Bitcoin Forum
December 02, 2016, 10:33:46 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Anyone running Icarus using cgminer Win7 x86? Help!  (Read 3714 times)
chungenhung
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


View Profile
May 25, 2012, 09:36:33 PM
 #1

Having problems running Icarus using cgminer 2.4.1 on Win7 x86.
The laptop have Core 2 Due, with 965 chipset.
First I got the OPENCL.DLL file missing error. So I downloaded from http://software.intel.com/en-us/articles/vcsource-tools-opencl-sdk/
and choose the "OpenCL CPU Only Runtime 2012".
Have that installed, and now when I start cgminer, a windows error pops up
"The application was unable to start correctly (0xc0000022). Click OK to close the application".

Any ideas? Have anyone successfully run cgminer on Win7 for Icarus?

My bat script:
cgminer.exe -o http://xxx.com:8332 -u username -p password -S COM4 --disable-gpu --failover-only

Trading MtGox USD for Dwolla/ACH deposit/Chase cash deposit
https://bitcointalk.org/index.php?topic=90115.0
Buy/Sell Call/Put Bitcoin options https://bitcointalk.org/index.php?topic=99853.0
1480718026
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480718026

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480718026
Reply with quote  #2

1480718026
Report to moderator
1480718026
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480718026

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480718026
Reply with quote  #2

1480718026
Report to moderator
1480718026
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480718026

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480718026
Reply with quote  #2

1480718026
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480718026
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480718026

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480718026
Reply with quote  #2

1480718026
Report to moderator
Turbor
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008


BitMinter


View Profile WWW
May 25, 2012, 09:54:22 PM
 #2

Not sure if needed anymore but I had enable icarus in my conf if I recall correct.

chungenhung
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


View Profile
May 26, 2012, 12:18:30 AM
 #3

Not sure if needed anymore but I had enable icarus in my conf if I recall correct.
I think it is not that. I look up the error code, and it has to do with programs not having the right permissions for the DLL file. In this case, it would be the OpenCl.dll

Trading MtGox USD for Dwolla/ACH deposit/Chase cash deposit
https://bitcointalk.org/index.php?topic=90115.0
Buy/Sell Call/Put Bitcoin options https://bitcointalk.org/index.php?topic=99853.0
af_newbie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896



View Profile
May 26, 2012, 02:50:53 AM
 #4

I'm assuming you don't have AMD video cards.

install AMD SDK (not Intel's version), run cgminer with --disable-gpu option.

Alternatively, you can compile cgminer and disable opencl so that opencl.dll is not linked.


rudrigorc2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064



View Profile
May 26, 2012, 03:24:28 AM
 #5

on windows you only need to install the prolific usb driver and then a clean unzip of the cgminer package, did you u do that?
chungenhung
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


View Profile
May 26, 2012, 03:29:51 AM
 #6

I'm assuming you don't have AMD video cards.

install AMD SDK (not Intel's version), run cgminer with --disable-gpu option.

Alternatively, you can compile cgminer and disable opencl so that opencl.dll is not linked.
Will try installing AMD SDK, not sure if it will install without AMD video card.
I don't know how to compile cgminer myself.

Trading MtGox USD for Dwolla/ACH deposit/Chase cash deposit
https://bitcointalk.org/index.php?topic=90115.0
Buy/Sell Call/Put Bitcoin options https://bitcointalk.org/index.php?topic=99853.0
chungenhung
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


View Profile
May 26, 2012, 03:30:38 AM
 #7

on windows you only need to install the prolific usb driver and then a clean unzip of the cgminer package, did you u do that?
yes I have the prolific usb driver and clean unzip of cgminer.
The machine is already running Icarus using ngzhang's codes, but i'd like to switch to cgminer.

Trading MtGox USD for Dwolla/ACH deposit/Chase cash deposit
https://bitcointalk.org/index.php?topic=90115.0
Buy/Sell Call/Put Bitcoin options https://bitcointalk.org/index.php?topic=99853.0
rudrigorc2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064



View Profile
May 26, 2012, 03:35:17 AM
 #8

well, I run cgminer 2.4.1 with no problem on a win764@c2d/p35 chipset

dunno then Sad
tgmarks
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 490


View Profile
June 04, 2012, 08:27:29 PM
 #9

It looks like prolific changed their website.  Does anyone know where I can find the prolific usb driver?

luffy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 606



View Profile
June 11, 2012, 03:18:02 PM
 #10

http://plugable.com/drivers/prolific/
mine is working fine Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!