Bitcoin Forum
May 21, 2018, 04:23:44 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 1221 »
  Print  
Author Topic: CCminer(SP-MOD) Modded NVIDIA Maxwell / Pascal kernels.  (Read 2029501 times)
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1035

Ccminer developer


View Profile
October 17, 2014, 10:30:27 PM
 #1

https://github.com/sp-hash

Happy mining
1526876624
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526876624

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526876624
Reply with quote  #2

1526876624
Report to moderator
1526876624
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526876624

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526876624
Reply with quote  #2

1526876624
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1526876624
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526876624

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526876624
Reply with quote  #2

1526876624
Report to moderator
1526876624
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526876624

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526876624
Reply with quote  #2

1526876624
Report to moderator
1526876624
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526876624

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526876624
Reply with quote  #2

1526876624
Report to moderator
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1026


ICO? Not even once.


View Profile
October 17, 2014, 11:27:38 PM
 #2

   x11    
   x13    
   x15    
  nist5  
nvMiner (v1.2U-D8)
~2650
~2030
~1790
~8200
ccminer-Maxwell.7z
~2750
~2090
~1845
~8350

Average of 5 x Gigabyte GTX 750 Ti (GV-N75TOC-2GI) with 120/160 OC, solomining to avoid fluctuation.

The highest I could reach overclocking a single card was slightly over 3000 kh/s (x11) which was reached at +300 core and +300 mem which is very likely not stable.

RIP Bittrex
Dotcommie
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 475
Merit: 250


View Profile
October 17, 2014, 11:51:40 PM
 #3

I will update this with my 970 rates if I get a chance tonight when the GF goes to sleep.

I have not mined x15 in quite a while, but I can get x11 soon and maybe x13/x15 in the next 24hrs.

Sign up at 1Broker and trade BTC/Stocks/Commodities/Forex with leverage!: https://1broker.com/?r=15262
---SPR: SPbXgnz4w3aWfS738wFmr4VGnFem6YEcYN --- BTC: 15z9TMN8cfkZjGH8rX8dF7yjbFAbHGfMpg
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1035

Ccminer developer


View Profile
October 18, 2014, 12:18:51 AM
 #4

My public(beta) miner is not so good. But still the fastest
The killer blake is not included. Smiley please note the blakecoin is hashing at 0.5% faster than the previous miner (blakecoin)
jpouza
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1005


✪FOXBIT | Exchange✪


View Profile
October 18, 2014, 12:28:53 AM
 #5

Tested only X11 here:
                                                                      Before                    |        Now
1x 750Ti Windforce  135+Core/460+Mem:    2650-2700KH/s                   2800-2850KH/s

3x980GTX EVGA    160+Core/450+Mem:      6700-6900KH/s  each           7100-7400KH/s each


Nice!

Tks


███████████   ▄▄███████▄▄    ▄█▄      ▄█▄   █████████▄▄   ████  ██████████████
████▀▀▀▀▀▀▀  █████████████  ▀████▄  ▄████▀  ████▀▀▀▀████  ████  ▀▀▀▀▀████▀▀▀▀▀
████        ███████████████   ▀████████▀    ████    ▄███  ████       ████
█████████   ███████████████     ██████      ███████████   ████       ████
████▀▀▀▀▀   ███████████████   ▄████████▄    ████    ▀███  ████       ████
████        ▄█████████████  ▄████▀  ▀████▄  ████▄▄▄▄████  ████       ████
████      ▄███ ▀▀██████▀▀    ▀█▀      ▀█▀   █████████▀▀   ████       ████
         ▐███▌       ▄▄▄▄
         ▐█████▄▄▄███▀  ▀█▄
          ▀██████████▄▀▀▀▀█▄
            ▀█████▀▀
██
║║
║║
║║
██
██
██
║║
║║
║║
██
██
║║
║║
║║
██
██
██
║║
║║
║║
██

▄████████████████▄
███████████▀▀▀▀███
█████████▀     ███
█████████   ██████
███████        ███
█████████   ██████
█████████   ██████
▀████████   █████▀

 █████████████████
████████▀██████████
████████   ▀███████
████████   ▄███████
████████▄██████████
 █████████████████
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1035

Ccminer developer


View Profile
October 18, 2014, 01:11:54 AM
 #6

Reduce the mem speed and increase the core.
ScryptAsic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 633
Merit: 500


GainerCoin.com 🔥 Masternode coin 🔥


View Profile WWW
October 18, 2014, 06:04:10 AM
 #7

Tested only X11 here:
                                                                      Before                    |        Now
1x 750Ti Windforce  135+Core/460+Mem:    2650-2700KH/s                   2800-2850KH/s

3x980GTX EVGA    160+Core/450+Mem:      6700-6900KH/s  each           7100-7400KH/s each


Nice!

Tks

Nice, did it consume more power?
SS2006
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288
Merit: 250


View Profile
October 18, 2014, 07:52:59 AM
 #8

Just waiting for the exe file, then I will test it out on a EVGA GTX 970 (with and without OC), then I will donate

I am pretty excited to see any improvements!
jpouza
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1005


✪FOXBIT | Exchange✪


View Profile
October 18, 2014, 09:41:57 AM
 #9

Tested only X11 here:
                                                                      Before                    |        Now
1x 750Ti Windforce  135+Core/460+Mem:    2650-2700KH/s                   2800-2850KH/s

3x980GTX EVGA    160+Core/450+Mem:      6700-6900KH/s  each           7100-7400KH/s each


Nice!

Tks

Nice, did it consume more power?

Nope, TDP use at 90%, same as before.


███████████   ▄▄███████▄▄    ▄█▄      ▄█▄   █████████▄▄   ████  ██████████████
████▀▀▀▀▀▀▀  █████████████  ▀████▄  ▄████▀  ████▀▀▀▀████  ████  ▀▀▀▀▀████▀▀▀▀▀
████        ███████████████   ▀████████▀    ████    ▄███  ████       ████
█████████   ███████████████     ██████      ███████████   ████       ████
████▀▀▀▀▀   ███████████████   ▄████████▄    ████    ▀███  ████       ████
████        ▄█████████████  ▄████▀  ▀████▄  ████▄▄▄▄████  ████       ████
████      ▄███ ▀▀██████▀▀    ▀█▀      ▀█▀   █████████▀▀   ████       ████
         ▐███▌       ▄▄▄▄
         ▐█████▄▄▄███▀  ▀█▄
          ▀██████████▄▀▀▀▀█▄
            ▀█████▀▀
██
║║
║║
║║
██
██
██
║║
║║
║║
██
██
║║
║║
║║
██
██
██
║║
║║
║║
██

▄████████████████▄
███████████▀▀▀▀███
█████████▀     ███
█████████   ██████
███████        ███
█████████   ██████
█████████   ██████
▀████████   █████▀

 █████████████████
████████▀██████████
████████   ▀███████
████████   ▄███████
████████▄██████████
 █████████████████
jpouza
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1005


✪FOXBIT | Exchange✪


View Profile
October 18, 2014, 09:52:10 AM
 #10

Reduce the mem speed and increase the core.

Can't do that, 3Way SLI limits my overclocks, only the last card goes to the moon, the others burn in hell due to bad temperatures.

In 2 way spaced SLI I can get 235+Core stable in both cards.

Cheers



███████████   ▄▄███████▄▄    ▄█▄      ▄█▄   █████████▄▄   ████  ██████████████
████▀▀▀▀▀▀▀  █████████████  ▀████▄  ▄████▀  ████▀▀▀▀████  ████  ▀▀▀▀▀████▀▀▀▀▀
████        ███████████████   ▀████████▀    ████    ▄███  ████       ████
█████████   ███████████████     ██████      ███████████   ████       ████
████▀▀▀▀▀   ███████████████   ▄████████▄    ████    ▀███  ████       ████
████        ▄█████████████  ▄████▀  ▀████▄  ████▄▄▄▄████  ████       ████
████      ▄███ ▀▀██████▀▀    ▀█▀      ▀█▀   █████████▀▀   ████       ████
         ▐███▌       ▄▄▄▄
         ▐█████▄▄▄███▀  ▀█▄
          ▀██████████▄▀▀▀▀█▄
            ▀█████▀▀
██
║║
║║
║║
██
██
██
║║
║║
║║
██
██
║║
║║
║║
██
██
██
║║
║║
║║
██

▄████████████████▄
███████████▀▀▀▀███
█████████▀     ███
█████████   ██████
███████        ███
█████████   ██████
█████████   ██████
▀████████   █████▀

 █████████████████
████████▀██████████
████████   ▀███████
████████   ▄███████
████████▄██████████
 █████████████████
go6ooo1212
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 1000


Get smart !


View Profile
October 18, 2014, 12:49:13 PM
 #11

hmm It shows me that msvcr120.dll is missing.
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1026


ICO? Not even once.


View Profile
October 18, 2014, 04:49:56 PM
 #12

hmm It shows me that msvcr120.dll is missing.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784

RIP Bittrex
go6ooo1212
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 1000


Get smart !


View Profile
October 18, 2014, 05:50:34 PM
 #13

yeah , sure , thanks... I forgot about that Smiley

EDIT: hmm what am I missing , still same error...
EDIT2: Just installed the visulal studio full pack and not its working... Stats later Smiley
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1035

Ccminer developer


View Profile
October 18, 2014, 06:09:44 PM
 #14

Today i have worked on the x13.

Boost!!

Please donate for beer!:)

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Sergey_Bubka
jpouza
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1005


✪FOXBIT | Exchange✪


View Profile
October 18, 2014, 06:22:09 PM
 #15

yeah , sure , thanks... I forgot about that Smiley

EDIT: hmm what am I missing , still same error...

Here I have installed:

- Visual Studio 2013 Express

- Cuda 6.5 from nvidia

This will solve your problem.


███████████   ▄▄███████▄▄    ▄█▄      ▄█▄   █████████▄▄   ████  ██████████████
████▀▀▀▀▀▀▀  █████████████  ▀████▄  ▄████▀  ████▀▀▀▀████  ████  ▀▀▀▀▀████▀▀▀▀▀
████        ███████████████   ▀████████▀    ████    ▄███  ████       ████
█████████   ███████████████     ██████      ███████████   ████       ████
████▀▀▀▀▀   ███████████████   ▄████████▄    ████    ▀███  ████       ████
████        ▄█████████████  ▄████▀  ▀████▄  ████▄▄▄▄████  ████       ████
████      ▄███ ▀▀██████▀▀    ▀█▀      ▀█▀   █████████▀▀   ████       ████
         ▐███▌       ▄▄▄▄
         ▐█████▄▄▄███▀  ▀█▄
          ▀██████████▄▀▀▀▀█▄
            ▀█████▀▀
██
║║
║║
║║
██
██
██
║║
║║
║║
██
██
║║
║║
║║
██
██
██
║║
║║
║║
██

▄████████████████▄
███████████▀▀▀▀███
█████████▀     ███
█████████   ██████
███████        ███
█████████   ██████
█████████   ██████
▀████████   █████▀

 █████████████████
████████▀██████████
████████   ▀███████
████████   ▄███████
████████▄██████████
 █████████████████
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1026


ICO? Not even once.


View Profile
October 18, 2014, 06:33:18 PM
 #16

yeah , sure , thanks... I forgot about that Smiley

EDIT: hmm what am I missing , still same error...
EDIT2: Just installed the visulal studio full pack and not its working... Stats later Smiley

I had the same error on the rig I tested this and all I had to do was to install both x86 and x64 redistributables.

RIP Bittrex
go6ooo1212
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 1000


Get smart !


View Profile
October 18, 2014, 07:05:47 PM
 #17

X13:
NVminer D8  - GTX970 reaches 4800 kH/s; GTX980 reaches 5450 kH/s.
Maxwell miner - GTX970 reaches 4900 kH/s; GTX980 reaches 5650 kH/s.
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1035

Ccminer developer


View Profile
October 18, 2014, 07:41:44 PM
 #18

Yeah. The x13 performance is not so good. The next build will be bether. Try jackpointcoin
Bombadil
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 500



View Profile
October 18, 2014, 08:18:02 PM
 #19

    x11   
    x13   
    x15   
   nist5   
nvMiner (v1.2U-D8)
~2650
~2030
~1790
~8200
ccminer-Maxwell.7z
~2750
~2090
~1845
~8350

Average of 5 x Gigabyte GTX 750 Ti (GV-N75TOC-2GI) with 120/160 OC, solomining to avoid fluctuation.

The highest I could reach overclocking a single card was slightly over 3000 kh/s (x11) which was reached at +300 core and +300 mem which is very likely not stable.

Similar results with my gigabytes Wink SP miner is also easier on OC, less crashes.
I do like how djm implemented the average and variance of your submits. Makes comparison a bit easier Wink

I read 270W on both SPs and DJMs ccminer. This is + a load of hdds + my gtx760 idling + .... But no real difference in the wattage for me.

X11 on SP: http://snag.gy/HNZK3.jpg
X11 on DJM34s latest: http://snag.gy/N8paa.jpg
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1001



View Profile
October 18, 2014, 08:19:12 PM
 #20

sp_
all i can say is WOW. thank you will post hashrates tomorrow. try quark  increase of 20%  Shocked

It's all a question of balance.  Anyone mining in the N.E. Phila. PA. area? PM me if you want to get together or talk.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 1221 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!