teramit (OP)
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
November 27, 2014, 02:46:05 PM Last edit: December 30, 2018, 05:12:07 PM by teramit |
|
BTC buluşmasına bütün forum ahalimizi bekliyoruz. Etkinliğimiz 5 aralık cuma günü saat 18:00 gibi başlayacak.Ücretsiz bir etkinlik olacak çay ve yanında ikramlarımız bulunuyor. Bitcoin hakkında bilgi almak isteyen ve konuya hakim olup bilgilerini paylaşabilecek arkadaşları beliyoruz. Dernek yerimiz bağdat caddesi iskele sokağın hemen arkasında demirağ çıkmazındayız, araç park yerimiz mevcut. birçok kişinin rahatlıkla sohbet edebileceği oturma düzeni mevcut. Önceki etkinliklere gelen arkadaşları ve yeni arkadaşları bekliyoruz, yanınızda yeni arkadaşlar da getirebilirsiniz.Yer sıkıntımız yok.Bina ve bahçesi geniş.
|
|
|
|
emrebey
|
|
November 27, 2014, 02:50:12 PM |
|
dernegin adi nedir?
|
|
|
|
teramit (OP)
Legendary
|
|
November 27, 2014, 02:50:52 PM Last edit: December 30, 2018, 05:12:22 PM by teramit |
|
CADDE derneğin adı
|
|
|
|
techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
December 05, 2014, 12:36:54 PM |
|
Arkadaşlar etkinlik bu akşam, kimler kesin gidiyor?
|
|
|
|
teramit (OP)
Legendary
|
|
December 05, 2014, 01:25:01 PM Last edit: December 30, 2018, 05:12:51 PM by teramit |
|
birkaç arkadaş geleceklerini söylediler. sizi de bekleriz
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
December 05, 2014, 01:37:21 PM |
|
bol bol foto bekliyoruz
|
|
|
|
teramit (OP)
Legendary
|
|
December 05, 2014, 06:32:36 PM Last edit: December 30, 2018, 05:13:19 PM by teramit |
|
fail kimse gelmedi...
|
|
|
|
ohabattik
Member
Activity: 63
Merit: 10
|
|
December 05, 2014, 07:17:24 PM |
|
havalardandır. ben yakınım aslında ama iş güç malesef.
|
|
|
|
vegetabledude
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
December 08, 2014, 08:50:45 PM |
|
Yeni haberim oluyor, bir daha yapılacaksa kesin oradayım.
|
|
|
|
bitkoyun
|
|
December 09, 2014, 09:15:54 AM |
|
Bitcoin konulu buluşma,etkinlik,konferans,vb. organize etmek veya önümüzdeki etkinliklere katılmak isteyenleri İstanbul Bitcoin Meetup grubuna üye olmaya davet ediyorum. http://www.meetup.com/bitcoin-istanbul/
|
|
|
|
BTC_ISTANBUL
|
|
December 13, 2014, 06:42:06 AM |
|
Topkantıların bir kısmı Skype gibi dijital platformlarda olsa.Hava gerçekten soğuk, kış boyunca katılım az olur.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
June 16, 2015, 07:09:06 PM |
|
Şu sıralar bir buluşma daha düzenleyin; Ben de geleyim
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2198
Crypto Swap Exchange
|
|
June 16, 2015, 07:10:03 PM |
|
Ağustos başında olursa ben de gelebilirim.
|
|
|
|
teramit (OP)
Legendary
|
|
June 16, 2015, 08:20:06 PM Last edit: December 30, 2018, 05:13:40 PM by teramit |
|
Yer olarak Caddebostan ayarlayabilirim ikramlarla beraber ama tarihi katılımcılar belirlesin katılım iyi bir sayıya ulaşsın.
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
June 16, 2015, 08:39:46 PM |
|
Salı-Çarşamba günleri hariç Ağustos'un ilk haftasına kadar herhangi bir gün herhangi bir saat (öğleden sonra mümkünse ) bana uygundur.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
June 16, 2015, 08:57:11 PM |
|
Aynı şekilde Salı-Çarşamba dersim var yaz okuluna gittiğim için onun dışındaki günlerde bende gelebilirim
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
August 08, 2015, 04:45:00 PM |
|
Yarın (09.08.2015 - Pazar) Saat 18:00'da Cadde İstanbul'da buluşma düzenleyelim. (Benim okul bitti, Trabzon'a dönüyorum, gitmeden bi buluşalım ) Çaylar Yağız@CoinKolik'tenmiş
|
|
|
|
| |
|
|
|
teramit (OP)
Legendary
|
|
August 08, 2015, 05:21:07 PM |
|
tamam yarın saat 6 da ayarladım yapabiliriz, kimler geliyor.
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
August 08, 2015, 05:24:58 PM |
|
tamam yarın saat 6 da ayarladım yapabiliriz, kimler geliyor. Ben geliyorum Bir de kartal-kadıköy metro hattı üzerinde en yakın durak hangisi? bu durağa göre yol tarifi alabilir miyim?
|
|
|
|
| |
|
|
|
teramit (OP)
Legendary
|
|
August 08, 2015, 05:56:19 PM |
|
tamam yarın saat 6 da ayarladım yapabiliriz, kimler geliyor. Ben geliyorum Bir de kartal-kadıköy metro hattı üzerinde en yakın durak hangisi? bu durağa göre yol tarifi alabilir miyim? e5 üzerinden gelemezsin çok uzak kalıyor. iskele sokak sahilyolundan çok yakın ,kadıköyden sahilyoluna dönen otobüslerle gelmek en mantıklısı yada bağdat caddesinde ring yapan hatlara var. Caddebostan migros önünden geçen bir hat ile gelebilirsin.
|
|
|
|
|