Bitcoin Forum
December 05, 2016, 09:01:38 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: SDK wont install - ATI Radeon HD 5870, Win 7 x64  (Read 4709 times)
TehZomB
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


WTB NHL Expansion team in Baltimore


View Profile WWW
May 14, 2011, 12:49:23 AM
 #1

Hi,
SDK won't install! In the install log it just says "AMD APP SDK.... Final Status: FAIL" and I can't figure out what to do. Any help? Thanks!

Quote
C:\Users\Jake\Desktop>phoenix.exe phoenix.exe -u http://tehzomb_gpu2:********@bt
cguild.com:8332 -k poclbm VECTORS BFI_INT AGGRESSION=7
Traceback (most recent call last):
  File "phoenix.py", line 123, in <module>
  File "Miner.pyc", line 74, in start
  File "phoenix.py", line 111, in makeKernel
  File "kernels\poclbm\__init__.py", line 22, in <module>
    import pyopencl as cl
  File "zipextimporter.pyc", line 82, in load_module
  File "pyopencl\__init__.pyc", line 3, in <module>
  File "zipextimporter.pyc", line 98, in load_module
ImportError: MemoryLoadLibrary failed loading pyopencl\_cl.pyd

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480971698
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971698

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971698
Reply with quote  #2

1480971698
Report to moderator
1480971698
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971698

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971698
Reply with quote  #2

1480971698
Report to moderator
mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
May 14, 2011, 12:57:27 AM
 #2

With this card you are way beyond ufasoft miner.
Remove all the drivers you installed.
Download ATI catalyst suite http://www2.ati.com/drivers/11-5_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl.exe
Then download phoenix miner https://www.bitcoin.org/smf/index.php?topic=6458.0
and you should be all set to go. If you want to overclock/underclock your card, download MSI afterburner http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm

Donations welcome  Wink

You can expect >400Mh/s
TehZomB
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


WTB NHL Expansion team in Baltimore


View Profile WWW
May 14, 2011, 01:27:10 AM
 #3

Not sure what this means...

Quote
C:\Users\Jake\Desktop>phoenix.exe phoenix.exe -u http://tehzomb_gpu2:********@bt
cguild.com:8332 -k poclbm VECTORS BFI_INT AGGRESSION=7
Traceback (most recent call last):
  File "phoenix.py", line 123, in <module>
  File "Miner.pyc", line 74, in start
  File "phoenix.py", line 111, in makeKernel
  File "kernels\poclbm\__init__.py", line 22, in <module>
    import pyopencl as cl
  File "zipextimporter.pyc", line 82, in load_module
  File "pyopencl\__init__.pyc", line 3, in <module>
  File "zipextimporter.pyc", line 98, in load_module
ImportError: MemoryLoadLibrary failed loading pyopencl\_cl.pyd

mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
May 14, 2011, 01:33:52 AM
 #4

try typing in the following

Code:
phoenix -u http://tehzomb_gpu2:********@btcguild.com:8332 -k poclbm DEVICE=0 VECTORS BFI_INT AGGRESSION=7

don't forget to replace ***** with your password
TehZomB
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


WTB NHL Expansion team in Baltimore


View Profile WWW
May 14, 2011, 01:41:34 AM
 #5

No good, i think it's something weird now as no other miners work. Maybe i need to reinstall python...

mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
May 14, 2011, 01:42:48 AM
 #6

did you compile it yourself?

if you downloaded binaries you don't need anything
are you getting the same output?
TehZomB
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


WTB NHL Expansion team in Baltimore


View Profile WWW
May 14, 2011, 01:45:26 AM
 #7

No i didn't.

And yeah, it's the same output. Should I ask in phoenix' thread?

mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
May 14, 2011, 01:49:14 AM
 #8

are you sure removed all previous drivers and then installed this http://www2.ati.com/drivers/11-5_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl.exe ?
on the phoenix thead similar errors are caused by sdk not being installed
TehZomB
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


WTB NHL Expansion team in Baltimore


View Profile WWW
May 14, 2011, 01:59:42 AM
 #9

I looked at the logs, and next to SDK runtime it says "Final Status: Fail" but gives no solutions, and google isn't being very helpful. I checked my envars and they are all ok. Any idea?

mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
May 14, 2011, 02:02:10 AM
 #10

Obviously sdk is at fault. The only solution I can think of is to uninstall it, reboot and try installing again.
TehZomB
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


WTB NHL Expansion team in Baltimore


View Profile WWW
May 14, 2011, 02:36:38 AM
 #11

I tried that, and I also tried installing the SDK seperate. no dice.

I'll rename the topic and change the OP to hopefully get some more help. Thanks for your effort Smiley

mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
May 14, 2011, 02:37:57 AM
 #12

No problem. If you are after a particular miner, I'd suggest you try that miner's thead
TehZomB
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


WTB NHL Expansion team in Baltimore


View Profile WWW
May 14, 2011, 03:16:38 AM
 #13

Well - it appears it was a conflict with some old stale drivers I have now removed.

Thanks for all your help - again, and once I get some mining done I'll be sure to send you a tip Grin

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!