Bitcoin Forum
December 05, 2016, 12:46:11 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »  All
  Print  
Author Topic: PM Poker – True Vegas Style Poker with Bitcoin (New)  (Read 10792 times)
dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
July 27, 2012, 07:33:23 PM
 #21

I just signed up, then closed the program immediately, opened it again, and tried to log in.  It told me my password was incorrect.

I tried clicking the "Need help with my user name or password?" link, but nothing happened.

I'm using WINE in Linux to run the program.

Do you have a maximum password length?  The password I used is 32 characters long and contains both a dash and an underline ('-' and '_').  My username is 'dooglus'.

1480941971
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480941971

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480941971
Reply with quote  #2

1480941971
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480941971
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480941971

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480941971
Reply with quote  #2

1480941971
Report to moderator
1480941971
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480941971

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480941971
Reply with quote  #2

1480941971
Report to moderator
dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
July 27, 2012, 07:46:44 PM
 #22

I just tried logging in with just the first 31 characters of my password, then the first 30, etc.

It didn't help.

dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
July 27, 2012, 08:09:16 PM
 #23

Also we now have a lobby chat so please fell free to talk to anyone in the lobby, and a representative for PM Poker will be there as often as possible.

I tried that.  It seems like the site is dead.  I hung around in the lobby for half an hour and other than me not a single person spoke.

evanesce
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127



View Profile
July 28, 2012, 10:56:40 AM
 #24

I tried also, site has no players on it.
PM Poker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235



View Profile WWW
July 28, 2012, 02:12:15 PM
 #25

dooglus:

We have a limit of 64 character passwords, but the issue was not you.  We found the error in the software and will be resolved on your next update.

PM Poker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235



View Profile WWW
July 28, 2012, 02:19:48 PM
 #26

I do apologize that nobody was there to answer your questions. 
We are working on having a representative in the lobby chat as often as possible, but we are still in the growing stages. 
Again I am extremely sorry that your needs where not met, and we will do our best to improve on this issue.

Raoul Duke
aka psy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442



View Profile
July 28, 2012, 02:50:28 PM
 #27

When I run it on Ubuntu using wine, every time I click something I get a message saying ".256 is not a float"
Several of them, just the number changes.

PM Poker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235



View Profile WWW
July 28, 2012, 05:07:22 PM
 #28

When I run it on Ubuntu using wine, every time I click something I get a message saying ".256 is not a float"
Several of them, just the number changes.
Can you run the software with a -debug option.
There will be a MemoForm at the bottom of the screen and I maybe I can see what message is causing this problem.
We are still unable to reproduce this error in our QA

dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
July 28, 2012, 05:20:47 PM
 #29

dooglus:

We have a limit of 64 character passwords, but the issue was not you.  We found the error in the software and will be resolved on your next update.


I ran PM Poker again.  It did an update.  Then it showed this screen:



I didn't type that long username - that's what it defaulted to.

Is that my new username?  Or should I change it back to 'dooglus'?

dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
July 28, 2012, 05:22:08 PM
 #30

When I run it on Ubuntu using wine, every time I click something I get a message saying ".256 is not a float"
Several of them, just the number changes.

Interesting.  I'm using WINE (1.4-0ubuntu4.1) in Ubuntu (12.04, 64 bit) and don't have that issue.

What version of WINE and Ubuntu are you using?

dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
July 28, 2012, 05:24:51 PM
 #31

dooglus:

We have a limit of 64 character passwords, but the issue was not you.  We found the error in the software and will be resolved on your next update.


I ran PM Poker again.  It did an update.  Then it showed this screen:

http://i.imgur.com/Q3XNi.png

I didn't type that long username - that's what it defaulted to.

Is that my new username?  Or should I change it back to 'dooglus'?

I left my username as it was, and typed in my password.

It told me to 'contact support', but didn't tell me how.  There's no information on the website that I could see about how to 'contact support'.


PM Poker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235



View Profile WWW
July 28, 2012, 05:25:25 PM
 #32

Retype your user name.

When reading from registry, I change the size so getting bogus characters, sorry.

dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
July 28, 2012, 05:27:49 PM
 #33

Retype your user name.

When reading from registry, I change the size so getting bogus characters, sorry.

That worked, thanks.  Actually I just deleted the junk from the end of my name rather than retyping it.

Raoul Duke
aka psy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442



View Profile
July 28, 2012, 05:38:51 PM
 #34

When I run it on Ubuntu using wine, every time I click something I get a message saying ".256 is not a float"
Several of them, just the number changes.

Interesting.  I'm using WINE (1.4-0ubuntu4.1) in Ubuntu (12.04, 64 bit) and don't have that issue.

What version of WINE and Ubuntu are you using?

Exactly the same versions as you. Wine and Ubuntu.
Also, the first time I opened it I had to terminate my session and login again as the window decoration disappeared, from all windows.

evanesce
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127



View Profile
July 28, 2012, 07:34:26 PM
 #35

When I go to the poker table where it shows 2 players, I sit down but I am only person at table.  Table says start as soon as possible, but game never start Sad
cryptoanarchist
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896



View Profile
July 28, 2012, 07:35:59 PM
 #36

Every time a new gambling site starts to take bitcoins, an angel gets its wings.  Smiley
PM Poker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235



View Profile WWW
July 29, 2012, 05:24:52 PM
 #37

evanesce:

Just to let you know this was an error on our part, we had guest players that left and your system did not remove them.
We are currently working on this issue.  Please know that it just has one player in now which is your player.

dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
July 30, 2012, 02:14:44 AM
 #38

evanesce:

Just to let you know this was an error on your part, we had guest players that left and your system did not remove them.
We are currently working on this issue.  Please know that it just has one player in now which is your player.

Do you mean it wasn't an error on his part, but on yours?

I just connected - it downloaded and installed updates - and told me it has "player count: 2".  But I see 3 at a table, see below:



Are you not including guests in your player count perhaps?

dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
July 30, 2012, 02:16:24 AM
 #39

Also, is it expected behaviour for the lobby window to freeze as soon as I open a table window?  That's what seems to happen every time I open a table; the lobby becomes completely unresponsive, so I can't open a 2nd table, or chat in the lobby chat.

Could just be a problem with WINE of course.

PM Poker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235



View Profile WWW
July 30, 2012, 01:39:14 PM
 #40

dooglus:

Darn typos, yes it was our error and I fixed the post.

When you join a table the lobby screen does minimize.  This is the standard behavior in most software.

The freezing part is not, unless the drawing of the screen is just being slow and it looks like it’s there when not.
I will have to do more testing in WINE.

Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!