Can anyone confirm whether this is possible?
niooron
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 186
Merit: 100


View Profile
May 13, 2011, 09:16:38 PM
 #3

Yes, poclbm has the platform flag, so you can select between nvidia, amd, or intel platforms.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!