Bitcoin Forum
December 10, 2016, 01:30:39 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining pool..  (Read 826 times)
pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 150



View Profile
May 18, 2011, 12:24:24 PM
 #1

Hi guys.

In order to have a mining pool server, what's required?

Connection: ?
Hardware: ?
Software: ?

I must say I have tried a little to search, but didn't really find anything useful.

Donations:
LTC: LL6DznTetC6Xi6YZtLsYQ9QPoxFfoRcNx2 BTC: 1HNUCrSPQ3b8fTnZiZgFTDisnbNuSxwdRc XPM: AQS7ttCZXFU4HUTFo8BmB4wrAfb8NxSuJF
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481333439
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481333439

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481333439
Reply with quote  #2

1481333439
Report to moderator
commlinx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
May 18, 2011, 12:32:03 PM
 #2

Yes you'll need an Internet connection, hardware and software

pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 150



View Profile
May 18, 2011, 12:34:53 PM
 #3

Yes you'll need an Internet connection, hardware and software

Clever answer. not to sound like a troll right?

I ment. what KIND of connection, what hardware and software if I really have to cut it out into pieces for you.

Donations:
LTC: LL6DznTetC6Xi6YZtLsYQ9QPoxFfoRcNx2 BTC: 1HNUCrSPQ3b8fTnZiZgFTDisnbNuSxwdRc XPM: AQS7ttCZXFU4HUTFo8BmB4wrAfb8NxSuJF
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
May 18, 2011, 12:38:10 PM
 #4

You'd need a pretty good network connection as everyone would be downloading and uploading things constantly, a good cpu and a bit of ram (i7&4gigs) should be enough for a pretty good pool, and then you could just throw linux on it and run pushpool.

SW-

1HfM5sjHcTToTQce7p1JH4zrAz7f5d6sjw
pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 150



View Profile
May 18, 2011, 12:40:38 PM
 #5

You'd need a pretty good network connection as everyone would be downloading and uploading things constantly, a good cpu and a bit of ram (i7&4gigs) should be enough for a pretty good pool, and then you could just throw linux on it and run pushpool.

SW-

1HfM5sjHcTToTQce7p1JH4zrAz7f5d6sjw

Linux wont be a problem, already got it. got a i5(quad) overclocked to 3.6 with 6gb ram. internetconnection will be worse.. 20/2 Smiley so I guess I'll leave it up to somebody else! Smiley Will donate you when I come home Smiley

Donations:
LTC: LL6DznTetC6Xi6YZtLsYQ9QPoxFfoRcNx2 BTC: 1HNUCrSPQ3b8fTnZiZgFTDisnbNuSxwdRc XPM: AQS7ttCZXFU4HUTFo8BmB4wrAfb8NxSuJF
commlinx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
May 18, 2011, 12:43:26 PM
 #6

Clever answer. not to sound like a troll right?
No I'm not trolling, all the anwers are in the last few pages of this very forum. It's going to take a fair bit of time, effort and some money to setup a pool. Yet you expect others to pull all that information together to save you 30 minutes to a few hours of research for your benefit?

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!