Bitcoin Forum
December 10, 2016, 09:04:36 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Using ECS A885GM-A2  (Read 1149 times)
jsttn
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
May 13, 2012, 09:01:37 PM
 #1

Hey guys,

I'm looking for a budget BAMT compatible mobo. I found this one http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813135272

Has anyone used it? Is it compatible with BAMT? I want to order it by 5/30/12 for the rebate. Thanks!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481360676
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481360676

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481360676
Reply with quote  #2

1481360676
Report to moderator
1481360676
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481360676

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481360676
Reply with quote  #2

1481360676
Report to moderator
Brunic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 633



View Profile
May 13, 2012, 09:39:59 PM
 #2

Hey guys,

I'm looking for a budget BAMT compatible mobo. I found this one http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813135272

Has anyone used it? Is it compatible with BAMT? I want to order it by 5/30/12 for the rebate. Thanks!



Probably the best mining board around here. Don't worry.  Wink
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358


View Profile
May 14, 2012, 12:21:35 AM
 #3

Hey guys,

I'm looking for a budget BAMT compatible mobo. I found this one http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813135272

Has anyone used it? Is it compatible with BAMT? I want to order it by 5/30/12 for the rebate. Thanks!

It was my first dedicated mining board.  I love it.  Has 2x16x slots, and 2x1x slots.  Using 4 extenders, I have four 5870s on it.

My only complaint is it has a picky NIC.  It would not connect at ALL to my 1gb router, regardless of what cables I used.  The light would be on until the software kicked in, then it would go out.  It connected just fine to my 100mb hub.  Then I made a new cat6 cable from unused solid strand cat6 cable, about 50' long I'd say, and now it connects at 1gb to my router.  <shrug>

I have another ECS board for my wife's computer (no mining), and it's finicky about the 1gb connection too.  But it would at least down negotiate to 100mb if it couldn't get 1gb.

MMinerMonitor author, monitor/auto/schedule reboots/alerts/remote/MobileMiner for Ants and Spondoolies! Latest (5.2). MPoolMonitor author, monitor stats/workers for most pools, global BTC stats (current/nxt diff/USD val/hashrate/calc)! Latest (v4.2) 
Buyer beware of Bitmain hardware and services.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!