Bitcoin Forum
August 23, 2017, 04:50:12 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [fixed] Just plugged in a 5770, have a major issue.  (Read 1237 times)
Tittiez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
June 05, 2012, 03:47:35 PM
 #1

Just got a 5770, plug it in with a 1x to 16x adapter, and boot up my computer. Well its fucked up.


Its being read as a "Standard VGA Graphics Adapter"

GPU-Z:


4294967295 MB, wut


I also have a 6850 hooked up, and its read and works fine.

I'm using Catalyst 12.1, and have SDK 2.5 installed.

Edit:

I started Caps viewer to see if it read it correctly, and it can at least tell its a 5770.


A little help please? Tongue
1503463812
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503463812

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503463812
Reply with quote  #2

1503463812
Report to moderator
1503463812
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503463812

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503463812
Reply with quote  #2

1503463812
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
crazyates
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 952



View Profile
June 05, 2012, 04:06:21 PM
 #2

What does device manager say?

Tips? 1crazy8pMqgwJ7tX7ZPZmyPwFbc6xZKM9
Previous Trade History - Sale Thread
Tittiez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
June 05, 2012, 04:09:21 PM
 #3

TheHarbinger
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


Why is it so damn hot in here?


View Profile
June 05, 2012, 04:09:48 PM
 #4

It's a different series card.  So until you install the AMD driver for it, it will just be listed a standard VGA adapter.  Do a reinstall of catalyst and let it install the driver for your new card.

12Um6jfDE7q6crm1s6tSksMvda8s1hZ3Vj
Tittiez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
June 05, 2012, 04:12:49 PM
 #5

It's a different series card.  So until you install the AMD driver for it, it will just be listed a standard VGA adapter.  Do a reinstall of catalyst and let it install the driver for your new card.

Okay I'll do that.
Tittiez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
June 05, 2012, 05:04:56 PM
 #6

Yay that worked! Thanks!
TheHarbinger
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


Why is it so damn hot in here?


View Profile
June 05, 2012, 05:09:19 PM
 #7

Yay that worked! Thanks!

No problem man.

Now send me libations!

12Um6jfDE7q6crm1s6tSksMvda8s1hZ3Vj
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!