Açtığım konu çok dikkat çekmiş beyler. Fax'ı çekeli daha 2 gün oldu. Bugün bankadan aradılar, şikayetim alındığını geri inceleme yapıldıktan sonra olumlu sonuçlanırsa chargeback birimi tarafından geri dönüş yapılacağını %70-80 ihtimalle de bir aksilik çıkmazsa paramı geri alacağımı söylediler.
Diğer bir açıdan şu video'ya bakalım: 32 saniye zaten izleyin. 14. saniyeden 15'e geçerken durdurun video'yu. Nickimi göreceksiniz. EroteroBank, erotero1 ve bir hesabım daha var.
https://www.youtube.com/watch?v=lk2_LCIokBQ&index=3&list=UUYT9hwCLb2qhv8wnCGWmw9wrainbot'un bana 5m satoshi tip gönderdiğini göreceksiniz. Böyle bir şey hiçbir zaman olmadı.
Aksine Ben o sitede 1-1.5 BTC tip dağıtmışımdır. Bunu kimse inkar edemez. Kazandığımın %10-15'ini her zaman tip olarak dağıtırdım ta ki kaybedene kadar.
Earthbound denen kişiye gelirsek, kendisi çok samimi arkadaşımdır. Hiçbir zaman 0.05 BTC tip aldığını görmedim. 1 Kez benden 0.1 ve 0.15 Btc tip aldı. Aksine bu adam 2 aydır sitede ve abartmıyorum 5BTC tip bırakmıştır tüm userlara. yoloman, catbank, yolo1 gibi hesaplar da Earthbound'un kendisine aittir.
HufflePuff'a gelirsek: HufflePuff'ı her gün takip eden bir insandım. AkCoinMiner'ı da o şekilde. AK 1 gecede nasıl patladıysa (
patlattılarsa , seedleriyle oynayarak ) Huffle'da aynı şekilde oynamaya devam edip patlamazsa bana göre bu iş Stunna'nın bir oyunudur.
Neden? Çünkü bu adamda para hırsı var, kaybettiğini geri kazanma hırsı var. 900 BTC'den 387 BTC profite düştüğünü gördüm. Ardından 3 deposit ile tekrar tekrar oynadı. Kasa sanal sınırsız BTC'ye sahip, Huffle ise 2K ; eğer çekilmezse o BTC'lerin hepsini kaybedip + bir o kadar da eksiye düşecektir. Bu durum olmazsa adam oynamaya devam edip kazanır servetine servet katarsa eğer ben 'bu adamın reel olduğuna inanmıyorum'a çıkacaktır sonuç, dediğim gibi..