Bitcoin Forum
February 26, 2017, 03:28:33 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How to find the SDK version I'm running?  (Read 2395 times)
Tittiez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 31, 2012, 12:47:11 AM
 #1

So months ago I am fairly certain that I patched 2.5 onto Catalyst 12.1 but I am unsure, how can I check which SDK version is installed and running on my system?
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1488079713
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488079713

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488079713
Reply with quote  #2

1488079713
Report to moderator
ssateneth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288



View Profile
May 31, 2012, 03:22:40 AM
 #2

download and run gpu caps viewer > opencl page. if you have "ati stream" its 2.1. if you have AMD APP and its version number starts with a 7 (793 or something like that), its sdk 2.4 or 2.5. If it starts with an 8 (like 831) then its 2.6 or 2.7.

Tittiez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 31, 2012, 03:35:53 AM
 #3

download and run gpu caps viewer > opencl page. if you have "ati stream" its 2.1. if you have AMD APP and its version number starts with a 7 (793 or something like that), its sdk 2.4 or 2.5. If it starts with an 8 (like 831) then its 2.6 or 2.7.

Thanks a ton!
Code:
OpenCL 1.1 AMD-APP-SDK-v2.5 (793.1) FULL_PROFILE
crazyates
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
May 31, 2012, 05:05:05 AM
 #4

CGMiner.exe -n

Does the same thing.

Tips? 1crazy8pMqgwJ7tX7ZPZmyPwFbc6xZKM9
Previous Trade History - Sale Thread
ssateneth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288



View Profile
May 31, 2012, 09:14:30 AM
 #5

CGMiner.exe -n

Does the same thing.

Sigh... sick of all the "but cgminer can do it too!" posts on these forums.. -.-

P4man
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
May 31, 2012, 09:46:19 AM
 #6

Sigh... sick of all the "but cgminer can do it too!" posts on these forums.. -.-

Yeah what a useless post. Its so much easier to download a third party windows only utility, particularly if you use linux on mining rig that already has cgminer installed.

Thanks for the tip crazyates, much appreciated.

crazyates
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
May 31, 2012, 07:48:18 PM
 #7

CGMiner.exe -n

Does the same thing.

Sigh... sick of all the "but cgminer can do it too!" posts on these forums.. -.-

It answered his question, did it not?

Also, thats cuz it pretty much CAN do anything ^_^

Tips? 1crazy8pMqgwJ7tX7ZPZmyPwFbc6xZKM9
Previous Trade History - Sale Thread
TheHarbinger
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


Why is it so damn hot in here?


View Profile
June 01, 2012, 04:05:52 AM
 #8

CGMiner.exe -n

Does the same thing.

Sigh... sick of all the "but cgminer can do it too!" posts on these forums.. -.-

It answered his question, did it not?

Also, thats cuz it pretty much CAN do anything ^_^

Woke up this morning, and cgminer had made me breakfast in bed.  Burnt the toast a bit though.   Tongue

12Um6jfDE7q6crm1s6tSksMvda8s1hZ3Vj
crazyates
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
June 01, 2012, 12:36:21 PM
 #9

CGMiner.exe -n

Does the same thing.

Sigh... sick of all the "but cgminer can do it too!" posts on these forums.. -.-

It answered his question, did it not?

Also, thats cuz it pretty much CAN do anything ^_^

Woke up this morning, and cgminer had made me breakfast in bed.  Burnt the toast a bit though.   Tongue

What arguments did you use? Can you paste your error log?

Tips? 1crazy8pMqgwJ7tX7ZPZmyPwFbc6xZKM9
Previous Trade History - Sale Thread
TheHarbinger
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


Why is it so damn hot in here?


View Profile
June 01, 2012, 01:03:21 PM
 #10

Code:
--bacon :true  --eggs :overeasy --oj :true  --toast : butter

It's my own fault, I forgot to set the "-browning" option on the toast setting.  I think it defaults to "5" if not set, which is a bit darker than I like.

Going to try this tomorrow;

Code:
--toast :butter -browning : 3

I was just wondering when the "grapejelly" setting will be added, I may have to post a bounty for ckolivas to add it to the git tree.

12Um6jfDE7q6crm1s6tSksMvda8s1hZ3Vj
Aseras
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


View Profile
June 04, 2012, 06:24:02 PM
 #11

waffles
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!