Samoti (OP)
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
October 27, 2014, 09:08:52 AM |
|
Bir Projemiz var.Yakın Zamanda Faliyete geçirmeyi düşünüyoruz ( önümüzdeki 1 hafta içinde ) Projenin Amacı, Bitcoin üzerinden binevi invest işlemleri görmek.Yani yatırım. Örnek Vericek Olursak, Müşteri Sisteme Yatırdığı her bitcoin için, mevcut ağ üzerinden pay almış olucak.Mevcut Ağ ' da Direk yatırdığı bitcoin, mining cihazları için kullanılıp, önümüzdeki 6 ay boyunca müşteriye geri ödemeli ( günlük ) aylık %35-40 artışlı ödeme yapıcak.Ödemeler günlük olucak.Bitcoin zorluğu artsa bile aynı orandan ödemeler yapılmaya devam edilicek ( süre boyunca ) Ayriyetten Şöle bişey daha var ; 6 Aylık Süreçte Atıyorum Bizde Bir miktar bitcoin'iniz birikti.Bu bitcoinleri piyasa fiyatından 10 ila 15 $ fark ile bozdurabileceksiniz. ( Bitcoin mevcut fiyatı 100 $ ise, direk 115 $ dan alımı sağlanıcak )
Bu tarz bir proje yakın zamanda faliyete gecicek.Önümüzdeki 1 hafta içerisinde. Bu Proje için önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
|
|
|
|
bonesoul
|
|
October 27, 2014, 09:10:44 AM |
|
yav he he
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
October 27, 2014, 09:13:56 AM |
|
yeni bir altın kadir vakası olmasın da sonu %35-40 artış demişsiniz anlayamadım%35-40 karmı vericeksiniz, zorluk artınca nasıl aynı mikatrda ödeyeceksiniz, finansmanı nasıl sağlaycaksınız en önemlisi insanlar size niçin güvensin
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2189
Crypto Swap Exchange
|
|
October 27, 2014, 02:07:16 PM |
|
Türkiye Bitcoin topluluğunun bunları yemeyecek kadar bilgili olduğunun henüz farkında değiller. Ülkede kandıracak insan çok ama size buradan ekmek çıkmaz.
|
|
|
|
testerman
|
|
October 27, 2014, 04:11:12 PM |
|
yeni bir PONZI $emasi daha ,
buradaki kullanicilar, neler gordu neler gecirdi, paylasim sayesinde tecrubesiz olan caylak arkadaslarimizi da hemen bilgilendiriyoruz.. lutfen kafayi dolandirmaya degil de , duzgun projeler icin calistirin.
|
|
|
|
eozdem
|
|
October 28, 2014, 02:03:02 PM |
|
Bir Projemiz var.Yakın Zamanda Faliyete geçirmeyi düşünüyoruz ( önümüzdeki 1 hafta içinde ) Projenin Amacı, Bitcoin üzerinden binevi invest işlemleri görmek.Yani yatırım. Örnek Vericek Olursak, Müşteri Sisteme Yatırdığı her bitcoin için, mevcut ağ üzerinden pay almış olucak.Mevcut Ağ ' da Direk yatırdığı bitcoin, mining cihazları için kullanılıp, önümüzdeki 6 ay boyunca müşteriye geri ödemeli ( günlük ) aylık %35-40 artışlı ödeme yapıcak.Ödemeler günlük olucak.Bitcoin zorluğu artsa bile aynı orandan ödemeler yapılmaya devam edilicek ( süre boyunca ) Ayriyetten Şöle bişey daha var ; 6 Aylık Süreçte Atıyorum Bizde Bir miktar bitcoin'iniz birikti.Bu bitcoinleri piyasa fiyatından 10 ila 15 $ fark ile bozdurabileceksiniz. ( Bitcoin mevcut fiyatı 100 $ ise, direk 115 $ dan alımı sağlanıcak )
Bu tarz bir proje yakın zamanda faliyete gecicek.Önümüzdeki 1 hafta içerisinde. Bu Proje için önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
erken katilacaklara avantaj saglanacaksa ben 20 BTC hemen gonderebilirim.
|
BTC: 3CK57YEqbkQNAj9UetrK2S2WpBEe8rke4J Telegram : EttercapDb
|
|
|
Karartma
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
October 28, 2014, 02:05:12 PM |
|
@eozden şaka mı yapıyorsun yoksa ciddi mi söylüyorsun anlayamadım doğrusu ? Yukarıdaki yorumları ya okumadın yada görmezden geliyorsun. Eğer görmezden geliyor da inanıyorsan sana burada o tür birşey için adres verebilecek bir çok yeni arkadaşlardan mevcut. Dikkatli olmanda yarar var.
|
|
|
|
eozdem
|
|
October 28, 2014, 02:09:06 PM |
|
tabii ki dalga geciyorum, neyse fazla uzatmayalim da yeni arkadaslari da yaniltmis olmayalim ... ponzi sistemler bile belli bir profesyonel yaklasim ister, bu eleman muhtemelen can sikintisindan yazmis ...
|
BTC: 3CK57YEqbkQNAj9UetrK2S2WpBEe8rke4J Telegram : EttercapDb
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
|
|
October 28, 2014, 03:20:26 PM |
|
20BTC de benden gelsin o zaman. Süper bir projeymiş, sabırsızlıkla bekliyoruz.
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
October 28, 2014, 05:28:00 PM |
|
Bizimde yeni bir projemiz var arkadaşlar. Siz o BTC'leri bize gönderin, biz o kerataları maden ocağında çalıştırıyoruz.. 12 ay boyunca aylık %50-60 artışlı olarak kazancınızı ödüyoruz. Hem de saatlik olarak. Bozdurmak isterseniz hesap numaranızı gönderiyorsunuz, BTC-E kurundan 50$ farkla hesabınıza yatırıyoruz. Misal şu an 350$, ödeme isteğinde bulununca hemen 400$ üzerinden hesaplanıp eft yapılıyor. Sistemi deneme amaçlı ilk etapta 10 kişi limit vardır. Fırsatı kaçırmayın
|
|
|
|
pitkoyin
|
|
October 28, 2014, 06:19:45 PM |
|
Bu arkadaş invest karşılığında NASIL kar etmeyi düşünüyor, bi açıklasa, bizleri aydınlatsa süper olurdu. Umarım meslek sırrına felan girmiyordur..
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
October 29, 2014, 07:05:58 PM |
|
ilk mesajı bu
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
October 29, 2014, 07:12:51 PM |
|
Bu ekosistemin işte böyle inovatif projelere ihtiyacı var. Kesinlikle destekliyor, hiç düşünmeden destek vereceğimi va katılacağımı belirtiyor, başarılar diliyorum.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
October 29, 2014, 07:43:10 PM |
|
Bu arkadaş eski Altın kadir'in yeni hesabı yüksek ihtimal. Yani bildiğiniz altın kadir yeni üyelikle bu konuyu açmış olabilir. Proje çöp, ama arkadaşın niyeti kötü olmayabilir, bir de böyle bakın.
|
|
|
|
aliser
|
|
October 29, 2014, 08:51:48 PM |
|
Sonra uyandım nasıl terlemişim nasıl terlemişim.
|
|
|
|
dr1980m
|
|
October 29, 2014, 10:29:11 PM |
|
sabırsızlıkla projenin başlamasını bekliyoruz
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
October 29, 2014, 10:30:27 PM |
|
Bi deli bi kuyuya tas atmis, 40 akilli cikaramamis...
|
|
|
|
gablay12
Legendary
Activity: 918
Merit: 1000
|
|
December 25, 2014, 12:37:55 PM |
|
Altın Kadir kim? Birisi link verirse memnun olurum.
|
The more I meet people, the more I like my dog.
|
|
|
|
testerman
|
|
December 25, 2014, 01:01:20 PM |
|
arkadas kaybolmus tek mesajdan sonra,
abi nerede avlaniyorlar su an
|