Najska (OP)
|
|
November 26, 2014, 11:00:07 AM |
|
Bakalım Türkiye bitcoini niçin kullanıyor.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
November 26, 2014, 11:05:05 AM |
|
ağır işsizim
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
November 26, 2014, 12:17:17 PM |
|
ağır işsizim Yatirim+işsizlik
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
November 26, 2014, 01:51:20 PM |
|
yatırım, a.k.a "zengin olma hayalleri" not: ben de yarı işsizim
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
RhBjK
|
|
November 26, 2014, 02:03:55 PM |
|
yatırım amaçlı kullanıyorum
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
November 26, 2014, 02:51:10 PM |
|
Eskiden yatırım amaçlıydı, baktım yatırım yapınca her seferinde elimdeki miktar artıyor, sonra tekrar başlangıca geliyor, bıraktım, online alışverişe harcıyorum. Elime bitcoin geçiyor, direk sıfırlıyorum Ama yatırım da çok eğlenceli, hele saniyelik işlemler yapınca zevkten dört köşe olurdum ben
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
November 26, 2014, 05:32:24 PM |
|
Altcoin alım-satımı yapıyorum azar azar. Belli bir miktarı geçeni TL' ye çeviriyorum. İlk girdiğimde BTC yi yatırım için almıştım. Baktım olmuyor al-sat yapmaya başladım. Baktım o da zararlı Altcoin işine girdim. Böylesi daha heyecanlı.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
November 26, 2014, 09:47:48 PM |
|
Para aktarimi olarak isaretledim ama acikcasi tum secenekler icin kulaniyorum.
Yurt disindan gift card alip bitcoine ceviriyorum, sonra onu yerli exchangelerde fahis fiyata satiyorum ( genelde btcturk kuru ortalama 20 25 dolar daha yuksek oluyor) gelen parayi sanal karta yatirip o sanal kredi karti ile yine amazon itunes gibi kartlar alip bitcoine ceviriyorum. Bir suredir yapmiyorum Turkiyede oldugumdan yakinda tekrar baslarim.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
November 26, 2014, 10:21:40 PM |
|
Yurt disindan gift card alip bitcoine ceviriyorum, sonra onu yerli exchangelerde fahis fiyata satiyorum ( genelde btcturk kuru ortalama 20 25 dolar daha yuksek oluyor) gelen parayi sanal karta yatirip o sanal kredi karti ile yine amazon itunes gibi kartlar alip bitcoine ceviriyorum. Bir suredir yapmiyorum Turkiyede oldugumdan yakinda tekrar baslarim.
uzun zamandır söylemek istediğim birşey var Deep, "kanka olalım mı?" forumda yazdıklarını ciddi anlamda takip ettiğim ender kişilerdensin
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2189
Crypto Swap Exchange
|
|
November 26, 2014, 11:02:03 PM |
|
Diğer diyenlerin neler yaptığını da çok iyi biliyoruz.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
November 27, 2014, 07:36:22 AM |
|
uzun zamandır söylemek istediğim birşey var Deep, "kanka olalım mı?" forumda yazdıklarını ciddi anlamda takip ettiğim ender kişilerdensin Duygular kasilikli Neden olmasin ki ..
|
|
|
|
ohabattik
Member
Activity: 63
Merit: 10
|
|
November 27, 2014, 08:46:49 AM |
|
eğlence amacıyla genellikle oyun gibi coinlerin hareket etmesi hoşuma gidiyor. açıkcası bitcoin ile yemek alabilseydim daha çok kullanırdım.
|
|
|
|
Najska (OP)
|
|
November 27, 2014, 01:27:32 PM |
|
Kara para aklamayı eklemeyi unutmuşum :p
|
|